2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eee ne diyo peki geri almıyolarmıki

kızlar bugünkü suyumu 750 mlçıkardım:)))
dışardan geldim çok sıcaktı susamışımm

alıcaklar :))
göndericem.. kargo da gelmedi..
ben 500 ml içtim
ama evde de içiyorum ben 1 lt olur inş bakalım

iyi akşamlar hepiciğinize kaçtım ben yavaş yavaş

Son düzenleme:
benimki pazar günü..cevizli sucuk aldı..hani oluyo kahverengi lokum gibi bişey
yahşi cazibedeki barışta gördü hemen aldı

zuzucum, benim kayınvalidem bol bol göndermiş ondan. evde var bir sürü kullanmadığımız odada duruyor, gözden uzak olsun die

çok stresli bir gün geçirdim ben bugün. yarın da aynı şekilde devam edicek sanırım. İngilteredeki bir ajanstan bir müşterimizin araç kaplama tasarımları geldi, onları araçlara uydurcam diye mahvoldum.

akşam çaya ablamlar gelecek kek yapayım bari. iyi akşamlar herkese. yarın görüşmek üzere

yine ben

kızlar ablamlara elmalı tarçınlı kek yaptım. çok değişik bir tarif buldum, için de yağ yok, süt ya da yoğurt yok. ama çok güzel oldu. herkes bayıldı ve kocişe 2 parçayı zor ayırdım

hemen tarifini yazayım size dedim;

4 yumurta-4 kahve fincanı un-4 kahve fincanı şeker-1 pk. vanilya-1 pk. kabartma tozu-2 elma-2 yemek kaşığı tarçın.

önce yumurta ve şekeri iyice çırpıyoruz. sonra un, vanilya, kabartma tozunu katıp çırpmaya devam ediyoruz. en son tarçını ve rendelediğimiz elmaları katıyoruz. önceden ısıttığımız fırına atıyoruz. (derece veremeyeceğim, çünkü benim fırınım tüplü ve üstünde herhangi bir gösterge yok)

afiyet olsunnnn

biz tarçın sevmeyen bir aile olarak ben bundan yararlanamiycam :44:
afiyet olsun size yarenay, yarın işte 4 çayı keyfi yaparsınzı ayırdığın keklerle :81:

günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnn

günaydın kızlar bugün arıycam bakalım nektaryarenay içinde süt yada yoğurt bulunmaması ilginç tarçın çok severim hatta bayılırımdenemek lazım:125:
bugün çok zor uyandım kızlar kalktığımızda saat 8 e 5 vardı..kendimi yorgun hissediyorum
ben erikli su aldım bugün kupa bana gider kesin çünkü o suyun tadını çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…