2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

üzüldüm fatmacım keşke tercih yaparken yazmasaydım diyomusun peki..asıl memeleket nere soğuğa alışıkmısın bari ben kar kış hiç sevmem ..

üzüldüm fatmacım keşke tercih yaparken yazmasaydım diyomusun peki..asıl memeleket nere soğuğa alışıkmısın bari ben kar kış hiç sevmem ..

yazmasaydım diye bişey söz konusu değil yazabileceğim yerler zaten bu taraflardı ki.. ya şikayetçi değilim ama böle arada tepem atıyo..ben afyonluyum... ama 6 ay kışa alışık değilim. kimse de alışık olamaz herhalde...

günaydııınnnn yeni geldim ben
hava güneşli, keyfim yerinde:82:
8,30 a kadar uyudum busabah

ay canım ya valla Allah sabır versin. gerçekten çok zor bir durum. çok dikkat et kendine.

ufff ya benim de işler ters gidiyor. istanbuldaki bir ajanstan görsel almamız lazım ama alamıyoruz bir türlü. firma ayrı, patron ayrı sıkıştırıyor sanki benlik birşey varmış gibi. offff

ayy cnm valla zor işin çok dikkat et sen kaçıncı haftada ayrılıyosun izne?

patronun görüşsün ajansla

canım valla patron görüşse de anlamıyor ki, bu grafik programlarına hakim olmadıktan sonra ne anlatsak boş. ona göre herşey gayet kolay. ajanstaki adama bile laf söylüyor "bana hikaye anlatıyor" diye. sanki adamın işi gücü yok da bizimle uğraşmaktan zevk alıyor. anlatamıyorsun işte maalesef

fatma dikkat et anacıımm, tek çıkma dışarı
ediyorum yaa eşim olmadan çıkmıyorum zaten

günaydın kızlar,
çoooooook uykum var yaaaa
benimde gözlerim yanıoooooooooo

sağolasın canımcım

ayy cnm valla zor işin çok dikkat et sen kaçıncı haftada ayrılıyosun izne?

32. haftamda yani 25 nisanda çalışabilir diye rapor alacam 37. haftama kadar çalışacam 37. haftamda 30 mayısa denk geliyo

ay canım dikkat et kendine :18: ben bile gerildim burda :18:

Günaydın herkese :94:

ohh maşallahne yaptın akşam izledinmi diziyi ne enteresandı

yok yaa doğru düzgün izleyemedim...
kociş 9 u geçiyodu geldi ..yemek hazırla onla otur falan kaçırdım diziyi...aylinlere yemeğe geldiler ya amcaları en son orayı gördüm...

yok yaa doğru düzgün izleyemedim...
kociş 9 u geçiyodu geldi ..yemek hazırla onla otur falan kaçırdım diziyi...aylinlere yemeğe geldiler ya amcaları en son orayı gördüm...

benim de kociş 9,30 gibi geldi. ben de bir bölümü kopuk dizinin. ama genel olarak olaylar ilginçti. Ali kafayı yedi sonunda

bu akşam belki son bir iki part izlerim...başlarını izledim çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…