2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu kız hasetinden kafayı yemiş :26:
kızlar merhaba bende 2010 da evlendim aranıza katılmamın bi sakıncası var mı acaba ?
hoşgeldin ipek

kız daha geçen gitmedinmi markete...
ay bizdede bişey kalmamaıştı pazar bi girdik ki kıstık yanii her olmayanı almadık 40 lira tuttu..aldığımız şeker un tuz biriki bisküvi bu yani
evet zuzum, geçen hafta gittik 90 tl harcadım hem ben de şaşırıyorum kendime
neye harcıyorum ki paramı bukadar :26:
neler alıyosunuz bakalım genelde markettenbende gidicem yarın belki aklıma bişeyler gelir ya ben kolay yemeklik bişeyle arıyorum hadi fikir verin:26:
et alırım mutlaka, kıyma yada kuşbaşı (az alırım ama iki kişiyiz çünkü)
tavuk alırım beyaz göğüs eti yada başka birşeyini ciğer alasım var bugün
sebze alırım en az 2 tane yemeklik
salata malzemesi alıyorum, tereyağ kaşarım bitmek üzere
paramı da alamadım işyerinden

yok bu böle tatlı bi kıskançlık olmuş ama herkıskançlığını belli etme..çünkü bazen inada yapıyolarr..

biz balayı oteli seçerken marmaris diye ısrar etti..bide beni kızdırıyo çok turist olur orda falan diye pikin pişkin gülüp duruyodu sinir oluyodum kızıyodum falan..dalga geçiyodu benimle noldu kıskndınmı falan diye...sonra baktım hep yapıyo bunu
bende bu sefer 'bayan turist geliyoda erkek gelmiyomu sanıyosun 'dedim aynı onun deyiş şekliyle..bi bozuldu, bir iki diyişinde de hiç takmadım (ama nasıl sinir oluyomda belli etmiyom )...
sonra benim takmadığımı anlayınca yapmadı bidha

Hazır mantılardan alabilirsin patatesde alabilirsin hazır olanlardan

ben öle şeyleri yiceksek ogün, öyle alıyorum..

Kız inadıma yiyor sen ikram diyorsun hem ondan bişey yemem ben.
gıcık yaa

hoşbuldum canım,7 ay oldu evleneli,eşim şu an asker o yüzden yalnızım
ama yanımda olduğu vakitlerde çok mutluydum tabii,Rabbim hepinizin mutluluğunu daim etsin arkadaşlar

ay canım kıyamam Allah kavuştursun hayırlı teskereler

zuzuşum benim yanlış bişi aklımdan bile geçmeyeceğini bildiği için desem de gıcık olmaz uyuz ya
ama haklısın ben kıskandıkça daha çok sinir etmeye çalışıyo, yapıyo bunu
belli etmemeye çalışsam iyi olucak ama nerde bende o kontrol

Son düzenleme:
inşallah umduğunuz gibi olur, 57 gün sonra kavuşursunuz cnm :))

canım o benim sölememe bile tahammül edemiyor ama kendi yapıyor -du yanii :))
ben öle umursamaz davranınca yapmadı bidaha...

yine kıskanıyom onu ama dediğim gibi belli etmemeye çalışıyom ,herzaman yapamıyom ama :)) gerçi bende bazen bi tuhaf oluyom nerdeyse sinekten kıskancam

heh ben işte tam böyleyim

sadece battaniy altında tomantiklik adına sevebilirim böyle bi havayı :))) onun dışında çok kasvetli yaa sıkılıyorum içim kapanıyor..aslında yağmuru seviyorum ama aynı zamanda güneşte olucak...
kısaca baharı seviyorum nisan yağmurunu

ay bende cok kiskancim galiba naqpim paylasamiyorum kimseyle

valla bizde yazin 1 hafta kadar falan yanliz kalicaz esim antalya ya gidecek kardesiyle valla simdiden düsünmeye basladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…