2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sana yaptım

apartmanı sarsmamışsınızdır umarım
..
bizim karşı daireye geçenhafta yeni gelin geldi..eşim düğün gecesi diyo bu gece sıkı yatan sarsıntı olabilir diyo

ne güzelmiş zuzu, yaşlarınız da yakınsa arkadaş olur sana. keşke bizim apartmana da taşınsa yeni evli bir çift

kayseride mola verdik şahin sucuklarından aldık funda :)

sana yaptım

Apartmanı sarsmamışsınızdır umarım
..
Bizim karşı daireye geçenhafta yeni gelin geldi..eşim düğün gecesi diyo bu gece sıkı yatan sarsıntı olabilir diyo

fundam 1 hafta ayrılıktan sonra normaldir

tadını beğendinizmi canım bende eve aldım pastırma sucuk yok canım sarsmadık apartmanıama çok yoruldum kaç gündür
Yarenay onun öncesindede ben hastaydım ya

ne güzelmiş zuzu, yaşlarınız da yakınsa arkadaş olur sana. keşke bizim apartmana da taşınsa yeni evli bir çift

valla daha yüzlerini göremedikki:101:

gerçi damat ,kaynımın yanında çalışıyor ,eşim tanıyor oyüzden..ama kızı görmedik hiç çıkmıyolar evden :)))

tadını beğendinizmi canım bende eve aldım pastırma sucuk yok canım sarsmadık apartmanıama çok yoruldum kaç gündür
Yarenay onun öncesindede ben hastaydım ya

oooo sizin araya bayaa zaman girmiş fundam

valla daha yüzlerini göremedikki:101:

gerçi damat ,kaynımın yanında çalışıyor ,eşim tanıyor oyüzden..ama kızı görmedik hiç çıkmıyolar evden :)))

önce bi balayları geçsin şekerim sonra tanışırsın sen de yoğndur onlar şimdi

ben geldimm,
nbr cnm nasılsın?

oooo sizin araya bayaa zaman girmiş fundam

önce bi balayları geçsin şekerim sonra tanışırsın sen de yoğndur onlar şimdi

iyiyim canımcım sen nasılsn bebeğin nasıl kızın olacakmış sanırım çok sevindim isim bulabildinmi
valla sorma yarenay baya zaman geçtiözlemişiz birbirimizi:89:
rahat bırakın yeni evli çifti zuzu

iyiyim canımcım sen nasılsn bebeğin nasıl kızın olacakmış sanırım çok sevindim isim bulabildinmi
valla sorma yarenay baya zaman geçtiözlemişiz birbirimizi:89:
rahat bırakın yeni evli çifti zuzu

hadi bakalım hasret giderin iyce:))
cnm daha isim belli değil gelecek ay kesinleştikten sonra ismide belli olur artık:))

demin bi arkimle msn den konuştum oda hamiş...5 ay bitmiş...
bana diyo bazen şüphe ediyorum hamileliğimden hiç bi belirtim yok diyo :)
bizim gelin 7 aylık hergün kusuyor bendaha bigün istifra etmedim diyor....
ohh ne rahtmış dedim :))

..

canm sıkılıdı gittim cınder süpriz aldım
açayım oyuncağımı yapayım barii

hadi bakalım hasret giderin iyce:))
cnm daha isim belli değil gelecek ay kesinleştikten sonra ismide belli olur artık:))

valla gideriyoruz canım..ay ben hamile kaldığım gün isim bulmaya başlarım sanırım
bolcum duru ismi nasıl sence eşimde selin ismini beğeniyor

Savaş ismi konulur mu yaa çocuğa, Savaş yani iyi bişe, sevilen bişe değil ki çocuğuna koyucaksın..ele o seçeneği Fatma
ayy nektarın işine yorum yapcaktım unuttum :))))
850 fena değil nektar hayırlısı olsun artıkın sen istiyomusun hoşuna gittimi ortam..
gelince cevaplarsın artık
ortam çok resmi, bilmiyorum zuuzm
hayırlısıysa olsun diyorum.. arayacaklarını çok sanmıyorum çünkü adam yeni evli olmama takıldı, çocuk düşünüyomusunuz dedi? bir kaç yıl düşünmüyoruz dedim ama işte pek ikna olmadı gibi..bakalım artık
ben de geriliyorum ateş isminden

Funda gelmiiiş, hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…