- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Haftaya özetini izlerim zaten 1 saat özet veriyor. Bizim filmde fena değildi 3D güzelmiş sanki önünde oynuyorlar gibi oluyor. 23:30da eve geldik hemen duşa girdim 00:30 da yattık uykum var ama çalışmam lazım bugün tembellik yapmıcam.
hazır yufkadan yaparım ben gözlemeyi hepTavada gözleme yapıcam bu akşam bana mayasız kolay bir hamur tarifi verebilirmisiniz kızlar??
bu daha dizinin yarısı kızlar. ali cemile'ye anlattı balıkçıyla ilgili gerçekleri, tam da balıkçı cemilenin çocuklarıyla tanışmaya geldiği zaman. cemile duyduklarından sonra şok oldu, ali de balıkçıya çık git işin bitti burda dedi. balıkçı tam çıkarken cemile nereye gidiyorsun, evlenme teklifini kabul ediyorum dedi.
bu arada mesude, aylinin yaptığı sözleşmeyi buldu. işler iyice kızıştı yani
kızlar ablam öğleden sonra çıkıyormuş hastaneden
İzlemiş kadar oldum teşekkür ederim fundacım
Yuppiii süper haber. canım miyomlarıda aldılarmı ya
almışlar canım tamamen tabii bebişi de:44:
Annemde de miyom var ama doktorlar rahimler ile birlikte almak istiyorlar rahime yapışmışlar hep.. annemde daha genç diye istemiyor psikolojik olarak kötü olacak kadın gibi olamıcam diyor anne öyle değil bi daha adet olmayacağın için öyle diyorlar hislerde sorun olmayacak netten araştırdım diyorum ama o kendini öyle inandırmış bitkiler içiyor faydası oldu ama .. Adetleri çok kötü geçiyodu düzene girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?