2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar, düğün fotolarımdan koydum önceki sayfalara, bakmak istersiniz belki

zuzum evet ben de öyle düşündüm, ilk günden pes etmiycem
bir de yarenay mı yazmıştı ne, o kız yapıyosa sen de yaparsın diye
onu tekrarladım durdum.. saat 10 gibi ben geçtim masaya, başta çok stres yaptım ama oldu yani..
hatta 20 tane mağaza müdürüne sms bile attım sistemden, sistem gitti bi ara 83 mağaza birden coştu arıyo, bayaa telefon bağladımpratik yaptım yani :18:
santral olayı tamam da başkan yardımcısının ve patronun asistanlığı da bende o kötü yaa, ayrı biri olması gerekiyo yok randevu al, randevu takip et bilmem ne

saçlarıma taktığın nazar boncuklar için

ay bi gece kalamıyosun evde zuzuş
benim eşim dün gece trakyadaydı mesela, artık öyle bi alışmışım ki, yattım uyudum
sabah 6 da kapı çalıyo, 6 da gelmişş düşün yani tüm gece yalnızmışım
birde senink.validen üstte yani, ben öyle çok rahat kalırdım

Nektar ne yaptı acaba ilk günü nasıl geçti
Zuzu bu aralar randevu yok sanırım:89::89:
evet bugün ilk gün sayılır aslında, ben ilk kez masama geçtim
kız da çıktı bugün 5.5 yıldır çalıştığı yerden ayrılması çok kötü oldu yaa alışmış, aile gibi
karnındaki bebiş de heyecanlandı kıpır kıpır :44:

nektar olsaydı o bilirdi onda egzantirik şeyler varkızzzzzzzz nerdesin huhu
yemek yiyip, kendime gelim bakarım tarif sana fundam

okur kız o okumazsada banane ben nasıl okuyodum oda okusun
ayy ne zor ya işte ilk gün çömez çömez ortalarda dolanmak
ay çok kötüsün okudum okudum
evet yeni eleman olmak iğrenç bişiiii

çoook tatlısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin
hoşgeldin topikimize canım

Son düzenleme:
çoook tatlısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin
hoşgeldin topikimize canım

ayyy teşekkür ederim nektarcım, hoşbulduk...
okuduklarıma göre yeni işe başlamışsın, hayırlı olsun, umarım güzel günler ve kazançlar elde edersin iş yerinde

kızlar, düğün fotolarımdan koydum önceki sayfalara, bakmak istersiniz belki

Çok hoş cnm fotoğraflarınız ömür boyu mutlu olursunuz inşşş.

Yaaa yarın ve pazar günü sabah 10.30dan akşam 8 e kadar dersim var Bittiğim andır bu hafta sonu :26: Eşimin abisine gitmiştik oturmaya yeni geldim alelacele bi duş aldım bi de size bakıyım yatıcam hemen :80:

Bu arada işin güzel geçmiş nigar afferin sana :)) demiştik biz halledersin diye böyle devam eder inş.

Son düzenleme:
ayyy teşekkür ederim nektarcım, hoşbulduk...
okuduklarıma göre yeni işe başlamışsın, hayırlı olsun, umarım güzel günler ve kazançlar elde edersin iş yerinde
evet canım, yeni işe başladım.. çok teşekkür ederim güzel dileklerine, ben de öyle olmasını umuyorum bakalım nezaman atıcam bu tedirginliği üzerimden :78:

ay canım yaa hafta sonu olması kötü olmuş, birde onca saat hafta içi hasret giderirsin eşinle artık..
ben niye bu iki gün bukadar yorgun hissettim kendimi bilmiyorum, psikolojik olarak yoruluyorum belki de.. hala çok acabalarım var, inş yaparım canım.. ama kendime küçük bir "bravo verdim bugün
yarın kuzenimin düğünü var ve ben hala ne giyeceğimi bilmiyorum

Sabah neşem yerinde geldim işe duş aldım süslendim geldim bu salak kız yine sakız çiğnemeye başlamış içimden bir sürü beddua etmek geliyor ama etmicem sakin olucam

Herkese günaydın kızlarrrr.... nihayet haftanın son iş günündeyiz...

canım hoca marketin tam karşısındaydı bizim ev, hocayla komşuyduk yani.

maşallah canım çok tatlısınız, Allah mutluluğunuzu bozmasın

KIZZ SARMA ISITILIRMI HİÇÇ

ah canım sen gel de benim uyuz kocama anlat bunu geçenlerde dolmayı da ısıtamıyorum die götürmemişti hatırlarsan. birinin kocama zeytinyağlıları ısıtılmadan yendiğini anlatması lazım. ama benim o kadar sabrım yok maalesef

çok merak ettiğim bişi var erkekler gerçekten evlenince değişiyo mu?

yok canım ona değişmek değil de özlerine dönüyorlar diyelim çıkarken daha temkinli, daha özenli davranıyorlar sana karşı genelde. ama evlenince rahatlıyorlar. aynı evde yaşamak da çok büyük bir etken tabii. onlara göre de biz değişiyoruz mesela evlenince

ceeeyerim seni görüşemedik canımcım sen bayadır giremedin ben buralardayımannen mardini beğenmişmi canım bizde fırsat bulup gitmek istiyoruz enteresan bi yermiş kardeşim gitmişti beğenmiş
yoo işimi seviyorum rahatım stresi yok sadece çalışma saatlerinde sıkıntılıyım 5 de çıksak maraşı seviyomusun hafta sonu gezilecek yerler falan varmı alışveriş merkezi falan varmı??

İyi yapmışsın canım kaça kadar çalışıcan bugün?

O salağı takmıyorum valla saçımıda maşa yaptım yine delirdi
sen de süslen püslen her gün, tokalar felan al şirin şirin çatlasınn

1 e kadar cumartesi Elfimm

Son düzenleme:
Bende 1 de çıkıcam görümcemle buluşucam kızını kontrolü varmış hastaneye götürücez. Sonra bide bıcırığı yıkayacaz :))

Yarında darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :) Orayı çok merak ediyordum eşimde ayarlamış fotoları eklerim

hava karanlık gibi, yağmur sıkıntısı var. hiç sevmiyorum böyle havayı ya, mutsuz hissediyorum kendimi. sizde de oluyor mu kızlar???

Yarında darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz :) Orayı çok merak ediyordum eşimde ayarlamış fotoları eklerim

ay ben de çok merak ediyorum orayııı, ekle mutlaka foto elfim :81:
hava karanlık gibi, yağmur sıkıntısı var. hiç sevmiyorum böyle havayı ya, mutsuz hissediyorum kendimi. sizde de oluyor mu kızlar???
oluyo bende de canım..
mesela bugün yaz gibi burası, çok güzel hava içim de kıpır kıpır
gerçi düğün heyecanı da var, halamın oğlunun düğünü var bu akşam :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…