2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar bugün okadar işim varki birsürü sipariş giricem ben ara ara girer okurum
Yarenay hava insanı çok etkiliyonektar işyerinden nete girmen kolay oluyomu
elfi bu kız sana fena taktı manyakmı nekızlar birbirlerini niye kıskanır anlamış değilim

olmuyo canım
ben kasılıyorum hala.. birde benim yanımdaki iki pc de kameraların görüntüsü var heryerin
onlar açık olmalı ama bakıcam arada size, yoğunluk yokken
kolay gelsin sana

Fundacım bende birinde bişey görünce dile getiririm beğenirim ama onunki hastalık derecesinde o söylemez beğendiğini göz ucuyla bakar çatlar.
Bi kere bi elbise giymiştim göz ucuyla bakyordu sonra bi abi dedi elbisen ne güzel defactodan aldım dedim gitmiş o gün elbiseyi denemiş ona olmamış kısa olduğu için ondan elbise uzun olmuş bunu bana çok sonra söyledi dedi bende denedim o elbiseyi bana yakışmadı

Nektarcım sen beylikdüzündeydin dimi? Aslında bizde oralaramı gelsek ama beylikdüzü çok büyük heryeri şehir merkezine yakın değil . Evet istanbulda hava çok güzel bugün. Ben kısa kolluyum şu an

Düğünde ne giyeceksin?

Bide son bişey sorucam işyerin nerde?

oh oh ne güzel ya. bizim yok hiç yakınlarda öyle düğün falan. neyse tatile çıkcam artık orda eğlenmeye bakarım ben de

benim bütün hayatım boyunca kız arkadaşlarla problemlerim oldu. sayılıdır arkadaşlarım. benim hep en iyi dostlarım erkeklerdi. okulda samimi bir arkadaşım vardı, derslerim ondan iyi olunca aramız bozuldu. üniversitede vardı, sevgilimi ve birbirimize olan sevgimizi çekemedi aramız bozuldu. evlenince de buraya yerleştim zaten, ablamdan başka kimsem yok. çok şükür kimse insanın ablası gibi olmuyor tabii. en azından o yönden şanslıyım o yüzden alışığım ben kızların kıskançlıklarına. iyi ilişkini kıskanırlar, arkadaşlarınla iyi geçinmeni kıskanırlar, dikkat çekmeni kıskanırlar vs. vs.... maalesef

SANA KESİNLİKLE KATILIYORUM GÜZELSEN VEYA İYİ Bİ YAŞANTIN VARSA ÇEVRENDEKİ ARKADAŞ SAYISI AZALIYO MUTSUZSAN ÇEVRENDE SANA DESTEK OLACAK BİRSÜRÜ KİŞİ VARDIRBENDE ÖYLE BENİM KIZ ARKADAŞIMDAN ÇOK ERKEK ARKADAŞLARIM VARDI ÇÜNKÜ ERKEKLER KISKANÇ DEĞİL OBJEKTİF BAKABİLİYO DOSTLARIM VAR Bİ KAÇTANE ONLARDA BANA YETİYO

bende hemen söylerim ne güzelmiş nerden aldın yakışmış falan derim illa beğenmemişsem yorum yapmam

bende hemen söylerim ne güzelmiş nerden aldın yakışmış falan derim illa beğenmemişsem yorum yapmam

Evet çünkü olumsuz duymayı bile kıskançlık olarak algılıyorlar. Ben hep derim insan nasılsa karşısındakini de kendi gibi sanır. Ben onda bişey beğendiğim zaman kıskandığımı düşünüyordu bi şeyi beğenmediysem söylediğimde de kıskanmış sanıyordu :) Bu hemcinslerimiz hep öyle malesef

Benimde lisede bi kız arkadaşım vardı yanımda oturan.. diğer bütün arkadaşlarımız erkekti bizi kardeşi gibi görüyorlardı ne kıskançlık vardı ne çekiştirme :))

canım beylikdüzü güzel yaa, elit kesimler oturuyo beylikdüzünün çoğu yerinde
düzenli, sessiz sakin
5 ay sonra da metrobüs bitiyo.. çalışmalar var her yerde..
ben seviyorum buraları
iş yerim kavaklıda, beylikdüzü
gel bu tarafa muhasebe açığımızı oluyomuş hep

bişi sorucam size
hani şu int nereye girdiğini görebiliyolar ya site olarak
ne yazdığın da döküman olarak görülüyo mu? bilen var mı

çeneniz düşmüş sabah sabah...kızlar hava çok güzel, yarın kociş çlışmazsa balığa gidicez
bugün kardeşimin d.günü...elfii seninkininde d.günü demii :))
iyiki doğmuşlar

Son düzenleme:
iyi ki doğmuş kardeşleriniz, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin Allahım
alıntı da yapamamış he

Valla ya sorma normalde hiç işim olmaz kimse burda olmaz bugünde benim işlerim var milletin yazası varçenesi düşük dimi bunlar zuzum

yoo işimi seviyorum rahatım stresi yok sadece çalışma saatlerinde sıkıntılıyım 5 de çıksak maraşı seviyomusun hafta sonu gezilecek yerler falan varmı alışveriş merkezi falan varmı??

en iyisi zaten işini sevmek, yoksa çekilmez
maraşı ortalama seviyorum, ortada benim için... eşim hiiiç sevmiyor, arkadaşlarım da nefret ediyor... kafa yapısı olarak gelişmemiş fazla, kapalı insanlar, bi kaç yıl öncesine göre çok iyi diyorlar bu durumunu ama alışveriş merkezi yok, bi tane açıldı ama halk rağbet etmeyince kapandı, buranın halkı belli başlı market ve öağazalara yöneliyor, diğerlerine hiç bakmıyor... gezecek yeri de piknik alanları var bayağı, başka bişeyi yok. bu nüfusa göre az etkinlik, az hizmet var maraşta... bi kaç seneye gidiciyiz zaten, çok takmıyorum ben, olanla yetinmeyi seviyorum

Evet Zuzucum benimde pıtırcığımın doğum günü bugün dünden kutladım bugün mesaj attım para verdim dün lc ye baktım baktım bişey beğenemedim dedim sen alırsın kendine bişey..

Ya şu alıntı ile ilgili bişey sorucam alıntıda sadece bi bölümünü alamıyoruz dimi illa hepsini almak lazım. Ayşegül almıştı ama gördüm sadece almak istediği yeri almıştı geldiğinde okursan yaz Ayşegül..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…