2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel bitsn bu hafta yaa p.tesi dr'a gidiyoruuuumm..kuzumu görücem inş...

hmm denerim bi ara..line sağlık..
Ama ben tarçın yemem..tarçınsız yapsam olmamı:78:

hadi gözün aydın canımnasıl bebeğin sağlığı gelişimi falan

Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar iyi.. en son gittiğimde 36,5 cm boyunda 1200 gr civarında idi. herşeyini grmüştüm şimdi biraz daha büyümüştür çünkü hissedyorum hareketleri değişti

günaydın kızlar

zuzu aldıklarını eklicen unutma :) bende ekliyeyim

Canım mutlaka eklicem ama dün çekmedim çünkü demiştim ya babanelerin evlilik yıldönümü..hep birlikte yemeğe çıktık sonrada onlara gittik çaya..geç döndük..çekemedim...

Bu akşamda annemler gitcem çünkü ablamın o şeyinden bahsetmiştim ya..orası ödem oluşturmuş..bugün ameliyatla alcaklar:18:

Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar iyi.. en son gittiğimde 36,5 cm boyunda 1200 gr civarında idi. herşeyini grmüştüm şimdi biraz daha büyümüştür çünkü hissedyorum hareketleri değişti

maşallah maşşallahŞİMDİ DOĞUMA NE KADAR KALDI..YA BİDE BİZİM Bİ YAKINIMIZ DOĞUM YAPMIŞTI BEBEK HİÇ DURMADAN AĞLIYOMUŞ SÜREKLİ SALLIYOLARMIŞ MAHVOLMUŞLAR NEDEN OKADAR AĞLIYODURKİ

yazık ya çok geçnmiş olsun zuzum

maşallah maşşallahŞİMDİ DOĞUMA NE KADAR KALDI..YA BİDE BİZİM Bİ YAKINIMIZ DOĞUM YAPMIŞTI BEBEK HİÇ DURMADAN AĞLIYOMUŞ SÜREKLİ SALLIYOLARMIŞ MAHVOLMUŞLAR NEDEN OKADAR AĞLIYODURKİ

sağolasın en fazla 10 haftam var işte... bebeği emzirebiliyor mu acaba . çocuk ya akrnı aç ondan ağlar ya gazı vardır yada altı bpistir.. dr'a da götürdülerse bişeyide yoksa.. bebek ağlar belki karnı doymuyordur annenin sütümü yetmiyor acaba

Dün Lcwaikiki ye gittim bunları aldım

Eklentiler

• $Fotoğraf0361.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 15

az kalmış canım..valla bilmiyorumki canım ben görüşemedim daha kayınvaldesi söyledi sürekli ağlıyo hiç durmuyo dedisürekli sallıyolarmış ellerinde..bide doğumdan sonra yola gitmişti çocuk üşüttümü acaba:26:

dra götürmüşlerdir illaki ... bilmiyorum ki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…