2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim bu yanımdaki kız tam bir ruh hastası eşime telefonda dedim ki sabah eriklerimi almayı unuttum işyerine getirmek için ayırmıştım. Buda duydu hemen gitti erik aldı yıkadı getirdi hatur hutur yiyiyor şimdi

benimkisi de der bazen öyle

off markete gitmem lazım, yemek yapıcak bişi bulamıyorum..anneme de uğrarım özledim :/

kız daha geçen gitmedinmi markete...
ay bizdede bişey kalmamaıştı pazar bi girdik ki kıstık yanii her olmayanı almadık 40 lira tuttu..aldığımız şeker un tuz biriki bisküvi bu yani

neler alıyosunuz bakalım genelde markettenbende gidicem yarın belki aklıma bişeyler gelir ya ben kolay yemeklik bişeyle arıyorum hadi fikir verin:26:

Kızlar eşim 2 haftadır sabit bir yerde ya tek mağazayala ilgileniyo, müdürü kayıplarda
ben de çıldırıyorum tabi, 4 tane bayan personeli var
neyse ki bu akşam teslim ediyo mağazayı, merkeze dönüyo..
dün kaynımla konuşuyoruz diyorum ki, "abine elemanların nasıl diye sorduğumda hep tipsiz, dişlek, küçük kız, yada yaşlı kadın" diyo öylemidir acaba demiştim.. öyle kaldı konu..
şimdi eşim sms atıyo "biri yanıma casus göndermiş" diye
kaynım gitmiş herşeyi de anlatmış yaa akşama dalga geçecek benle

off ben niye bukadar çok kıskancım, adamın yapıcağı yoksa aklına sokucam Allah korusun yaa

neler alıyosunuz bakalım genelde markettenbende gidicem yarın belki aklıma bişeyler gelir ya ben kolay yemeklik bişeyle arıyorum hadi fikir verin:26:

valla abur cubur alrıım :))
sonra evde ne bittiyse işte undur şekrdir yumurtadır yağdır vs....

sonra supangle yad profiterol alırım hazır yapılmışı kasede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…