yine ben
Kızlar ablamlara elmalı tarçınlı kek yaptım. çok değişik bir tarif buldum, için de yağ yok, süt ya da yoğurt yok. Ama çok güzel oldu. Herkes bayıldı ve kocişe 2 parçayı zor ayırdım
Hemen tarifini yazayım size dedim;
4 yumurta-4 kahve fincanı un-4 kahve fincanı şeker-1 pk. Vanilya-1 pk. Kabartma tozu-2 elma-2 yemek kaşığı tarçın.
önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. Sonra un, vanilya, kabartma tozunu katıp çırpmaya devam ediyoruz. En son tarçını ve rendelediğimiz elmaları katıyoruz. önceden ısıttığımız fırına atıyoruz. (derece veremeyeceğim, çünkü benim fırınım tüplü ve üstünde herhangi bir gösterge yok)
afiyet olsunnnn
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum.. Nasılsınız bakalım.. :))
ne güzel bitsn bu hafta yaa p.tesi dr'a gidiyoruuuumm..kuzumu görücem inş...
hadi gözün aydın canımnasıl bebeğin sağlığı gelişimi falan
günaydın kızlar
zuzu aldıklarını eklicen unutma :) bende ekliyeyim
ne güzel bitsn bu hafta yaa p.tesi dr'a gidiyoruuuumm..kuzumu görücem inş...
Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar iyi.. en son gittiğimde 36,5 cm boyunda 1200 gr civarında idi. herşeyini grmüştüm şimdi biraz daha büyümüştür çünkü hissedyorum hareketleri değişti
Canım mutlaka eklicem ama dün çekmedim çünkü demiştim ya babanelerin evlilik yıldönümü..hep birlikte yemeğe çıktık sonrada onlara gittik çaya..geç döndük..çekemedim...
Bu akşamda annemler gitcem çünkü ablamın o şeyinden bahsetmiştim ya..orası ödem oluşturmuş..bugün ameliyatla alcaklar:18:
maşallah maşşallahŞİMDİ DOĞUMA NE KADAR KALDI..YA BİDE BİZİM Bİ YAKINIMIZ DOĞUM YAPMIŞTI BEBEK HİÇ DURMADAN AĞLIYOMUŞ SÜREKLİ SALLIYOLARMIŞ MAHVOLMUŞLAR NEDEN OKADAR AĞLIYODURKİ
sağolasın en fazla 10 haftam var işte... bebeği emzirebiliyor mu acaba . çocuk ya akrnı aç ondan ağlar ya gazı vardır yada altı bpistir.. dr'a da götürdülerse bişeyide yoksa.. bebek ağlar belki karnı doymuyordur annenin sütümü yetmiyor acaba
elfida güle güle kullan aldıklarını pantolonu çok beğendim.
az kalmış canım..valla bilmiyorumki canım ben görüşemedim daha kayınvaldesi söyledi sürekli ağlıyo hiç durmuyo dedisürekli sallıyolarmış ellerinde..bide doğumdan sonra yola gitmişti çocuk üşüttümü acaba:26:
dra götürmüşlerdir illaki ... Bilmiyorum ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?