süpersin ya maşşallah ne beceriklisintavuğun göğüs etinden alıyosun
mantarla soteliyosun zuzu
en son kaşar rendeliyosun
bildiğin krep yapıyosun
sonra krepin içine karışımdan koyup dort bir yanını kapatıyosun fırınlıyosun 15 dk okadar..
patates topları için de:
patates haşlıyosun
soyup eziyosun onları, kaşar ve tereyağ katıyosun istediğin kadar
yuvarlak yapıp içini oyuk bırakıyosun elinle, küçük doğranmış közlenmiş kırmızı biber dolduruyosun içine (hazır alıyorum ben kavanozda közlenmiş biberi)
sonra da kıyılmış maydanozda yuvarlıyosun..
keşke resmini çekseydim, görsel olarak süper oluyo bunlar tat olarak da tabi..
luxxorcum, canım benim eksikliğin belli oluyo
daha sık uğra ama, inş bebiş haberi veririsin bize bu ay
ben de gidip yatıcam, uyukluyorum
etrafı toparladım biraz ama küçük çocuklu misafir hep böyle oluyo yaa
halıya tükürdü kaç kez çocuk, çekirdek yemiş her taraf batık, her yerden jelibon ve bonibon çıkıyo
çok yoruldumm
günaydın kızlar...
kaçaklarımız bulunmuş dün gece. nektar ve luxxor saolun canlarım, ablamı ve beni atlamamışsınız.
nektar, senin, zuzu'nun ve bol'un patronu hedef tahtamızdalar. sinir oluyoruz üçüne de
bu arada hemen yazayım sabah gelir gelmez 0,5 lt. su içtimmmm
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
Günaydın kızlar..
Yarenay gözün aydın abalan adına sevindim..
Luxxor akşamkuşu olmuş geceleri bizi gözetliyomuşgündüzleri aramıza dönmeni bekliyoruz..özledik seni gerçi senbeni es geçmişin ama olsun
Kaçak nektar bulundudün merak ettik seni kötü bi durum olmamasına sevindim
Buarada dün çok güzel bigündü:89:elficim diziyi tam anlatamıcam
bişiler yiyebiliyor musun...1 aya kalmaz hafifler merak etme.. ben işyerinde masamın üzerine odanın ortasına heryereçıkartıyordum kızzz
Canım inşallah ya dua edin benim içingece kuşu luxxor...hadi bakalım testlerin hayırlı olsun..inş güzel sonuçlar alırız
sende az içmiyomuşsun heeal bakalım buda senin olsun
Günaydın herkese fırsat bulup kaçtım geldimSağolun kızlar özlendiğimi bilmek mutlu etti beni
Ayy canım benim yaa az kaldı merak etme 1 ay daha sık dişini inşallah geçer en kısa zamanda leblebi taşıyor musun çantanda o işe yarıyormuş?
Ayyy canım Fundacım yaa tatlım bilerek değildir yoksa hep okudum yorumlarınılütfen kusura bakma. Çiçeğini bile biliyorum göremesem de kaldırmışsın albümden
İlahi fatma sen de abartmışın vallaBakalım benim naıl olacak Allah kısmat etse de görsem o günleri
Canım inşallah ya dua edin benim içinkupayı hak ettim yanee
Bu arada bugün koyu yeşil lens siparişi verdim bakalım nası durcak. 10 senedir lens kullanıyorum bu sefer de bunu deneyim dedim
Günaydın herkese fırsat bulup kaçtım geldimSağolun kızlar özlendiğimi bilmek mutlu etti beni
Ayy canım benim yaa az kaldı merak etme 1 ay daha sık dişini inşallah geçer en kısa zamanda leblebi taşıyor musun çantanda o işe yarıyormuş?
Ayyy canım Fundacım yaa tatlım bilerek değildir yoksa hep okudum yorumlarınılütfen kusura bakma. Çiçeğini bile biliyorum göremesem de kaldırmışsın albümden
İlahi fatma sen de abartmışın vallaBakalım benim naıl olacak Allah kısmat etse de görsem o günleri
Canım inşallah ya dua edin benim içinkupayı hak ettim yanee
Bu arada bugün koyu yeşil lens siparişi verdim bakalım nası durcak. 10 senedir lens kullanıyorum bu sefer de bunu deneyim dedim
zuzuş, ağzı açık kısmını alta getiriyosun açılmıyo zaten, kaşardan yapışıyo..yaa krep i nasıl yapıyosun onuda yazsana babım..
bide krep yuvarla ya içine koyuyon malzemeyi kapatıyon, kürdanmı batırıyon açılmasın diye napıyon
süpersin ya maşşallah ne beceriklisinşu topları deneyeceğim nette falan resmi varmı közlenmiş biberlisini ilkkez duydum
funda 3. avcı böreğimi
hepsi güzel canım..ımm ilki de güzel neyli top bu
zuzuş, ağzı açık kısmını alta getiriyosun açılmıyo zaten, kaşardan yapışıyo..
krepi de ben yarım litre süte 2 yumurta kırdım
unu göz kararı koydum ama
çırpa çırpa ekledim, çok koyu olmaması gerekiyo :26:
fundam baktım da nette yok hiç resmi, annemin tarifi o netten alıp yapmadım
ama benim evde çekilmiş resmi olması gerekiyo, bulursam eklerim canım :26:
onun için sordum ben havuçlu sevmiyom yaa
ozaman nektarın patates toplarını, kısırı ve yanınada bi tatlımı yapsam..
tavukgöüsü ypayım demi..
yada etimek tatlısı
nasıl olur...
onun için sordum ben havuçlu sevmiyom yaa
ozaman nektarın patates toplarını, kısırı ve yanınada bi tatlımı yapsam..
tavukgöüsü ypayım demi..
yada etimek tatlısı
nasıl olur...
hımm anladım canım..patates topu yap kısır yap ama börek tarzı bişey de yapman lazım doyurucu olsun gül böreği yap yanınada kolay olsun etimekli tatlı yap bende bi tarif var istersen onu veriyim sana
ay akşam çayımızı koyduk dizimiz başladı tam izliyoduk bizimki :89::89:ay tam dizinin ortasındageçmişi okudum.
Nektarcım izinliymişsin neyseki kötü bişey yokmuş sevindim
yarenaycım ablan iyiymiş çok sevindim
zuzucum geçmiş olsun umarım kayınvaliden iyidir.
Bolcum sanada geçmiş olsun
fatmacım bebişin ammada yaramazmış :))
fundacım ne ettin bakayım akşam diziyide izlememişsin seni seni :)))
luxxorcum gece kuşu olmuşsun :)
ayşe ve sirkenden haber yok galiba
başka kim kaldı ya :)
eşime hergün topiğimizden bahsediyorum çok merak ediyor dün yolda dedimki diziyi özet geçecekler bana. Eve gittiğimizde açta bende bakayım merak ettim dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?