2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hadiya aa çok şaşırdım

evet maalesef Hatice sultan yine ağlayacakmış..
zuzuş izleseydin severdin diziyi kız, benim için ö.b.g.z ile eş değer..çok heyecanlı

zaten ö.b.g.z sinir oldum
iyice saçmaladılar, Cemile hamile
karolinle kaç aydır bişi olmuyo, cemileye ceketini atsa hamile kalıyo
diğer dizilerden pek farkı kalmiycak yakında, baymaya başladılar

ama Soner-Aylin aşkı
İnci hoca-Mete sevgisi çok güzel hala
Ali kaptan şimdi hapisten çıkmak için evi karoline verir gelir Cemileye musallat olur..

keşke Cemile dese ki bu çocuk senden değil, balıkçıdan ve balıkçıyla evlenip kurtulsa o deyyuzdan
Hasefe hanımın da ağzında bakla ıslanmıyomuş, ilk kez sinir oldum ona dün akşam

Son düzenleme:
sinemcim kötü olcak ama napcan özlesin kocan seni :))

..

nektar kızım carolin korunuyordur baksana sen onun gözüne :)
zaten hasefe hanm dei yaa sabah işim var geç glirim diye..dedim hemen aliye yetiştircek ki öyle de yaptı zaten
cemile kimseye duyurmadan aldırcaktı bebeği, şimdi yine aiyle uğraşcak..o pislikte çıkmak için uğraşır şimdi..
pislik herif bide diyor o benimde çocuğum ulen rızaylamı oldu o tecavüz etin kadına ne çabuk unuttun...şimdi o kadın çouğa her bakışında nasıl bi duygu fırtınası içinde olucak kimbilir

aldırmaz bence, topluma yeterince kötü örnek oldular
inci hoca da iyileşir umarım, ama bence ölecek..mete de onun hayaliyle ünlü bir sanatçı olucak..inci hocayı yaşatmak için

kızlar, ben annemlere kaçıyorum
hava kararmadan gidip geliyim
kardeşimin canı dondurma istiyomuş
abla kalbi işte dayanamadım ona dondurma alıyım giderken yoksa bugün çıkmiycaktım dışarı

öpüyorum hepinizi, kolay gelsin

aslinda bazen biraz ayri kalmak iyi kizlar dusundugunuzde kiymetlerimizi anlarlar daha iyi insanlar yanlarinda olunca pek fazla düsünmüyor yanliz olunca anlasiliyor kiymetler.

bakim benim kocam beni özliyecek mi acaba ?

sıkıldıımmmmm:95:

kardeşm geli
cek bizim apt.altında ayakkabıcı açıldı uygn fiyata babetler var..onlra bakıcak...
bu ayın 14 ünde d.günü..beğensinde ben alayım barii :))

aslinda bazen biraz ayri kalmak iyi kizlar dusundugunuzde kiymetlerimizi anlarlar daha iyi insanlar yanlarinda olunca pek fazla düsünmüyor yanliz olunca anlasiliyor kiymetler.

bakim benim kocam beni özliyecek mi acaba ?

özler canım niye özlemesin arada 2-3 günlük ayrılıklar ii olur.ben alıştım işi gereği hep öleyiz biz..

sinem özlem çok güzel oluyo eşim beni bi özlemiş anlatamambende onu çok özledim 1 hafta ayrı kalmak bize iyi geldi

Zuzu ben tek firma olmasına rağmen işler almış başını gidiyor senin kaç tane var nasıl yetiştiriyon ben şimdi neti kapatıcam 1.5 saat var en azından bişeyler yapmaya çalışıcam gördükçe ruhum daralıyor ama aklım sizdede kalıyor acaba napıyolar diye

Ay maşallah kızlar ne çok konuçcak konunuz birikmiş bi güncük girmedim sayfalar almış başını gitmiş.

Şimdiiii nerden başlıyım alıntı da yapmadım Fundacım hoşgeldin tekrar kocişle iyi özlem gidermişsiniz belli ki , bizi unuttun Ben de adet olmuştum sonrasında da kocişle küstük 2 gün yani baya zaman girdi araya geçen akşam barışınca biz de birbirimizi baya özlediimizi farkettik

Benim kociş de kk'yı biliyor sizlerle konuştuğumu falan.O da der bazen bişey yapınca sen bunu da anlatırsın şimdi orda der Bazen anlatıyorum bi kere okudu ama sıkıldı bıraktı. Ben yine de nolur nolmaz okumasın ben yokken diye oturumu kapatıp çıkıyorum

Nigarcım işin iyi gibi gözüküyor servis olması özellikle büyük avantaj bence. Saatleri de iyi gibi. Hayırlısıysa olur inş. Bu arada evet kociş izinliydi ondan giremedim

Off ayrıca bu çocuğa isim meselesi de beni çıldırtıyor. Ne zaman konu açılsa eşim illa annemin ya da babamın ismini koycam diye tutturuyor istemiyorum yaa sevmiyorum ben tanıdık insanların isimlerinin konmasını. Ne alaka nolcak yani koyunca onları daha çok mu seviyor olucaz, onlar torunlarını daha mı çok sevecekler Eltim hamile, kızı olacak, kayınvalidenin ismini koymayı düşünmüyorlar, sormuşlar ona koymasak darılır mısın diye, niye darılayım sizin çocuğunuz o demiş ama içten içe bozuldu biliyorum. Bi de demiş ki, çevreden benim ismimi koymadıkları için laf duyarım üzülürüm demiş. Ne alaka!!!!!!!!! Üff neyse, bana kalsa ben eylül, ela, sıla, duru, azra, yağmur...gibi isimleri beğeniyorum. Erkek içinse ege hoşuma gidiyor ama bakalım...Kız olsun istiyorum ya ne çok kız ismi düşünmüşüm

İpek hoşgeldin yakın zamanda kavuşursun inş. eşine. Ben de nişanlıyken asker yolu beklemiştim çok zor oluyor yanına gidebilirsen süper olur ama

Bol cnm hamileliğin iyi gidiyormuş testlerin de iyi çıkmış çok sevindim

Kıskançlık konusuna gelinceee: Ben eskiden kıskanç diildim bu kadar ama 4-5 senedir bi acayip oldum işyerinde kendinden büyük evli iş arkadaşları var mesela onlardan bile kıskanıyorum çok fena oldummm. Asla tv'de açık bi sahne olsun izletmem internette biraz açık bi resim olan haberleri okutmamm :44::44:

öyle bi geçer zaman ki beni sıktı artık yaaa nedense sıradanlaşmaya başladı sanki

Son düzenleme:
sinem özlem çok güzel oluyo eşim beni bi özlemiş anlatamambende onu çok özledim 1 hafta ayrı kalmak bize iyi geldi

evet canim özlemek ve özlenmek güzel bende bu duyguyu cok iyi biliyorum bizde nisanliyken cok ayri kaldik esimden esim almanyadaydi ben türkiyedeydim insan nekadar özlüyor ayy gelecegi gün vallla bir gün öncesinden uyku tutmazdi.

Yarın da yokum kızlar babamın yanına gidicem refakatçi olarak. Kendinize iyi bakın beni özleyin anacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…