i burda öle kar tatili kolay kolay olmaz burası normali böle çünkü tatil etseler bi 6 ay tatil etmeleri gerek olsa bile memurlara olmaz zaten... Izin alamam dogum sonrasına kullanacagıman bozamam .. Ne kadr burda oldugumuz belli değil benim tayin hakkı yok ben 4b liyim burda :84:
üzüldüm fatmacım keşke tercih yaparken yazmasaydım diyomusun peki..asıl memeleket nere soğuğa alışıkmısın bari ben kar kış hiç sevmem ..
yazmasaydım diye bişey söz konusu değil yazabileceğim yerler zaten bu taraflardı ki.. Ya şikayetçi değilim ama böle arada tepem atıyo..ben afyonluyum... Ama 6 ay kışa alışık değilim. Kimse de alışık olamaz herhalde...
günaydın.. sinirden köpürüyorum y<< :84:gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa
:84::84::84:
yazmasaydım diye bişey söz konusu değil yazabileceğim yerler zaten bu taraflardı ki.. ya şikayetçi değilim ama böle arada tepem atıyo..ben afyonluyum... ama 6 ay kışa alışık değilim. kimse de alışık olamaz herhalde...
günaydııınnnnYeni geldim ben
Hava güneşli, keyfim yerinde:82:
8,30 a kadar uyudum busabah
patronun görüşsün ajansla
ediyorum yaa eşim olmadan çıkmıyorum zatenfatma dikkat et anacıımm, tek çıkma dışarı
benimde gözlerim yanıoooooooooogünaydın kızlar,
çoooooook uykum var yaaaa
sağolasın canımcımay canım ya valla Allah sabır versin. gerçekten çok zor bir durum. çok dikkat et kendine.
ufff ya benim de işler ters gidiyor. istanbuldaki bir ajanstan görsel almamız lazım ama alamıyoruz bir türlü. firma ayrı, patron ayrı sıkıştırıyor sanki benlik birşey varmış gibi. offff
ayy cnm valla zor işin çok dikkat et sen kaçıncı haftada ayrılıyosun izne?
ay canım dikkat et kendine :18: ben bile gerildim burda :18:günaydın.. sinirden köpürüyorum y<< :84:gece hiç uyuyamadım sabah 5den beri ayaktayım 7 de bi salondaki koltukda sızmışım eşim kaldırdı..neyse ben oflaya puflaya evden çıktım her taraf alabildiğine kar ve soguk zaten arabaya bi el attıkki kapılar açılmıyo hepsi buz tutmuş açmak ne kelime. sonra yürüyerek gidelim dedim aman allah yerler buz pateni düşe kalka hilmi ile geldik kabanım önüde kapanmıyo göbeğimde üşüdü düştüm düşecem diye kendimi kasmaktan karnımda acıyo ufff.. yaa dellendim yaaa
:84::84::84:
ohh maşallahne yaptın akşam izledinmi diziyi ne enteresandı
yok yaa doğru düzgün izleyemedim...
kociş 9 u geçiyodu geldi ..yemek hazırla onla otur falan kaçırdım diziyi...aylinlere yemeğe geldiler ya amcaları en son orayı gördüm...
bence bu bölüm süperdi, hani sezon finali olsa olurmuşInternetten izlegüzeldi fena değildi ama geçen haftaki bölüm daha güzeldi bence
bu akşam belki son bir iki part izlerim...başlarını izledim çünkü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?