hadiya aa çok şaşırdım
vay ........
ay ben sinir oluyorum bu diziye ilk 2 b<ölümünde hürremler mahidevran arasında kalmıştım :)) hangisine sinir olucağımı bulamadım kendime sinir oldum :)))
şimdide pargalıyı duyunca yaaa bak iyiki izlemiyom:95: çok sinir oldum şimdi yazık yaa o kız çok duygusal çok masum duruyo ama
zaten niye yanağına dokunuyo kadının aptl herif tüü sana
aldırmaz bence, topluma yeterince kötü örnek oldularsinemcim kötü olcak ama napcan özlesin kocan seni :))
..
nektar kızım carolin korunuyordur baksana sen onun gözüne :)
zaten hasefe hanm dei yaa sabah işim var geç glirim diye..dedim hemen aliye yetiştircek ki öyle de yaptı zaten
cemile kimseye duyurmadan aldırcaktı bebeği, şimdi yine aiyle uğraşcak..o pislikte çıkmak için uğraşır şimdi..
pislik herif bide diyor o benimde çocuğumulen rızaylamı oldu o tecavüz etin kadına ne çabuk unuttun...şimdi o kadın çouğa her bakışında nasıl bi duygu fırtınası içinde olucak kimbilir
aslinda bazen biraz ayri kalmak iyi kizlar dusundugunuzde kiymetlerimizi anlarlar daha iyi insanlar yanlarinda olunca pek fazla düsünmüyor yanliz olunca anlasiliyor kiymetler.
bakim benim kocam beni özliyecek mi acaba ?
sen nerdesin, eşin nerde ???
İpek hoşgeldin yakın zamanda kavuşursun inş. eşine. Ben de nişanlıyken asker yolu beklemiştim çok zor oluyor yanına gidebilirsen süper olur ama
hoşbuldum canım,evet yaa yanına gitmek istiyorummm,özledim işte
sinem özlem çok güzel oluyo eşim beni bi özlemiş anlatamambende onu çok özledim 1 hafta ayrı kalmak bize iyi geldi
Yarın da yokum kızlar babamın yanına gidicem refakatçi olarak. Kendinize iyi bakın beni özleyin anacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?