Balıkçı'nın Cemile'ye evlenme teklifi karşısında çok sinirlenen Ali kendini kaybedip Balıkçı'nın arabasına büyük zarar verdi. İşin peşini bırakmayan Ali, Balıkçı'nın geçmişini de araştırdı. Onun metresini öldürdüğü için 7 yıl hapiste yattığını öğrendi ve bunu Cemile'ye karşı kullanmak istedi.
Balıkçı'nın Cemile'yi istemeye gittiği gün eve gelen Ali, "Balıkçı'nın kim olduğunu biliyor musun? O bir katil. 10 yıl hapiste yattığını sana söyledi mi?" diye çıkıştı. Duydukları karşısında şoke olan Cemile daha sonra Balıkçı'nın durumunu anlatan sözleriyle rahatladı. Cemile çok önemli bir karar verdi.DAHA NELER OLDU NELER
Balıkçı'nın Cemile'ye evlenme teklif ettiğini gören Ali, zil zurna sarhoş olup Cemile'nin kapısına dayandı. Teknede kazandığı parayı hava uçuran Ali, "Bak artık çok param var. Balıkçı ile evleneceğini çocuklara söyledin mi? Çocukların haberi var mı? O adamla evlenemezsin, müsade etmem" diye konuştu. Ali daha sonra kapının önünde sızıp kaldı.
Mete hemen koşup Carolin'e haber verdi. Ali'nin Cemile'nin kapısında yattığını gören Carolin, çok şaşırdı. Cemile'ye "Benim kocamın burada ne işi var?" diye çıkıştı. Cemile ise Carolin'in hiç hoşuna gitmeyecek sözler söyledi: "Bana söyleyecek şeyleri varmış. Çok para kazanmış onu söyledi. Bak paraları yerlere dağıttı. Bir de talibim var da onu duymuş. Sinirlenmiş. O adamla evlenirim diye korkuyor."
Ali'yi zar zor arabaya bindirdiler. Daha sonra Carolin, kocasının ortalığa serdiği paraları toplayıp oradan uzaklaştı. Fakat ertesi gün Carolin bunun hesabını Ali'ye sordu. Ali'nin baş ucunda bekleyen Carolin, kocası gözünü açar açmaz önce tokat attı sonra konuşmaya başladı: Senin ne işin var Cemile'de? O artık serbest bir kadın. Ne isterse yapar." Ali ise "Evlenemez, ben izin vermiyorum." diye yanıt verdi.
Carolin bu kez Ali'yi işsiz bırakmakla tehdit etti. "Ben tekne aldım. Sen yine kaptan oldun. İş kurduk, çok para kazanacağız. Cemile'yi ve Balıkçı'yı unutup çalışmaya bak. Yoksa işi ben yaparım. Ben Cemile değilim, akıllı ol.DEDİ
METENİN ÖĞRETMENİ EVLENDİ.METE 1.OLDU..
bu daha dizinin yarısı kızlar. ali cemile'ye anlattı balıkçıyla ilgili gerçekleri, tam da balıkçı cemilenin çocuklarıyla tanışmaya geldiği zaman. cemile duyduklarından sonra şok oldu, ali de balıkçıya çık git işin bitti burda dedi. balıkçı tam çıkarken cemile nereye gidiyorsun, evlenme teklifini kabul ediyorum dedi.
bu arada mesude, aylinin yaptığı sözleşmeyi buldu. işler iyice kızıştı yani
yani cemile evlenicek öylemi..kabul ediyorum dedimi
maşallah yarencim yaa, ben daha 200 ml içtim :78: ama iki kupa çay içtim 600 ml onlar sayılmaz mı kiibu arada bugün ikinci 0,5 lt. bitti
hiç heyecanlanma bebişim, tam orda bitiyo insanı iyice gerilmiş bir şekilde haftaya kadar bekletiyolarvay canına sayın seyirciler
ay ben normalde hiç sevmem özet almayı..heyecanım gidiyor çünküama şu sölediğinle daha da heyecanlandım izlemek için
ben sonuna yetiştim işte tam o çocuklar süslenmişti felan o kısmınabalıkçı traş falan olmuştu pek bi karizmatik olmuştucemilede çok güzeldi..aylinde gitgide güzelleşiyo ..çok heyecanlıydı dünkü bölüm
cemile gerçekleri duyunca şok oldu balıkçı kendini ifade etti cemilden özür diledi beni affet dedi..sonra klaktı ve gidiyodu tam cemile dediki balıkçı hikmet karcı nereye dedi senin hayatından tamamen çıkıyorum dedi..o sırada cemile dediki luzum yok teklifini kabul ediyorum dedi
ya ben anlamadım balıkçıyla ilgili ne gerçeği varmışki ben orayı görmedim uyumuşum.
ay evt hele bara gittiklerinde aylin ne kadar güzel gözüküyordu.
Canımcım benim kullanmadığım renk kalmadı nerdeyse son bikaç renk kaldı onları da yvaş yavaş danayacağim iştebiliyorum tatlım önemli değil öyle olmasa yazarmıyım sanakoyu yeşil yakışır sana tenin açık güzel olur resim bekliyoruz daha önce başka renk kullandınmı yoksa şefaf mı kullandın
kız luxxor tutamıyorsun ki kendiliğindne çıkıveriyor
Fundacım bi de şerbetinde şekeri önce yakıp eritir sonra hazırlarsan su ile o zaman o yanık şeker kokusu ile daha bi lezzetli oluyo onu da bi deneMALZEMELER
1 PAKET ETİMEK
2,5 BARDAK ŞEKER
2,5 BARDAK SU
2 BARDAK SÜT
2 KAŞIK UN
1 PAKET VANİLYA
KREMŞANTİ
HİNDİSTAN CEVİZİ
HAZIRLANIŞI
1 Paket etimeği tepsiye dizin.
Şeker ve suyu şerbet yapın.
2 bardak süt ve 2 kaşık unu pişirin.
Yapmış olduğunuz şerbeti etimeğin üzerine sıcağı ile dökün
2 Bardak süt 2 kaşık un ve vanilayayı muhallebi kıvamında pişirip etimeğin üzerine sürün.
En üst katada hazırlamış olduğunuz kremşantiyi sürün.Hindistan cevizi ile süsleyin.
BU BENİM SÜREKLİ YAPTIĞIM Bİ TARİF
ben ehliyetimi aldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :79::79::79::79::79::79::79::79:
hoşgeldin sinem..ben iyiyim sen nasılsın..
nerelerdesin bakalım şair bacımbu aralar bizi mahrum ettin yazılarından
nektar sayılmaz tabikk :))
yarenay bugünkü kupayı sen alcan galiba..fundaaaa kupa elden gidiyorrr
ay bende 0,50lt nin yarısına geldim
ama sabah su içemediğimden kaynaklanıoyr ne yapayım :))
ben ehliyetimi aldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :79::79::79::79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?