2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Günaydın Kızlar,

Sinem çok sevindim sonunda almışsın ehliyetini.

Yarenaycım aynen bende değişik yemekler arıyorum dün kendim hamur açtım gözleme yaptım pek bişeye benzemedi gerçi eşim çok beğendi k.validemde güzel olmuş dedi ama nerde anneannemin yaptığı nerde dünkü yaptıklarım.

Bugün yemek derdim yok tontişim anneanneme gidiyorum

lezzetli bişeye benziyo sirken e4tleri kavurup üzerienmi döküyosun tam anlamadım

yarenay bende fırınağzı yaparım oda çok lezzetli genelde misafirlerime falan yaparım çok beğeniyolar

lezzetli bişeye benziyo sirken e4tleri kavurup üzerienmi döküyosun tam anlamadım

evet funda etleri kavuruyorsun ; kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüğün patateslerin üstüne döküyorsun. Ben servis esansında tabaklara döküyorum bu şekilde.

saçı yıpratmıyo zuzu yumuşacık yapıyo bide parlak gösteriyo

bi bakayım evde bitane var..almıştım kadın banyodan sonra sık saçlarını taraması kolay olur demişti..ama kokusu hoşuma gitmemişti
tam adını bidaha yazarmısın canımcım :)

ay kıs ne karışık bi yemek oldu o öyle:26:

evet funda etleri kavuruyorsun ; kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt döktüğün patateslerin üstüne döküyorsun. Ben servis esansında tabaklara döküyorum bu şekilde.

eşimle bizim damak zevkimize uyuyo kolaymışta bugün bunu yapıyımysnıns biber domatesi normal dilimliyosun dimi onlar kızarmıyo

bizde bu akşam bbaneler yemeğe çıkarıyor...bilmem kaçıncı yıldönümleri diye birlikte yemeğe çıkıyoruz

bi bakayım evde bitane var..almıştım kadın banyodan sonra sık saçlarını taraması kolay olur demişti..ama kokusu hoşuma gitmemişti
tam adını bidaha yazarmısın canımcım :)

Gliss: Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi bu canımcım benim bu ürünle ilk tanışmam saçlarımı sarıya boyamıştım oryalle açtılar saçlarım mahvoldu banyoda resmen ağlıyodum keçe gibiydi taranmıyodusonra bu ve saç maskesi var onun sayesinde düzeldişimdi yumuşacık ipek gibi saçlarım varbayada gidiyo zuzu

hıı evet bundan ama kokusunu beğenmedim yaa..çok tuhaf kokuyo..onu sürmüştüm bikaç defa eşim saçımı kokladığında ne kokuyo bu yaa dedi
bidahaa kullanmadım duruyo öyle...
bide köpük var bende geçen banyodan sonra sürdüm elektrlenmesin diye ama bi fayda etmedi :)) kuruyunca yine tülerdi

benim eşimde kokusunu beğenmedibidaha bunu sıkıp yatma aşkım diyoben kokusuna bayılıyorumayrıca banane saçlarım düzeldi yapembesini kullan odaha hoş kokuo
sende elektriklenmemi var:26:

elfiii dün işlerini hafifletinmi biraz...
ben 2 gündür patronun yokluğundan istifade hiçbi iş yapmadım...yavaş yavaş başlıyom

Bende dün avondan advance techniques marka saç kremi aldım banyodan sonra ıslak saça sürülüyor. Dün banyodan sonra denedim saçlarım çok yumuşak.

eşimle bizim damak zevkimize uyuyo kolaymışta bugün bunu yapıyımysnıns biber domatesi normal dilimliyosun dimi onlar kızarmıyo

hayır canım yaprak yaprak dilimlediğin kırmızı etin içine biberle domatesi de atıp kavuruyorsun. Ben özellikle domatiesini çok koyuyorum daha lezzetli oluyor. Etlerle birarda domatesler ve biberler de kavruluyor. (biberleri küçük küçük dilimle)

benim eşimde kokusunu beğenmedibidaha bunu sıkıp yatma aşkım diyoben kokusuna bayılıyorumayrıca banane saçlarım düzeldi yapembesini kullan odaha hoş kokuo
sende elektriklenmemi var:26:

saçım temiz olduğu zaman
banyodan sonra fönle kurutuyom ,kuruyuncada kabarıyo

evlenmeden önce fön kullanmazdım hiç..soba vardı annemlerde kendi kendine kururdu..fön tutunca tüleriyo

zuzum evet biraz karışık bir yemek ama ben seviyorum =))) eğer sizin de damak tadınıza uyarsa sen de dene. Arada değişiklikiyi oluor. Bu arada 60 kiloydum ya 58 olmuşum =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…