2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Etimek tatlısını bende yapıyorum ama krem şantili sevmiyorum çok ağır oluyor. Evlendiğiminden beri hiç yapmadım bu hafta kocişime yapayım bari

Balıkçı'nın Cemile'ye evlenme teklifi karşısında çok sinirlenen Ali kendini kaybedip Balıkçı'nın arabasına büyük zarar verdi. İşin peşini bırakmayan Ali, Balıkçı'nın geçmişini de araştırdı. Onun metresini öldürdüğü için 7 yıl hapiste yattığını öğrendi ve bunu Cemile'ye karşı kullanmak istedi.

Balıkçı'nın Cemile'yi istemeye gittiği gün eve gelen Ali, "Balıkçı'nın kim olduğunu biliyor musun? O bir katil. 10 yıl hapiste yattığını sana söyledi mi?" diye çıkıştı. Duydukları karşısında şoke olan Cemile daha sonra Balıkçı'nın durumunu anlatan sözleriyle rahatladı. Cemile çok önemli bir karar verdi.DAHA NELER OLDU NELER
Balıkçı'nın Cemile'ye evlenme teklif ettiğini gören Ali, zil zurna sarhoş olup Cemile'nin kapısına dayandı. Teknede kazandığı parayı hava uçuran Ali, "Bak artık çok param var. Balıkçı ile evleneceğini çocuklara söyledin mi? Çocukların haberi var mı? O adamla evlenemezsin, müsade etmem" diye konuştu. Ali daha sonra kapının önünde sızıp kaldı.

Mete hemen koşup Carolin'e haber verdi. Ali'nin Cemile'nin kapısında yattığını gören Carolin, çok şaşırdı. Cemile'ye "Benim kocamın burada ne işi var?" diye çıkıştı. Cemile ise Carolin'in hiç hoşuna gitmeyecek sözler söyledi: "Bana söyleyecek şeyleri varmış. Çok para kazanmış onu söyledi. Bak paraları yerlere dağıttı. Bir de talibim var da onu duymuş. Sinirlenmiş. O adamla evlenirim diye korkuyor."

Ali'yi zar zor arabaya bindirdiler. Daha sonra Carolin, kocasının ortalığa serdiği paraları toplayıp oradan uzaklaştı. Fakat ertesi gün Carolin bunun hesabını Ali'ye sordu. Ali'nin baş ucunda bekleyen Carolin, kocası gözünü açar açmaz önce tokat attı sonra konuşmaya başladı: Senin ne işin var Cemile'de? O artık serbest bir kadın. Ne isterse yapar." Ali ise "Evlenemez, ben izin vermiyorum." diye yanıt verdi.

Carolin bu kez Ali'yi işsiz bırakmakla tehdit etti. "Ben tekne aldım. Sen yine kaptan oldun. İş kurduk, çok para kazanacağız. Cemile'yi ve Balıkçı'yı unutup çalışmaya bak. Yoksa işi ben yaparım. Ben Cemile değilim, akıllı ol.DEDİ
METENİN ÖĞRETMENİ EVLENDİ.METE 1.OLDU..

Tavada gözleme yapıcam bu akşam bana mayasız kolay bir hamur tarifi verebilirmisiniz kızlar??

bu daha dizinin yarısı kızlar. ali cemile'ye anlattı balıkçıyla ilgili gerçekleri, tam da balıkçı cemilenin çocuklarıyla tanışmaya geldiği zaman. cemile duyduklarından sonra şok oldu, ali de balıkçıya çık git işin bitti burda dedi. balıkçı tam çıkarken cemile nereye gidiyorsun, evlenme teklifini kabul ediyorum dedi.

bu arada mesude, aylinin yaptığı sözleşmeyi buldu. işler iyice kızıştı yani

Bende yufkadan yaparımda anneannem kendi yapar hamuru canım ondan çekti. o göz kararı yapıyor bana ölçülü lazım

Aaa cemile kabul etti demek meraklandım akşama işlerim var ya yoksa izlerdim netten. Ay cadı mesude şimdi elinde koz oldu

İzlemiş kadar oldum teşekkür ederim fundacım

RİCA EDERİM CANIMBİ KAYSERİLİ OLARAK HAMUR İŞLERİ BENDEN SORULUR:82::119:
MALZEMELER
6 SB UN
1 KÜÇÜK PAKET YAŞ MAYA
1 TATLI KAŞIĞI TUZ
SU(ALDIĞI KADAR)
HAZIRLANIŞI
Mayayı ılık suda ıslatırız.
Una, tuzu , ılıtmış olduğumuz mayayı , aldığ kadar suyu ekleyip yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğururuz
1 saat üstü kapalı bir şekilde mayalandırırız.
Mayalanmış olan hamurdan bezeler alıp yuvarlak çok ince olmamak şartıyla açarız.Kısık ateşte pişiririz.

Akşam o kadar beklicek vaktim yok ondan mayasız bi tarif istiyorum en iyisi tombiş anneanneme sorayım

Sen bilirsin ..ozaman kabarmaz yani sert bi hamur olur..mantı hamuru genelde mayasız olur..ben hamur için bekleyemediğim zamanlar fırından alıyorum ekmeklik hamur oda güzel oluyo..ben gözlemeyi yufkadan yapıyorum ..

almışlar canım tamamen tabii bebişi de:44:

Annemde de miyom var ama doktorlar rahimler ile birlikte almak istiyorlar rahime yapışmışlar hep.. annemde daha genç diye istemiyor psikolojik olarak kötü olacak kadın gibi olamıcam diyor anne öyle değil bi daha adet olmayacağın için öyle diyorlar hislerde sorun olmayacak netten araştırdım diyorum ama o kendini öyle inandırmış bitkiler içiyor faydası oldu ama .. Adetleri çok kötü geçiyodu düzene girdi

Sohbetiniz güzel olunca kalıyorum böyle yine. Ben doğru iş başına marş

İyi sohbetler size

canım öncelikle geçmiş olsun. ablamın da miyomu rahim duvarına yapışmıştı, ordan kazıdılar onu. değişik hastanelere gittiniz mi peki, belki rahimi almadan alabilecek bir yer vardır??? bir kadın için gerçekten çok zor rahminin alınması. benim eşimin annesinin de aldılar rahmini, hastanede bağırmış saatlerce, içimi boşalltınız, geri verin onu, ben daha çocuk yapıcam falan diye. çok zor günler geçirdiler ameliyattan sonra annesinin psikolojisinden ötürü. ama şimdi çok iyi. normale döndü. bence ameliyat olursa psikologa da gitsin. destek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…