2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

valla ne düşünürsünüz bilmem ama ben bazen hilminin yüzüne yaklaşırım o nefes verdikçe ben içime çekerim ne biliyim çok hoşuma gidiyo benim :kedi::asigim:

süper biz çok zor evlendik yaa az buçuk hikayemi, biliyormusunuz bilmem ama hala evlenebildiğime inanamıyorum... yaa böle havalarda gibiyim öyle yani yadırgamayın beni senağlama

Allah mutluluğunuzu bozmasın canım:Saruboceq:

niye yadırgayalım benimkide gelir boynuma :kedi: nefesini hissetmek huzur verir bana:asigim:

fatmaasenağlama allah kurtamış dicem canm kusura bakma
neler yaşamışsın bir baba evladına nasıl kondurur böyle bişeyi aklım almadı :1shok:

ama neyse geçmiş geçmişte kaldı şimdi mutlu günlerinde kocanla aynı yastıkta koca inşallah (cümlemiz):Saruboceq:

evet öle oldu düğünde çok kolay oldugu söylenemez ama... Neyse yaa böyle bahsedince ben duramıyorum başlıyorum ağlamaya boşverin gitsin

çekeceğiniz varmış fatma....olsun zorlu yollardan gectigin için bu günler daha bir ttatlı gelir insana...

hadin dambıdı dam dam dam dambıdı dam :teytey::teytey::teytey:

kıyıdan kenardan ooohhhhh ama kına gecemde hiç oturmadan oynamıştım herkrse inat :teytey::teytey::teytey::teytey::lepi::lepi:

offf of bende ortalıgı yıkmıştım

düşmanlar patlasın..kıskananlar çatlasın heytttt:dance:

gecen bir abim dediki ömrümde senin gibi gelin görmedim dedi...senn gibi oynayan ilk kez gördüm dedi

ben dügünlerden her halayın başıydım inanın bana..halaycıyımdır....kopa kopa hemde...

kendi dügünümde oynamadıktan sonra..banane elalemin düğününden..aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…