Ben de iyiyim zuzum. dün işler yoğunu bir de eerken çıktım haliyle giremedim. akşam da doğru kayınvalideye gittim kendisi ş dışında anane var; görümcemin düğün davetiyelerini zarfladım kartları yazdım.
yarenay benim çok sevdigim bir yemek vardır. Çeltik kebabı derler bizde. Patatesleri kızartıyorsun üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorsun onun üstüne de yaprak yaprak dilip domates ve biberle sotelediğin kırmızı eti döküyorsun. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.
lezzetli bişeye benziyo sirken e4tleri kavurup üzerienmi döküyosun tam anlamadım
saçı yıpratmıyo zuzu yumuşacık yapıyo bide parlak gösteriyo
Ben de iyiyim zuzum. dün işler yoğunu bir de eerken çıktım haliyle giremedim. akşam da doğru kayınvalideye gittim kendisi ş dışında anane var; görümcemin düğün davetiyelerini zarfladım kartları yazdım.
yarenay benim çok sevdigim bir yemek vardır. Çeltik kebabı derler bizde. Patatesleri kızartıyorsun üstüne sarımsaklı yoğurt döküyorsun onun üstüne de yaprak yaprak dilip domates ve biberle sotelediğin kırmızı eti döküyorsun. Çok lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.
evet funda etleri kavuruyorsun ; kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüğün patateslerin üstüne döküyorsun. Ben servis esansında tabaklara döküyorum bu şekilde.
bi bakayım evde bitane var..almıştım kadın banyodan sonra sık saçlarını taraması kolay olur demişti..ama kokusu hoşuma gitmemişti
tam adını bidaha yazarmısın canımcım :)
bizde bu akşam bbaneler yemeğe çıkarıyor...bilmem kaçıncı yıldönümleri diye birlikte yemeğe çıkıyoruz
Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi bu canımcım benim bu ürünle ilk tanışmam saçlarımı sarıya boyamıştım oryalle açtılar saçlarım mahvoldu banyoda resmen ağlıyodum keçe gibiydi taranmıyodusonra bu ve saç maskesi var onun sayesinde düzeldi şimdi yumuşacık ipek gibi saçlarım var bayada gidiyo zuzu
oo süpermiş hadi yine iyisin zuzuş
hıı evet bundan ama kokusunu beğenmedim yaa..çok tuhaf kokuyo..onu sürmüştüm bikaç defa eşim saçımı kokladığında ne kokuyo bu yaa dedi
bidahaa kullanmadım duruyo öyle...
bide köpük var bende geçen banyodan sonra sürdüm elektrlenmesin diye ama bi fayda etmedi :)) kuruyunca yine tülerdi
eşimle bizim damak zevkimize uyuyo kolaymışta bugün bunu yapıyımysnıns biber domatesi normal dilimliyosun dimi onlar kızarmıyo
benim eşimde kokusunu beğenmedibidaha bunu sıkıp yatma aşkım diyo ben kokusuna bayılıyorum ayrıca banane saçlarım düzeldi ya pembesini kullan odaha hoş kokuo
sende elektriklenmemi var:26:
elfiii dün işlerini hafifletinmi biraz...
ben 2 gündür patronun yokluğundan istifade hiçbi iş yapmadım...yavaş yavaş başlıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?