bu kız hasetinden kafayı yemiş :26:Benim bu yanımdaki kız tam bir ruh hastası eşime telefonda dedim ki sabah eriklerimi almayı unuttum işyerine getirmek için ayırmıştım. Buda duydu hemen gitti erik aldı yıkadı getirdi hatur hutur yiyiyor şimdi
hoşgeldin ipekkızlar merhababende 2010 da evlendim aranıza katılmamın bi sakıncası var mı acaba ?
evet zuzum, geçen hafta gittik 90 tl harcadım hem ben de şaşırıyorum kendimekız daha geçen gitmedinmi markete...
ay bizdede bişey kalmamaıştı pazar bi girdik ki kıstık yanii her olmayanı almadık 40 lira tuttu..aldığımız şeker un tuz biriki bisküvi bu yani
et alırım mutlaka, kıyma yada kuşbaşı (az alırım ama iki kişiyiz çünkü)neler alıyosunuz bakalım genelde markettenbende gidicem yarın belki aklıma bişeyler gelir ya ben kolay yemeklik bişeyle arıyorum hadi fikir verin:26:
Kızlar eşim 2 haftadır sabit bir yerde ya tek mağazayala ilgileniyo, müdürü kayıplarda
ben de çıldırıyorum tabi, 4 tane bayan personeli var
neyse ki bu akşam teslim ediyo mağazayı, merkeze dönüyo..
dün kaynımla konuşuyoruz diyorum ki, "abine elemanların nasıl diye sorduğumda hep tipsiz, dişlek, küçük kız, yada yaşlı kadın" diyo öylemidir acaba demiştim.. öyle kaldı konu..
şimdi eşim sms atıyo "biri yanıma casus göndermiş" diye
kaynım gitmişherşeyi de anlatmış yaa akşama dalga geçecek benle
off ben niye bukadar çok kıskancım, adamın yapıcağı yoksa aklına sokucam Allah korusun yaa
Hazır mantılardan alabilirsin patatesde alabilirsin hazır olanlardan
gıcık yaaKız inadıma yiyor sen ikram diyorsun hem ondan bişey yemem ben.
hoşbuldum canım,7 ay oldu evleneli,eşim şu an asker o yüzden yalnızım
ama yanımda olduğu vakitlerde çok mutluydum tabii,Rabbim hepinizin mutluluğunu daim etsin arkadaşlar
Allah kavuştursun İpek.. Şafak kaç :))hoşbuldum canım,7 ay oldu evleneli,eşim şu an asker o yüzden yalnızım
ama yanımda olduğu vakitlerde çok mutluydum tabii,Rabbim hepinizin mutluluğunu daim etsin arkadaşlar
ay canım kıyamam Allah kavuştursun hayırlı teskereler
zuzuşum benim yanlış bişi aklımdan bile geçmeyeceğini bildiği için desem de gıcık olmaz uyuz yayok bu böle tatlı bi kıskançlık olmuş ama herkıskançlığını belli etme..çünkü bazen inada yapıyolarr..
biz balayı oteli seçerken marmaris diye ısrar etti..bide beni kızdırıyo çok turist olur orda falan diye pikin pişkin gülüp duruyodu sinir oluyodum kızıyodum falan..dalga geçiyodu benimle noldu kıskndınmı falan diye...sonra baktım hep yapıyo bunu
bende bu sefer 'bayan turist geliyoda erkek gelmiyomu sanıyosun 'dedim aynı onun deyiş şekliyle..bi bozuldu, bir iki diyişinde de hiç takmadım (ama nasıl sinir oluyomda belli etmiyom )...
sonra benim takmadığımı anlayınca yapmadı bidha
Allah kavuştursun İpek.. Şafak kaç :))
en sevdiğim hava, ama böyle havada kocişle battaniyenin altında yatıp yağmurun sesini dinlemek harika oluyo :))))))gök gürültüsü ve sağnak yağış var şuan:18:
gök gürültüsü ve sağnak yağış var şuan:18:
inşallah umduğunuz gibi olur, 57 gün sonra kavuşursunuz cnm :))amin canım benim..şafak saymıyorum vallaşöyle ki yedek subay olarak yapıyor o nedenle 12 ay,ama dağıtımdan sonra evci çıkabilirmiş,benimde umudum beni yanına alması,dağıtımada 57 gün kaldı inş.
canım o benim sölememe bile tahammül edemiyor ama kendi yapıyor -du yanii :))
ben öle umursamaz davranınca yapmadı bidaha...
yine kıskanıyom onu ama dediğim gibi belli etmemeye çalışıyom ,herzaman yapamıyom ama :)) gerçi bende bazen bi tuhaf oluyom nerdeyse sinekten kıskancam
en sevdiğim hava, ama böyle havada kocişle battaniyenin altında yatıp yağmurun sesini dinlemek harika oluyo :))))))
inşallah umduğunuz gibi olur, 57 gün sonra kavuşursunuz cnm :))
inş canım,bu haftada inş yemin törenine gidicem çok heyecanlıyımmmm,çok özledim,kocaman sarılıcam
canım o benim sölememe bile tahammül edemiyor ama kendi yapıyor -du yanii :))
ben öle umursamaz davranınca yapmadı bidaha...
yine kıskanıyom onu ama dediğim gibi belli etmemeye çalışıyom ,herzaman yapamıyom ama :)) gerçi bende bazen bi tuhaf oluyom nerdeyse sinekten kıskancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?