- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
hava karanlık gibi, yağmur sıkıntısı var. hiç sevmiyorum böyle havayı ya, mutsuz hissediyorum kendimi. sizde de oluyor mu kızlar???
olmuyo canımKızlar bugün okadar işim varki birsürü sipariş giricem ben ara ara girer okurum
Yarenay hava insanı çok etkiliyonektar işyerinden nete girmen kolay oluyomu
elfi bu kız sana fena taktı manyakmı nekızlar birbirlerini niye kıskanır anlamış değilim
ay ben de çok merak ediyorum orayııı, ekle mutlaka foto elfim :81:
oluyo bende de canım..
mesela bugün yaz gibi burası, çok güzel hava içim de kıpır kıpır
gerçi düğün heyecanı da var, halamın oğlunun düğünü var bu akşam :123:
ay ben de çok merak ediyorum orayııı, ekle mutlaka foto elfim :81:
oluyo bende de canım..
mesela bugün yaz gibi burası, çok güzel hava içim de kıpır kıpır
gerçi düğün heyecanı da var, halamın oğlunun düğünü var bu akşam :123:
Kızlar bugün okadar işim varki birsürü sipariş giricem ben ara ara girer okurum
Yarenay hava insanı çok etkiliyonektar işyerinden nete girmen kolay oluyomu
elfi bu kız sana fena taktı manyakmı nekızlar birbirlerini niye kıskanır anlamış değilim
oh oh ne güzel ya. bizim yok hiç yakınlarda öyle düğün falan. neyse tatile çıkcam artık orda eğlenmeye bakarım ben de
benim bütün hayatım boyunca kız arkadaşlarla problemlerim oldu. sayılıdır arkadaşlarım. benim hep en iyi dostlarım erkeklerdi. okulda samimi bir arkadaşım vardı, derslerim ondan iyi olunca aramız bozuldu. üniversitede vardı, sevgilimi ve birbirimize olan sevgimizi çekemedi aramız bozuldu. evlenince de buraya yerleştim zaten, ablamdan başka kimsem yok. çok şükür kimse insanın ablası gibi olmuyor tabii. en azından o yönden şanslıyımo yüzden alışığım ben kızların kıskançlıklarına. iyi ilişkini kıskanırlar, arkadaşlarınla iyi geçinmeni kıskanırlar, dikkat çekmeni kıskanırlar vs. vs.... maalesef
fundacım bende birinde bişey görünce dile getiririm beğenirim ama onunki hastalık derecesinde o söylemez beğendiğini göz ucuyla bakar çatlar.
Bi kere bi elbise giymiştim göz ucuyla bakyordu sonra bi abi dedi elbisen ne güzel defactodan aldım dedim gitmiş o gün elbiseyi denemiş ona olmamış kısa olduğu için ondan elbise uzun olmuş bunu bana çok sonra söyledi dedi bende denedim o elbiseyi bana yakışmadı
bende hemen söylerim ne güzelmiş nerden aldın yakışmış falan derim illa beğenmemişsem yorum yapmam
Nektarcım sen beylikdüzündeydin dimi? Aslında bizde oralaramı gelsek ama beylikdüzü çok büyük heryeri şehir merkezine yakın değil . Evet istanbulda hava çok güzel bugün. Ben kısa kolluyum şu an
Düğünde ne giyeceksin?
Bide son bişey sorucam işyerin nerde?
zuzum evet ben de öyle düşündüm, ilk günden pes etmiycem
bir de yarenay mı yazmıştı ne, o kız yapıyosa sen de yaparsın diye
onu tekrarladım durdum.. saat 10 gibi ben geçtim masaya, başta çok stres yaptım ama oldu yani..
hatta 20 tane mağaza müdürüne sms bile attım sistemden, sistem gitti bi ara 83 mağaza birden coştu arıyo, bayaa telefon bağladımpratik yaptım yani :18:
santral olayı tamam da başkan yardımcısının ve patronun asistanlığı da bende o kötü yaa, ayrı biri olması gerekiyoyok randevu al, randevu takip et bilmem ne
saçlarıma taktığın nazar boncuklar için
ay bi gece kalamıyosun evde zuzuş
benim eşim dün gece trakyadaydı mesela, artık öyle bi alışmışım ki, yattım uyudum
sabah 6 da kapı çalıyo, 6 da gelmişş düşün yani tüm gece yalnızmışım
birde senink.validen üstte yani, ben öyle çok rahat kalırdım
QUOTE]
:13: waaww bayaa yoğunmuşsun
canım ben zaten kalırım korkmam...kızlar annene git falan dediler
ayrıca kaynanamda hastanede kalıcaktı kimse olmucaktı...
neyseki geldiler hepsi
kaynım bizim laptopa el koydu iyileşene kadar
Zuzucum özel bi kanalda (yıldızın ingilizcesi olan var ya) soframız diye bi program var canım orda gördüm onun internet sitesinde bulunuyor tarifler bölümünden bak mirik köftesi diye (leyla hanımdan-sivas yöresi) orda foto da var ben daha üstüne yoğurdunu yağını dökmedim annemleri bekliyorum onun için
Mirik Köftesi - Leyla Hanım'ın Mutfağı: Sivas - Haber - startv.com.tr linki burda
bitanesi bu bildiğin bulgur köftesi yaa
hee senin şu anlatışına hayranım
iyi ki doğmuş kardeşleriniz, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin allahım
Alıntı da yapamamış he
yoo işimi seviyorum rahatım stresi yok sadece çalışma saatlerinde sıkıntılıyım 5 de çıksakmaraşı seviyomusun hafta sonu gezilecek yerler falan varmı alışveriş merkezi falan varmı??
iyi ki doğmuş kardeşleriniz, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin Allahım
alıntı da yapamamış he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?