2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yaa krep i nasıl yapıyosun onuda yazsana babım..

bide krep yuvarla ya içine koyuyon malzemeyi kapatıyon, kürdanmı batırıyon açılmasın diye napıyon

süpersin ya maşşallah ne beceriklisinşu topları deneyeceğim nette falan resmi varmı közlenmiş biberlisini ilkkez duydum

Günaydın herkese fırsat bulup kaçtım geldim Sağolun kızlar özlendiğimi bilmek mutlu etti beni
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

Ayy canım benim yaa az kaldı merak etme 1 ay daha sık dişini inşallah geçer en kısa zamanda leblebi taşıyor musun çantanda o işe yarıyormuş?

Ayyy canım Fundacım yaa tatlım bilerek değildir yoksa hep okudum yorumlarını lütfen kusura bakma. Çiçeğini bile biliyorum göremesem de kaldırmışsın albümden

bişiler yiyebiliyor musun...1 aya kalmaz hafifler merak etme.. ben işyerinde masamın üzerine odanın ortasına heryereçıkartıyordum kızzz

İlahi fatma sen de abartmışın valla Bakalım benim naıl olacak Allah kısmat etse de görsem o günleri

gece kuşu luxxor...hadi bakalım testlerin hayırlı olsun..inş güzel sonuçlar alırız
sende az içmiyomuşsun hee al bakalım buda senin olsun
Canım inşallah ya dua edin benim içinkupayı hak ettim yanee

Bu arada bugün koyu yeşil lens siparişi verdim bakalım nası durcak. 10 senedir lens kullanıyorum bu sefer de bunu deneyim dedim

Son düzenleme:
bunlar nasıl zuzum benim yaptıklarımdan istersen tarif yazabilirim

Eklentiler

• $0ea656c02670c2165df1aca3ce639b81_1274026781.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $73675ac76f75b4400cf9eae647f39537_1272218001.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 45
  • $59ba1c4fe7cc9a10e94a6aed8ac73c48_1291547699.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39
bak fundanın yaptıklarından 3. kısırın yanında gider gibi görünüyor zuzucum.

biliyorum tatlım önemli değil öyle olmasa yazarmıyım sanakoyu yeşil yakışır sana tenin açık güzel olur resim bekliyoruzdaha önce başka renk kullandınmı yoksa şefaf mı kullandın

kız luxxor tutamıyorsun ki kendiliğindne çıkıveriyor

funda 3. avcı böreğimi

hepsi güzel canım..ımm ilki de güzel neyli top bu

yaa krep i nasıl yapıyosun onuda yazsana babım..

bide krep yuvarla ya içine koyuyon malzemeyi kapatıyon, kürdanmı batırıyon açılmasın diye napıyon
zuzuş, ağzı açık kısmını alta getiriyosun açılmıyo zaten, kaşardan yapışıyo..

krepi de ben yarım litre süte 2 yumurta kırdım
unu göz kararı koydum ama
çırpa çırpa ekledim, çok koyu olmaması gerekiyo :26:

süpersin ya maşşallah ne beceriklisinşu topları deneyeceğim nette falan resmi varmı közlenmiş biberlisini ilkkez duydum

fundam baktım da nette yok hiç resmi, annemin tarifi o netten alıp yapmadım
ama benim evde çekilmiş resmi olması gerekiyo, bulursam eklerim canım :26:

deniycem onu ben kolay ve lezzetli bişeye benziyotamam canım varsa resim bekleriz:81:

onun için sordum ben havuçlu sevmiyom yaa

ozaman nektarın patates toplarını, kısırı ve yanınada bi tatlımı yapsam..
tavukgöüsü ypayım demi..

yada etimek tatlısı

nasıl olur...

tavukgöüsü ypayım demi..

yada etimek tatlısı

nasıl olur...

hımm anladım canım..patates topu yap kısır yap ama börek tarzı bişey de yapman lazım doyurucu olsun gül böreği yap yanınada kolay olsun etimekli tatlı yap bende bi tarif var istersen onu veriyim sana

Merhaba kızlar .
Ben çok yoğunum bugün hep çalışmayı düşünüyorum size bi bakayım dedi.

tavukgöüsü ypayım demi..

yada etimek tatlısı

nasıl olur...

evet bunları yap yeter zuzum, daha ne olsun :13:

hoşgeldin elfiii bir de kolay gelsinn :26:

Geçmişi okudum.

Nektarcım izinliymişsin neyseki kötü bişey yokmuş sevindim

Yarenaycım ablan iyiymiş çok sevindim

Zuzucum geçmiş olsun umarım kayınvaliden iyidir.

Bolcum sanada geçmiş olsun

Fatmacım bebişin ammada yaramazmış :))

Fundacım ne ettin bakayım akşam diziyide izlememişsin seni seni :)))

Luxxorcum gece kuşu olmuşsun :)

Ayşe ve sirkenden haber yok galiba

başka kim kaldı ya :)
Eşime hergün topiğimizden bahsediyorum çok merak ediyor dün yolda dedimki diziyi özet geçecekler bana. Eve gittiğimizde açta bende bakayım merak ettim dedi :))

hımm anladım canım..patates topu yap kısır yap ama börek tarzı bişey de yapman lazım doyurucu olsun gül böreği yap yanınada kolay olsun etimekli tatlı yap bende bi tarif var istersen onu veriyim sana

ver canım isterim :))

ay akşam çayımızı koyduk dizimiz başladı tam izliyoduk bizimki :89::89:ay tam dizinin ortasındaama sonradan geri yakalamaya çalıştık diziyi eurod dendünkü bölümü çok güzeldi elfimm mutlaka izle youtube da var sanırım

MALZEMELER

1 PAKET ETİMEK

2,5 BARDAK ŞEKER

2,5 BARDAK SU

2 BARDAK SÜT

2 KAŞIK UN

1 PAKET VANİLYA

KREMŞANTİ

HİNDİSTAN CEVİZİ
HAZIRLANIŞI
1 Paket etimeği tepsiye dizin.
Şeker ve suyu şerbet yapın.
2 bardak süt ve 2 kaşık unu pişirin.
Yapmış olduğunuz şerbeti etimeğin üzerine sıcağı ile dökün
2 Bardak süt 2 kaşık un ve vanilayayı muhallebi kıvamında pişirip etimeğin üzerine sürün.
En üst katada hazırlamış olduğunuz kremşantiyi sürün.Hindistan cevizi ile süsleyin.
BU BENİM SÜREKLİ YAPTIĞIM Bİ TARİF

Haftaya özetini izlerim zaten 1 saat özet veriyor. Bizim filmde fena değildi 3D güzelmiş sanki önünde oynuyorlar gibi oluyor. 23:30da eve geldik hemen duşa girdim 00:30 da yattık uykum var ama çalışmam lazım bugün tembellik yapmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…