çok merak ettiğim bişi var erkekler gerçekten evlenince değişiyo mu?
zuzum evet ben de öyle düşündüm, ilk günden pes etmiycemcanım çok normal böyle düşünmen..gerçekten büyük biyermiş...e kimseyi tanımıyon işi bilmiyon nasıl yürüyo falan...bunlar öğrenilebilecek şeyler...niye sıktın kendini bukadar....
sonuçta sende o bayan gibi bi sistem oturtursun kendine..korkma canım...yinede hayırlısı olsun herşeyin....
ayrıca bugün porf.resmini yazıcaktımda tüm gün kapalıydın ya geçmişi okumazsın diye yazmadım :)))bende sorucaktım o güzeim saçlar senin mi diyeayşam sormuş,aldım cevabımı
ay bi gece kalamıyosun evde zuzuşKOLAY GELSİN CANIM...
BUARALAR HERKEZ YOĞUN ÇALIŞIYOR GALİBA
BENDE ŞU 10 GÜNÜ Bİ ATLATSAYDIM
..
KIZLAR BUGÜN KAYNIM AMELİYAT İÇİN GİTİ HAST.YE, EŞİM VE K.VALİDEMDE GİTTİLER SABAH ERKENDEN HASTANE AYVALIK DIŞINDA (EDREMİT)...EĞER BUGÜN AML.OLURDA YATIRIRLARSA EŞİM DE KALICAKBUGECE YALNIZ UYUYABİLİRİM
evet bugün ilk gün sayılır aslında, ben ilk kez masama geçtimNektar ne yaptı acaba ilk günü nasıl geçti
Zuzu bu aralar randevu yok sanırım:89::89:
yemek yiyip, kendime gelim bakarım tarif sana fundamnektar olsaydı o bilirdi onda egzantirik şeyler varkızzzzzzzz nerdesin huhu
ay çok kötüsünokur kız ookumazsada banane ben nasıl okuyodum oda okusun
ayy ne zor ya işte ilk gün çömez çömez ortalarda dolanmak
çoook tatlısınızAllah mutluluğunuzu daim etsin
hoşgeldin topikimize canım
kızlar, düğün fotolarımdan koydum önceki sayfalara, bakmak istersiniz belki
evet canım, yeni işe başladım.. çok teşekkür ederim güzel dileklerine, ben de öyle olmasını umuyorum bakalım nezaman atıcam bu tedirginliği üzerimden :78:ayyyteşekkür ederim nektarcım, hoşbulduk...
okuduklarıma göre yeni işe başlamışsın, hayırlı olsun, umarım güzel günler ve kazançlar elde edersin iş yerinde
ay canım yaa hafta sonu olması kötü olmuş, birde onca saatÇok hoş cnm fotoğraflarınız ömür boyu mutlu olursunuz inşşş.
Yaaa yarın ve pazar günü sabah 10.30dan akşam 8 e kadar dersim varBittiğim andır bu hafta sonu :26: Eşimin abisine gitmiştik oturmaya yeni geldim alelacele bi duş aldım bi de size bakıyım yatıcam hemen :80:
Bu arada işin güzel geçmiş nigar afferin sana :)) demiştik biz halledersin diye böyle devam eder inş.
evet canım, dayanamadım bakim dedim sizeGünaydın Kızlar
Nektarcım yoksa işyerindenmi girdin?
ay takma, görme bile onuSabah neşem yerinde geldim işe duş aldım süslendim geldim bu salak kız yine sakız çiğnemeye başlamış içimden bir sürü beddua etmek geliyor ama etmicem sakin olucam
blackman ne taraftaydı kiben köteklide takılmıyordum ondan bilmiyorum, merkezde kalıyordum genelde arkadaşlarda kötekli hiç cazip gelmiyordu , akrabalarımın bi kısmı da köteklide yaşıyordu... arkadaşlarım da hep muğla merkezde olunca... durum böyle. hoca marketi geçinceki aralardan birindeydi benim evim de :87:
KIZZ SARMA ISITILIRMI HİÇÇ
çok merak ettiğim bişi var erkekler gerçekten evlenince değişiyo mu?
iyiyim tatlım evet valla annem 1 haftadır mardindeydi gezide bugün geldi yoldan ben de yemeğe davet ettim erkek kardeşim de burda annem iyi geziyor vallahi biz bir yere gidemiyozSen nasılsın sinemcim? Bu arada fundacım yok mu yaa? öğlen hoş beş edemedik onla fundaaaaaaaaaaaa gelince cee de :90::90:
Ohh gözün aydın canım artık eşine dersin sensiz uyuma fikri bile beni baya bi meşgul etti diye
ceeehmm , dediğim gibi çalışmak güzel, benim de evde boş zamanım çok olunca sıkılıyorum bazenfazladan okulda kalıyorum diğer devre öğretmeni arkadaşlarla, ya da çıkışta bi yerlere gidiyoruz, o yönden şanslıyım... seninki de güzel meslek öyle deme, idare ediyorsundur
evet canım, dayanamadım bakim dedim size
ay takma, görme bile onu
sen de süslen püslen her gün, tokalar felan al şirin şirin çatlasınnİyi yapmışsın canım kaça kadar çalışıcan bugün?
O salağı takmıyorum valla saçımıda maşa yaptım yine delirdi
Yarında darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :) Orayı çok merak ediyordum eşimde ayarlamış fotoları eklerim
oluyo bende de canım..hava karanlık gibi, yağmur sıkıntısı var. hiç sevmiyorum böyle havayı ya, mutsuz hissediyorum kendimi. sizde de oluyor mu kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?