ben hayalimde canlandırmıyorum öyle iğrençli bişi gelmedi hiç aklımaVişneden soğutcaksın beni nektar
bizim komşumuzda kızlı erkekli ortamlarda konuşulunca halam geldi dermişler. Bizde de hep öyle kaldı halam geldi deriz :)))
Acıktımmm
Bugün fatmayı göreniniz varmı:26:
Acıktımmm
Bugün fatmayı göreniniz varmı:26:
burdayıııııııım... ya sabah vali geldi sonra işler çıktı pazara gttim öğle arası falan yaa siz hep yemek konuşuyorsunuzondan pek gelemiyorum
funda fırınağzı yaptığında tepsinni üstünü folyo ile kapatıyor musun?
kızlar annem için aldığım gri çanta defolu geldi
evet vipten almıştım, aradım kadınla tartıştımayy üzüldüm canım ya geri gönder vip miydi benim sticer hala gelmedi
benimki pazar günü..cevizli sucuk aldı..hani oluyo kahverengi lokum gibi bişey
yahşi cazibedeki barışta gördü hemen aldı
biz tarçın sevmeyen bir aile olarak ben bundan yararlanamiycam :44:yine ben
kızlar ablamlara elmalı tarçınlı kek yaptım. çok değişik bir tarif buldum, için de yağ yok, süt ya da yoğurt yok. ama çok güzel oldu. herkes bayıldı ve kocişe 2 parçayı zor ayırdım
hemen tarifini yazayım size dedim;
4 yumurta-4 kahve fincanı un-4 kahve fincanı şeker-1 pk. vanilya-1 pk. kabartma tozu-2 elma-2 yemek kaşığı tarçın.
önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. sonra un, vanilya, kabartma tozunu katıp çırpmaya devam ediyoruz. en son tarçını ve rendelediğimiz elmaları katıyoruz. önceden ısıttığımız fırına atıyoruz. (derece veremeyeceğim, çünkü benim fırınım tüplü ve üstünde herhangi bir gösterge yok)
afiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?