nasıl bir kek yaptın tatlım? bekliyoruz tarifini.
ben ara verdim böyle kek, börek işlerine. bi pazar günü milföy yaptım, akşam çayına eşlik etsin diye. yeni, güzel kek tariflerinizi beklerim. malum ablam hastaneden çıkınca nazlanır bana
ben keklerimde dr oetker in sade kek karışımını kullanıyorum bir fincan kadar da hindistan cevizi koyuyorum hamuruna herkes bayılıyor =))))
bende bazen sabahları susarımda bir iki yudum alırım..yoksa karnım ağrıyor yaa sabah sabah su içemem öyle..
maşallah sana
sağol zuzu. Sen kekleri nasıl yapıyorsun?
canım bi ara senmi vermiştin ajikalmiydi..hani zebra kek gibi oluyor..
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 s.b. sıvı yağ
1 s.b.süt
3 s.b. un
kabartma tozu, vanilya
2 yemek kaşığı kakao
yumurta+şekeri çırpıyosun kakao hariç tüm malzemeyi karıştırıyosun ..hamuru ikiye ayırıp ..bi yarısına kakoyu ekleyip karıştırıyosun...
(normalde tepside yapınca bi kaşık kakaoludan bi kaşık sadeden döküp öle devam ediyosun )
ben kek kalıbını yağlayıp acık sadeden koydun ,üstüne kakaoyu boşalttım, en üste yine sade boşalttım..attım fırına
bi 30 dk pişti :)
tadını çok beğendiler, ben pek kek sevmem oyüzden tadından da anlamam...
Günaydın Kızlar
Yarenaycım ablan için dua ediyorum.İnş. en kısa zamanda iyi olur
Dün egzersiz yapacaktım yatağa girdikten sonra aklıma geldi tüh dedim egzersiz yapacaktım eşimde dedi yarın birlikte yaparız :)) Su içmeye gelince 3 gün önce 1.5 lt lik suyu koydum masaya yarısını içmişim sadece
Günaydın Kızlar
Yarenaycım ablan için dua ediyorum.İnş. en kısa zamanda iyi olur
Dün egzersiz yapacaktım yatağa girdikten sonra aklıma geldi tüh dedim egzersiz yapacaktım eşimde dedi yarın birlikte yaparız :)) Su içmeye gelince 3 gün önce 1.5 lt lik suyu koydum masaya yarısını içmişim sadece
hatırladım canım ajikal vermişti sonra da ben yapmıştım. eline sağlık
ben de farklı aroması olan bir kek arıyorum aslında. ablam geçenlerde havuçlu tarçınlı yaptı, onu denemeyi çok istiyordum ben. onun tadına baktım çok da farklı gelmedi bana. belki de onun ölçüleri yanlıştı. bakalım yeni birşeyler bulup denersem paylaşırım sizinle. bu aralar arayıştayım
hatırladım canım ajikal vermişti sonra da ben yapmıştım. eline sağlık
ben de farklı aroması olan bir kek arıyorum aslında. ablam geçenlerde havuçlu tarçınlı yaptı, onu denemeyi çok istiyordum ben. onun tadına baktım çok da farklı gelmedi bana. belki de onun ölçüleri yanlıştı. bakalım yeni birşeyler bulup denersem paylaşırım sizinle. bu aralar arayıştayım
saol elifim. az önce aradım eniştemi, henüz çıkmamışş ameliyattan. bekliyoruz öyle çaresiz diyor.
biz de bazen eşimle yapıyoruz egzersiz ama bu aralar o da egzersiz yerine kitap okumaktan yanatembelliğimiz üstümüzde anlıyacağınız. hayırlısıyla bu haftayı atlatırsak slim in6 başlamak istiyorum. çok kararlıyım.
anlaşıldı ,kötü
Ne yalan söyliyim vakit bulsam egzersiz yerine bende kitap okurum. Şimdi elimde bi tane var allah bilir ne zaman biter işyeri müsait olsa getirir burda okurum. Sen ne okuyorsun yarenay
yarenay hazır kek karışımını kesinlikle tavsiye ederim ben evlendigimden beri hep bölye yapıyorum. ek olrak istedigin türlü malzeme koy üzüm tarçın ceviz damla çikolata nasıl yaparsan yap sonuç mükemmel oluyor. Kalıptan filan taşıyor =)))
benim kuzen yapıyodu havuçlu kek..üzerinede krem şanti sürüyodu..bak iyi oldu bende yapayım onu eşime..kesin bayılcak değişik gelicek çünkü...
ben böle anasından farklı şeyler yaptığım zaman hoşuna gidiyor
ya kızım spora okadar para verdin gitmiyomusun...
Ay maşallah size
Eki Görüntüle 172157 Eki Görüntüle 172158 Eki Görüntüle 172159
kızz o kadarda kötü değil sadece eskisi gibi sağıma soluma sık sık dönemiyorum kocmın tepesine çıkıyoum geceleribüyüdük biz artık gözteriyim dur
Eki Görüntüle 172157 Eki Görüntüle 172158 Eki Görüntüle 172159
kızz o kadarda kötü değil sadece eskisi gibi sağıma soluma sık sık dönemiyorum kocmın tepesine çıkıyoum geceleribüyüdük biz artık gözteriyim dur
işde son zamanlar bu kadr çıktı..iç karnım genişmiş.ay maşallah canım, büyümüş artık, gösteriyor kendini. çizelgene baktım da çok güldüm, ablamın göbişi yaklaşık 3 ay önden gidiyordu, yani doktor öyle demişti. ben ablam 6 aylıkken gelmiştim buraya, senin göbeğinden baya büyüktü göbeği. umarım ben de onun kadar olmam. seninki gayet iyi görünüyor
hey yavrum maşallah
daha doğmadan babasının tepesinemi çıkıyo vay cünyır vay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?