- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ben o berrin'e sinir olduğumdan herhalde hiç bir halini sevmiyorum.
Muhteşem yüzyıl'ı çok severek izliyorum ben. Ne kadar tepki almış olsa da, iyi bir iş çıkartıyorlar bence. Ayrıca tam olarak gerçekleri göstermeye hiç kimse cesaret edemez. Normalde hürrem hareme geldiğinde 14-15 yaşlarındaymış
ben o berrin'e sinir olduğumdan herhalde hiç bir halini sevmiyorum.
Muhteşem yüzyıl'ı çok severek izliyorum ben. Ne kadar tepki almış olsa da, iyi bir iş çıkartıyorlar bence. Ayrıca tam olarak gerçekleri göstermeye hiç kimse cesaret edemez. Normalde hürrem hareme geldiğinde 14-15 yaşlarındaymış
bugün çok susuyorum ya şimdiden 0.5 lt içtim. Gece çok susamıştım kalktım baktım su yok mızmızlanarak yattım sonra yine kalktım dedim ay rüya görmüşüm gittim mutfağa su yok rüya değilmiş 2 kere kalkmışım eşimi uyandırdım dur su bulucam ben sana dedi :) ketilda kaynamış su vardı ondan içtim yattım :)
evet ya o kızı bende hiç sevmiyorumya biz başlarda tepkiliydik oyüzden hiç izlemedik tam bilemiyorum kayınvalem çok seviyo
ilk bölümlerinde sürekli yatak odası muhabbeti döndüğü için hiç beğenmemişti eşim
Bu saatten sonrada izletmez, bende izlemediğim için meraklısı değilim
Ferihayı izlemek istiyorum ama benim uyuz onda da sıkılıyor, onun için o da kaldı...
Eşimle birlikte izlediğimz dizi ezel, öyle bir geçer zamankiyede ağırlığımı koydum, bide o da meteyi seviyor ondan bakıyor benimle
Yahşi cazibeyi severiz bide+ komedi dükkanı:13:
Böyle eğlenceli dizileri izliyo da diğerlerinde sıkılıyor
kuzumu yedin yatmadan önce
Su içmeye başladığımdan beri geceleride su içmeye başladım :))
ayy ne güzel ya kana kana üstüme döküle döküle su içmek istiyorum sanki suya aşeriyorum ama bulantı yaptığı için içemiyorum ne yazıkki
herkes genelde harem sahnelerinden dolayı başta tepkili yaklaştı ama harem gerçekten vardı, kimse inkar edemez. iyi ya da kötü tabii ki tartışılır. dizi doğru ya da yanlış olabilir ama bence birçok kişi bu dizi sayesinde tarihimize dönüp baktı tekrar, kanuni'yi, hürrem'i araştırdı. çevremde izleyen herkes yaptı bunu, netten ya da Hürrem Sultan kitabını okudu, araştırdı. bu bir dizinin yapabileceği en iyi şeylerden biri değil mi sizce?
herkes genelde harem sahnelerinden dolayı başta tepkili yaklaştı ama harem gerçekten vardı, kimse inkar edemez. iyi ya da kötü tabii ki tartışılır. dizi doğru ya da yanlış olabilir ama bence birçok kişi bu dizi sayesinde tarihimize dönüp baktı tekrar, kanuni'yi, hürrem'i araştırdı. çevremde izleyen herkes yaptı bunu, netten ya da Hürrem Sultan kitabını okudu, araştırdı. bu bir dizinin yapabileceği en iyi şeylerden biri değil mi sizce?
ayy ne güzel ya kana kana üstüme döküle döküle su içmek istiyorum sanki suya aşeriyorum ama bulantı yaptığı için içemiyorum ne yazıkki
dizinin o yönünü tartışmıyoruz zaten canım...
ona bakarsan türkan diZisi de hemen hemen herkesde merak uyandırdı...
harem zaten osmanlının bi parçsı....
ama ilk bölümlerinde farkındaysan sürekli bi hürrem+sülüman+mahidevran aradsındaki olayları anlatıyodu...
ülkeler arasındaki savaşları, ticareti faln değil...
onun için başta kaybetti eşim için.
her iki konuya da eşit davranılsaydı belki şuan bizde izlerdik...ama geçenlerde bi savaş sahnein denk geldim ve çok güldümsanki bilgisayar oyunu oynar gibi savaş bölümleri
senin su tüketmen lazım ama bolcum, zorla kendini biraz.
bi de birşey dikkatimi çekti, seninle benim bir ortak arkadaşımız var derya erkemer güz :) sen nerden tanıyorsun derya ablayı??
savaş sahnelerine ben de çok gülüyorum canımabartmışlar olayı
ayy evt canımda maalesf bua aralar pek içilmiyo.
hadiya hiç dikkat etmedim ben benim eşimin kuzeni o bizde bayramda onun yanına gitmiştik izmire bi kaç gün kalmıştık.sen nerden tanıyosun?
Ben de bir arkadaşım sayesinde tanıştım Derya ablayla. İzmir'deyken de görüşürdük ne güzel
Barışacakmısın peki?
yemeğe indim oda indi gitti başka nasada oturdu o abide geldi dedi cadı gel kız buraya ses etmedi bende ona çağırma boşver dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?