2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çanta demişken, dün memleketten gelen misafirler vardı ya
arkadaşım, annesi de annemin arkadaşı o da geldi tabi
annem benim çantalarımı çıkartmış yaymış salona, kadına dedi seç istediğin bitaanesini al, böyle oldum ben tabi ama çaktırmadım
kadın siyah bitane büyük çantam vardı, kışın takıyodum, çok severek hemde colleziondan almıştım onu aldı çantam gitti
anneme kızdım tabi çok, ben sana yenisini alıcam, kadının çantası yok napim diyo
e arkadaşına alsaydın ya annemin şu huyunu hiç sevmem
bekarken de kimin neye ihtiyacı varsa benim kıyafetimden, ayakkabımdan veriyodu
ben farkedince kavga kıyamet
ama yine yapıyo olmayana yardım etmek sevapmış e tamam da ama.. ((

meraba kızlarrr. geçmişi okumadan hemen dalıyorum muhabbete :) Eşim izinliydi bugün dışarıdaydık giremedim o yüzden şimdi de hemen hızlıca geçmişi okuyup çıkıcam öptüm hepiniziiiiii kendinize iyi bakın.
Ben bugün şimdilik 500ml su içtim spor da yapmadım

çıkamıcam kaç gündür patron babasını hastanelere götürüyor..yine yok..konuşamadık çıkış saatini..
anladım canım, bu hafta böyle geçecek herhalde :44:

e gezmişsin ya Ayşecim, spor niyetine geçer o
güzel bir gündü diyosun yani :)))

ay nektar kötü olmuş..keşke annen sana deseydi de sen bikaçtane seçip verseydin annene..oda kadına senin seçtiklerinden istediğini al deseydi...

var ama yoruluyo kollarım..sol tarafını yapıyom..sol eziyet resmen yeni öğreniyomda daha bikaç sefer yaptım...
en son üstünden geçceğim zaman kocişe veriyom o yapıyo :)arkalarımı

alışırsın zuzum zamanla ben ilk başlarda 20 dak da yapıyodum şimdi 5 dakkada yapıyorum

alışırsın zuzum zamanla ben ilk başlarda 20 dak da yapıyodum şimdi 5 dakkada yapıyorum

sen 20 dk iyimiş...ben 1 saat belki daha fazla (
bu akjşam yapmaya karar verdim ve saat tutucam bakalım nekadar sürede yapıcam :)

ay nektar kötü olmuş..keşke annen sana deseydi de sen bikaçtane seçip verseydin annene..oda kadına senin seçtiklerinden istediğini al deseydi...
evet keşke zuzum, hep böyle emrivaki yapıyo zaten
küstü de bana söylendim diye telefonda
ne kıymetli malın varmış deyip olayı kendine çeviriyo, şimdi benim barışmam lazım ya ağlasammı gülsemmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…