2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bi dene bakalım canım zamanla pratikleşiyo insan ben ayırıyorum önce üstleri sonra hemen altları yapıyorum bitiyo

ben saçımı ortadan ikiye ayırıyom sağa sola...
önce solu yapıyom altlardan başlayarak öel gidiyo

masamı toparliyım ben, yarım saatten az kaldı şükür :/
iyi akşamlar herkese

maalesef canım. o yüzden biz hep evden getiriyoruz. yediğim de bir dürüm ve kola yani.

bugün toplam 3 şişeyi bitirdim, 0,5'lik. eve gelince de bir bardak içtim. yatana kadar 2,5 lt. tamamlarım sanırımm verin benim kupamııı

günaydın kızlar...

teşekkürler kupa için

bugün ve yarın araç kaplamalarımız var. genel olarak orda olurum. o yüzden size hoş sohbetler diliyorummm

Nektarcim canim, tebrigin icin tesekkürler simdi okudum.

bakım spreyli zuzu

hmm anladım bende de varda Schwarzkopf köpük..aynı ürünmü diye şettim :))

sirken iyiyim sen nasılsın

yarenay sanada kolay gelsin canım...

bu arada cümleten günaydın

belki bende bugün pek giremem:44:

dün akşam ilk defa sulu köfte yaptım kızlar. ama bulguru biraz fazla kaçmış, sanırım yumurta da az olmuş. ilk başlarda iyiydi ama piştikçe bulgurlar dağıldı. ama tadı çok güzeldi. bir dahaki denemede tutturcam umarım.

yok mu sizin yaptığınız farklı yemekler? benim kociş de ben de çok yemek seçiyoruz. o yüzden çok zorlanıyorum yemek konusunda. bu aralar hem pratik hem de değişik birşeyler arıyorum.

saçı yıpratmıyo zuzu yumuşacık yapıyo bide parlak gösteriyo

Ben de iyiyim zuzum. dün işler yoğunu bir de eerken çıktım haliyle giremedim. akşam da doğru kayınvalideye gittim kendisi ş dışında anane var; görümcemin düğün davetiyelerini zarfladım kartları yazdım.

yarenay benim çok sevdigim bir yemek vardır. Çeltik kebabı derler bizde. Patatesleri kızartıyorsun üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorsun onun üstüne de yaprak yaprak dilip domates ve biberle sotelediğin kırmızı eti döküyorsun. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…