2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

uykusuzluktan, yorgunluktan ölüyorum. dün konuştuk sevgilimle bu hafta hep dışardan ızgara falan istiycez,evde sadece salata yapıcam. bulaşık derdi falan yok yani. sadece biraz ütü var onuda haftaya kadın gelecek ona yaptırırım

ay biz yatıyoruz..hemde sabah uyanmamak bile istiyoruz..bzim yatak odası evin en sıcak odası sabahları giyinip kaçmak istyorum hemen...

sorma arse yaa bizimde odada klima var aşkıcım açıyo sağolsun ama üşüym sonra:))
2 -3 saate ayarlıyorz biz sonra kapanıyor kendi .öyle yapn bence canım bütün gece çalışrsa çarpar.

öyle olduğu halde çok sık hapşuruyorum buaralar :2:

en süperide benim herhalde en serin yerde yaşayınca b öle oluyo kapı pencere kapalı üstümüzde yorgan birde sarıldın mı ooohhhhhhhhhh

sarılma demişken...:1shok:

kıslar yüz yüze sarılarak uyuyormusunuz hiç.. veya..eşinizin gögsünde uyuyormusunuz...
yastıklar aglasın dizinde uyucam aşkım kelimeleri bzim için gercek degil...
ikimzde arkamızı dönüp yatıyoruz..o şekil yatılmıyorki...:sm_confused:

EVET ZUZU BEN ARDAHANDA YAŞIYORUM BURAYI BİLİRMİSİNİZ BİLMİYORUM VALLA HER ŞEKİL YATIYORUZ SÜPER BAZEN O BENİM ARKAMDAN SARILIR BAZEN BEN ONUN ARKASINDAN BAZEN ONUN KOLUNDA UYURUM BAZEN GÖGSÜNDE YATARIM O ŞEKİL YANİ opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim:

ilk başta ben kocişin göğsüne yatarm zaten o alır beni gel göğsüme diye yada sarılırız falan
ama tabii uyku bastırdığnda ayrılırız o pek bi yayılcan uyur kaydirigubbakcemile3

ilk başta ben kocişin göğsüne yatarm zaten o alır beni gel göğsüme diye yada sarılırız falan
ama tabii uyku bastırdığnda ayrılırız o pek bi yayılcan uyur kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

aynen ya uyku gelince hadi bay bay yapıyoruz:roflol:

Ya bende geceleri hilminin üstünü örtmekten gına geldi örtmedimmi omuzları agrıyo yaa kızlar bizim buralar serin olur siz bilmezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…