2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani cemile evlenicek öylemi..kabul ediyorum dedimi

vay canına sayın seyirciler

ay ben normalde hiç sevmem özet almayı..heyecanım gidiyor çünkü ama şu sölediğinle daha da heyecanlandım izlemek için

yani cemile evlenicek öylemi..kabul ediyorum dedimi

cemile gerçekleri duyunca şok oldu balıkçı kendini ifade etti cemilden özür diledi beni affet dedi..sonra klaktı ve gidiyodu tam cemile dediki balıkçı hikmet karcı nereye dedi senin hayatından tamamen çıkıyorum dedi..o sırada cemile dediki luzum yok teklifini kabul ediyorum dedi

balıkçı traş falan olmuştu pek bi karizmatik olmuştucemilede çok güzeldi..aylinde gitgide güzelleşiyo..çok heyecanlıydı dünkü bölüm

aylini en başından beri beğeniyorum zaten..
süslü olunca daha da hoş oldu

bu arada bugün ikinci 0,5 lt. bitti
maşallah yarencim yaa, ben daha 200 ml içtim :78: ama iki kupa çay içtim 600 ml onlar sayılmaz mı kii
vay canına sayın seyirciler

ay ben normalde hiç sevmem özet almayı..heyecanım gidiyor çünkü ama şu sölediğinle daha da heyecanlandım izlemek için
hiç heyecanlanma bebişim, tam orda bitiyo insanı iyice gerilmiş bir şekilde haftaya kadar bekletiyolar
balıkçı traş falan olmuştu pek bi karizmatik olmuştucemilede çok güzeldi..aylinde gitgide güzelleşiyo..çok heyecanlıydı dünkü bölüm
ben sonuna yetiştim işte tam o çocuklar süslenmişti felan o kısmına
balıkçı bana aynı geldi, hala suratı kıl topağı takım elbise giymiş sadece işte

Aylini ben de çok beğeniyorum ta en baştan

Son düzenleme:

ya ben anlamadım balıkçıyla ilgili ne gerçeği varmışki ben orayı görmedim uyumuşum.
ay evt hele bara gittiklerinde aylin ne kadar güzel gözüküyordu.

nektar sayılmaz tabikk :))

yarenay bugünkü kupayı sen alcan galiba..fundaaaa kupa elden gidiyorrr
ay bende 0,50lt nin yarısına geldim

ama sabah su içemediğimden kaynaklanıoyr ne yapayım :))

biliyorum tatlım önemli değil öyle olmasa yazarmıyım sanakoyu yeşil yakışır sana tenin açık güzel olur resim bekliyoruzdaha önce başka renk kullandınmı yoksa şefaf mı kullandın
Canımcım benim kullanmadığım renk kalmadı nerdeyse son bikaç renk kaldı onları da yvaş yavaş danayacağim işte Ama şeffaf da kullanıyorum tabi renklileri arada alıyorum değişiklik istediğimde
kız luxxor tutamıyorsun ki kendiliğindne çıkıveriyor

Fundacım bi de şerbetinde şekeri önce yakıp eritir sonra hazırlarsan su ile o zaman o yanık şeker kokusu ile daha bi lezzetli oluyo onu da bi dene

Kızlar ben tekrar işlere gömülüyorum hoşçakalın

hoşgeldin sinem..ben iyiyim sen nasılsın..
nerelerdesin bakalım şair bacım bu aralar bizi mahrum ettin yazılarından

hoşgeldin sinem..ben iyiyim sen nasılsın..
nerelerdesin bakalım şair bacım bu aralar bizi mahrum ettin yazılarından

iyiyim bacim valla ne yapim kosturmaca

demistim ya sizlere türkiyeden misafirim geldi onlari dolastiriyoruz nasil zaman geciyor inan ki hic anlamiyorum ben. okula gidiyorum kostormaca yani neyse ehliyeti de aldim cok rahatladim yaa üzerimden bir yük kalkti valla.

nektar sayılmaz tabikk :))

yarenay bugünkü kupayı sen alcan galiba..fundaaaa kupa elden gidiyorrr
ay bende 0,50lt nin yarısına geldim

ama sabah su içemediğimden kaynaklanıoyr ne yapayım :))

yaaaa ama sen benim dün akşam yazdığımı görmemişin zuzu. aslında dünkü kupa da benim hakkım. ama geç yazdım.

avatar da harika olmuş, bu kadar memiş özürlü hatun varken burda

ben ehliyetimi aldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :79::79::79::79::79::79::79::79:

sinemm çok sevindim tatlım, hayırlı olsunnnn... g:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…