funda ; amcam çiçekçi..bana bi sprey vermişti çiçeklerin tozu için..annem kendinde denedi..bi sıktı bisüre sonra bütün tozlar yere indi, çiçekler parladı resmen :)
hadi ya ismi ne acaba bende alsamsen ne yaptın hasta oldunmu..bu arada suyum geldi 1 bardak içtim
kızlarrr ablamla konuştum az önce. ameliyattan çıkmış, kendine gelmiş. narkozun etkisi hala var tabii biraz. ama kesmemişler, vajinadan halletmişler çok şükür. kesik yok, dikiş yok. sanırım çok daha kolay atlatır. hepinize çoook teşekkür ederim, hem dualarınız hem de desteğiniz için.
kızlarrr ablamla konuştum az önce. ameliyattan çıkmış, kendine gelmiş. narkozun etkisi hala var tabii biraz. ama kesmemişler, vajinadan halletmişler çok şükür. kesik yok, dikiş yok. sanırım çok daha kolay atlatır. hepinize çoook teşekkür ederim, hem dualarınız hem de desteğiniz için.
funda adını bilmiyomda canım bakarım...çiçek parlatıcısı ama annem pek beğendi :)
ben daha hiç denemedim bi ara yapayım biraz daha tozlansın:90:
Kızlar günaydınnn (biraz geç oldu ama neyyse )
Yarenay çok geçmiş olsun ablana ameliyatının iyi geçmesine sevindim umarım bi an önce ayağa kalkarAyrıca Can Yücel'in yazısı süperdi içime işledi bi anda.
Fundacım ancak geçmişi okudum çiçeğine hemen bakıcam
Sirken maşallah 3 lt su baya iyiymiş. Ben geceleri çok susarrım, dün yatarken içtim şişemi de yanıma aldım gece kalktım bi daha içtim. Birazdan bi daha içeyim hatırlamışken.
Zuzu zebra keki ben de yapmıştım güzel olyur. Yalnız ben şu keklerdeki yumurta kokusunu bir sevemedim yaa. Çok çırpın yumurtayı kokusu kalmaz diyorlar ben yine de alıyorum, var mı bi formülünüz, problem bende mi yoksa :26:
Fatma maşallah göbiş çok tatlı fazla şişmemiş gerçekten 5-6 aylık gibi duruyor sanki. Erkek olduğu da ne kadar belli annem olsa cinsiyetini hemen bilirdi sen söylemeden :)))
1.5 litrem bitti kızlar =)))
hoşgeldin tatlımsen istedin diye hemen akşamdan çektim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?