2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

funda ; amcam çiçekçi..bana bi sprey vermişti çiçeklerin tozu için..annem kendinde denedi..bi sıktı bisüre sonra bütün tozlar yere indi, çiçekler parladı resmen :)

hadi ya ismi ne acaba bende alsam sen ne yaptın hasta oldunmu..bu arada suyum geldi 1 bardak içtim

kızlarrr ablamla konuştum az önce. ameliyattan çıkmış, kendine gelmiş. narkozun etkisi hala var tabii biraz. ama kesmemişler, vajinadan halletmişler çok şükür. kesik yok, dikiş yok. sanırım çok daha kolay atlatır. hepinize çoook teşekkür ederim, hem dualarınız hem de desteğiniz için.

hadi ya ismi ne acaba bende alsam sen ne yaptın hasta oldunmu..bu arada suyum geldi 1 bardak içtim

içiç aferin :)
valla canım bugün galiba olucam :) yine aldım tedbirimi zırt pırt gitmeyim wc ye diye...
görcez artık..ama bugün karnımda hafif hafif ağrılar var... yüzde bimilyon olurum bugün

büyük geçmiş olsun yarenay. moral çok önemli hastalıklarda sen kardeş olark hep ona destek ol yanında ol ok daha kolay atlatır inş

geçmiş olsun canım..iyi geçmesine sevindim..ama bundan sonrası daha özenli olması gerek..mikrop falan kapmasın ,kesik dikiş yok diyosun ama olsun genede

funda adını bilmiyomda canım bakarım...çiçek parlatıcısı ama annem pek beğendi :)
ben daha hiç denemedim bi ara yapayım biraz daha tozlansın:90:

ben daha bir yudum bile su içmedim ya.... hemen içiyorum 0,5 lt.

slm kızlar,

canım çok geçmiş olsn allah bidaha yaşatmasın inşallah..

Kızlar günaydınnn (biraz geç oldu ama neyyse )

Yarenay çok geçmiş olsun ablana ameliyatının iyi geçmesine sevindim umarım bi an önce ayağa kalkar Ayrıca Can Yücel'in yazısı süperdi içime işledi bi anda.

Fundacım ancak geçmişi okudum çiçeğine hemen bakıcam

Sirken maşallah 3 lt su baya iyiymiş. Ben geceleri çok susarrım, dün yatarken içtim şişemi de yanıma aldım gece kalktım bi daha içtim. Birazdan bi daha içeyim hatırlamışken.

Zuzu zebra keki ben de yapmıştım güzel olyur. Yalnız ben şu keklerdeki yumurta kokusunu bir sevemedim yaa. Çok çırpın yumurtayı kokusu kalmaz diyorlar ben yine de alıyorum, var mı bi formülünüz, problem bende mi yoksa :26:

Fatma maşallah göbiş çok tatlı fazla şişmemiş gerçekten 5-6 aylık gibi duruyor sanki. Erkek olduğu da ne kadar belli annem olsa cinsiyetini hemen bilirdi sen söylemeden :)))

funda adını bilmiyomda canım bakarım...çiçek parlatıcısı ama annem pek beğendi :)
ben daha hiç denemedim bi ara yapayım biraz daha tozlansın:90:

sağol canım valla çok iyi olur..çünkü bitanede canlı orkide almayı düşünüyorumçiçeğe sardım şimdide

hoşgeldin tatlımsen istedin diye hemen akşamdan çektim canım benim

kızlar ben öğleden sonra uğrarım yine. plakalar gelmiş gidip onları ayarlayayım

yarenay kolay gelsin...

ayşe bi çırpıda özet geçtin :))

ya kızlar yiyorum yiyorum içimde bi boşluk var sanki dolmuyor doydum diyorum ama içim bomboş gibi geliyor..yemektende tiksiniyorum çok yiyince sizede böle oluyormu regl öncesi ve zamanında

Kızlar konuyla alakası yok ama çok moralim bozuk benim dün kavga ettik eşimle sebepse annesi haftaya ameliyat oluyor bense daha 8 aylık evliyim telfonda konuşurken kayınvalidemle yandın sen yandın diye espri yaptı bana, eşimde bana hiç sormadan gel anne burda yat dedi nasıl ya dedim daha 8 aylık evliyim kendime bakamıyorum ben daha diye parladım birden bilmiyorum doğrumu yaptım çok moralim bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…