küçücük böceğin yaptığı şeye bak :26: geçmiş olsun zuzumCanım mutlaka eklicem ama dün çekmedim çünkü demiştim ya babanelerin evlilik yıldönümü..hep birlikte yemeğe çıktık sonrada onlara gittik çaya..geç döndük..çekemedim...
Bu akşamda annemler gitcem çünkü ablamın o şeyinden bahsetmiştim ya..orası ödem oluşturmuş..bugün ameliyatla alcaklar:18:
ben de bu ara portföy çantalara taktım, elimde çanta taşımak çok hoşuma gidiyoTeşekkür ederim canım. Küçük çantaları sevmeye başladım dün bunu görünce onuda aldım
Funda ,nektarSağolun canım..
şimdi geldi ablam hastanede, 1,30-2,00 arası gitcekmiş tırsık bi şekilde dolanıyo kafam dağılsın diyo :d kıyamam korkuyo
merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum.. nasılsınız bakalım.. :))
biz tarçın sevmeyen bir aile olarak ben bundan yararlanamiycam :44:
afiyet olsun size yarenay, yarın işte 4 çayı keyfi yaparsınzı ayırdığın keklerle :81:
günaydın kızlar bugün arıycam bakalım nektaryarenay içinde süt yada yoğurt bulunmaması ilginç tarçın çok severim hatta bayılırım denemek lazım:125:
bugün çok zor uyandım kızlar kalktığımızda saat 8 e 5 vardı..kendimi yorgun hissediyorum
ben erikli su aldım bugün kupa bana gider kesinçünkü o suyun tadını çok seviyorum
hmm denerim bi ara..line sağlık..
Ama ben tarçın yemem..tarçınsız yapsam olmamı:78:
Canım mutlaka eklicem ama dün çekmedim çünkü demiştim ya babanelerin evlilik yıldönümü..hep birlikte yemeğe çıktık sonrada onlara gittik çaya..geç döndük..çekemedim...
Bu akşamda annemler gitcem çünkü ablamın o şeyinden bahsetmiştim ya..orası ödem oluşturmuş..bugün ameliyatla alcaklar:18:
maşallah maşşallahŞİMDİ DOĞUMA NE KADAR KALDI..YA BİDE BİZİM Bİ YAKINIMIZ DOĞUM YAPMIŞTI BEBEK HİÇ DURMADAN AĞLIYOMUŞ SÜREKLİ SALLIYOLARMIŞ MAHVOLMUŞLAR NEDEN OKADAR AĞLIYODURKİ
geçmiş olsun zuzucum
kızlar günaydın, uzun zamandır slm veremiyorum ama arada bir okumaya fırsat buluyorum.
Ohh süpersiniz valla yemekler falan konuşulmuş tam benlikmiş ama kaçırdım.
Zuzucum ablana çok geçmiş olsun, inşallah biran önce atlatacak. Allah şifa versin.
Arada fırsat buldukça hemen koşuyorum iki satır yazayım diye ama çok ortadan dalmış olmuyorum galiba :82:
Herkese selammmmm
bugün arıycam canım bende merak edeiyorum yazık ya daha 1 aylık bebek
17,9 a almıştım ben canımFundacm kolları dantelli bi badi almıştın sen. nerden aldın? Nektar sen hangi siteden kaça almıştın. Dün collezione da vardı 29 liraydı çok pahalı ya
hepsi öyle değil Fundamkızlarrrrrrr
elficim burda bi mağazadan aldım 15 tl..
yarenaycım belki annesinin yedikleri bebeğe gaz yapıyor olabilir.
sirken dün canımız peynirli pide istedi kayınvaldemlerdeydik akşam et aldık yapıcam bugün etlerin pişmemesi çok ilginç hiç öyle bişey başıma gelmedihatta çok iyi pişer:26:
kızlar gözüm korktu bebekten onlar öyle söyleyince:26:
arse hoşgeldin ay ne ara yazdınız bukadar şeyi
hepsi öyle değil Fundam
arkadaşımın bebişi 3 haftalık
melek gibi mışıl mışıl uyuyo
Ay ben arabalardan pek anlamam eşim çok meraklı. İnş. bi gün bi arabamız olur şimdi şirket arabası var onunla idare ediyoruz. Arabamız olursa plakası da 34 FLZ 44 olacakmış :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?