2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence bu bölüm süperdi, hani sezon finali olsa olurmuş

Gerçekten süper bi bölümdü yerimden kalkamadım hiç. Reklamlarda koşa koşa bitiriyordum işlerimi..

En sonunda kafayı yedi Ali kaptan. Önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

canımcım izlemiyorum ben onu..kociş sevmiyor

cuma günü komedi dükkanını bekliyodum bu haftad izleyemicem..d.günüm olduğu için
nezamndır izleyemiyorum...

sen takip ediyomusun

inci hoca gerçekten hamile mi

yok ya ben de izleyemiyorum komedi dükkanını nedense.

inci hoca hamile değilmiş, doktor değil dedi. sanırım o da ölümcül bir hastalığa yakalandı

canımcım izlemiyorum ben onu..kociş sevmiyor

cuma günü komedi dükkanını bekliyodum bu haftad izleyemicem..d.günüm olduğu için
nezamndır izleyemiyorum...

sen takip ediyomusun
benim eşimde sinir oluyo bende çok saçma bi dizihatta çarşambaları kayınvaldeme gittiğimizde o izliyo onada izletmiyoruz

yok ya ben de izleyemiyorum komedi dükkanını nedense.

inci hoca hamile değilmiş, doktor değil dedi. sanırım o da ölümcül bir hastalığa yakalandı

eğer inci hoca ölürse, ona değilde en çok metenin haline ağlarım heralde

ya inci hoca da gerçekten bişeylermi hissediyor meteye anlamadım...
yani öğrencisi, insan olarak aynıbizim sevdiğimiz gibimi çok seviyor
yoksa aşk meşk açısından mı hoşlanıyor....
bazı bölümlerde ikilemde kalıyorum

siz ne dersiniz????

bence mete nin söyledikleri bakışları güzel ve masum aşkı inci hocayı etkiliyorrr

şahşen ben bile etkileniyorum, çok seviyorum metenin o halini....hemen gidiyorum kocişin kucağına
sanki mete inci hocaya değilde, kocam bana söylüyo gibi

Bence inci hoca meteyi seviyo ama sonuçta öğrencisi ve yaşı küçük olduğu için böyle bişey olmayacağınıda biliyo

bu akşam muhteşem yüzyıl var canım
evet, öyle bir geçer zamanki den sonra en sevdiğim dizi

Gerçekten süper bi bölümdü yerimden kalkamadım hiç. Reklamlarda koşa koşa bitiriyordum işlerimi..

En sonunda kafayı yedi Ali kaptan. Önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
aynen canım, herşey vardı bu bölümde :13:

burada berrin in saçı makyajı çok hoşuma gitti akşam
Berrinin sivilceler geçmeye başladı sanki

evet...ilk bölümlerinde çok yoktu sivilce...bi ara bikaç bölümde okadar çok belli oluyodukii...
özellikle hatırlarsanız, ahmetle birlikte oldukları bölümde yüzlerine zum yptıkları için çok kötü görünüyordu, iki bölümdür iyi :13:
güzelliğini kapatıyodu gerçektende

Ben çok gerçekçi izliyorum sanırım ali halatları çözerken camı kırıp açmayı akıl edemediler sonradan camı kırdılar..tamam cemile düşünemezdekarolin gibi biri düşünememesi saçma olmuş yatekne sahnesine çok güldüm onun haricinde güzeldi..

ben o berrin'e sinir olduğumdan herhalde hiç bir halini sevmiyorum.

muhteşem yüzyıl'ı çok severek izliyorum ben. ne kadar tepki almış olsa da, iyi bir iş çıkartıyorlar bence. ayrıca tam olarak gerçekleri göstermeye hiç kimse cesaret edemez. normalde hürrem hareme geldiğinde 14-15 yaşlarındaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…