sağol fundacım ne yapayım canım gittim o kadar yol anneaneyi sadece bi kere görebilmek için gittim ama kısmet olmadı
eşinin annanesi sanırım canım dimi
Bolun kızımı olacakmış
nektar işemi girdi:26:
noldu kız
sana yaptım
apartmanı sarsmamışsınızdır umarım
..
bizim karşı daireye geçenhafta yeni gelin geldi..eşim düğün gecesi diyo bu gece sıkı yatan sarsıntı olabilir diyo
kayseride mola verdik şahin sucuklarından aldık funda :)
sana yaptım
Apartmanı sarsmamışsınızdır umarım
..
Bizim karşı daireye geçenhafta yeni gelin geldi..eşim düğün gecesi diyo bu gece sıkı yatan sarsıntı olabilir diyo
fundam 1 hafta ayrılıktan sonra normaldir
ne güzelmiş zuzu, yaşlarınız da yakınsa arkadaş olur sana. keşke bizim apartmana da taşınsa yeni evli bir çift
tadını beğendinizmi canım bende eve aldım pastırma sucukyok canım sarsmadık apartmanı ama çok yoruldum kaç gündür
Yarenay onun öncesindede ben hastaydım ya
valla daha yüzlerini göremedikki:101:
gerçi damat ,kaynımın yanında çalışıyor ,eşim tanıyor oyüzden..ama kızı görmedik hiç çıkmıyolar evden :)))
ben geldimm,
nbr cnm nasılsın?
oooo sizin araya bayaa zaman girmiş fundam
önce bi balayları geçsin şekerim sonra tanışırsın sen de yoğndur onlar şimdi
iyiyim canımcım sen nasılsn bebeğin nasıl kızın olacakmış sanırım çok sevindim isim bulabildinmi
valla sorma yarenay baya zaman geçtiözlemişiz birbirimizi:89:
rahat bırakın yeni evli çifti zuzu
hadi bakalım hasret giderin iyce:))
cnm daha isim belli değil gelecek ay kesinleştikten sonra ismide belli olur artık:))
Savaş ismi konulur mu yaa çocuğa, Savaş yani iyi bişe, sevilen bişe değil ki çocuğuna koyucaksın..ele o seçeneği Fatmabizimkişde yiğit çavuş olacak işde çavuş babasının adı hayatta olmadıgındans esimi pek çıkartamadım ilk kız dediklerinde hilmi fatma koyalım diye tuttumuştu kayınvaliemin ve benim adım ikimizide çok seviyomuş vs vs 2 ay dil döküştm
ortam çok resmi, bilmiyorum zuuzmayy nektarın işine yorum yapcaktım unuttum :))))
850 fena değil nektar hayırlısı olsun artıkınsen istiyomusun hoşuna gittimi ortam..
gelince cevaplarsın artık
ben de geriliyorum ateş ismindendeniz böle ortak isim iyi olmuyo mesela ben burdan arayacak oluyorum eger ismi denizse düşünüyorum deniz hanımmı desem deniz bey mi desem birini seçiyorum tam tersi çıkıyo dumur oluyorum
ya bu ateş ismi sen söledikde ben geriliyorum yaa valla nedense...
Funda gelmiiiş, hoşgeldin canımay oku oku bitmedi kızlar hepsini okuyamadım sıkıldım
ben geldimmmmmmmmmm
iş yerinde internet gittideli oldum sıkıntıdan çatladım
sizleride çok merak ettim canlarım evdende giremedim eşimle pek müsait olamadık:89::89::89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?