2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay kızlar anca yetiştim çamaşır asıp yemek yapayım diye bi çıktım. Kırmızı mercimek çorbası, o dediğim mirik köftesini yaptım bi de saçlarımı şekillendirdim bi baktım bu saat olmuş

Bu arada eşim de bugün 8de çıkacakmış işten artık eve gelmesi 9u bulur tam da annemlerin gelcei gün

Neyse ben eve gideyim..bu arada eşim gelmiş eve ..
Doktor yatırmamış...

Ben kaçayımda iş yapayım,evden girebilirsem girerim..malum kaynım amely.oldu ya,k.validede otururuz bayaa

ooo luxxor naqber canimm ???

annenler mi gelecek ne güzelll

iyiyim tatlım evet valla annem 1 haftadır mardindeydi gezide bugün geldi yoldan ben de yemeğe davet ettim erkek kardeşim de burda annem iyi geziyor vallahi biz bir yere gidemiyozSen nasılsın sinemcim? Bu arada fundacım yok mu yaa? öğlen hoş beş edemedik onlafundaaaaaaaaaaaagelince cee de:90::90:

Neyse ben eve gideyim..bu arada eşim gelmiş eve ..
Doktor yatırmamış...

Ben kaçayımda iş yapayım,evden girebilirsem girerim..malum kaynım amely.oldu ya,k.validede otururuz bayaa

Ohh gözün aydın canım artık eşine dersin sensiz uyuma fikri bile beni baya bi meşgul etti diye

üzülme canım...köftelerin nasıl oldu foto çkip koyarmısın bide tarif
Ay ben kaçtım evde okurum:80:
Iyi akşamlar

Zuzucum özel bi kanalda (yıldızın ingilizcesi olan var ya) soframız diye bi program var canım orda gördüm onun internet sitesinde bulunuyor tarifler bölümünden bak mirik köftesi diye (leyla hanımdan-sivas yöresi) orda foto da var ben daha üstüne yoğurdunu yağını dökmedim annemleri bekliyorum onun için

http://www.startv.com.tr/haber/sofr...oftesi-leyla-hanimin-mutfagi-sivas-14410.html linki burda

Son düzenleme:
kız nereye kaçıyon yakocişin evde bizi unuttun dimi
ay yok kızzz ne kocişi iş kadını oldum artıkın ben dersim vardı cnm oraya gittim geldim.
luxxor hoşgeldin ve de geçmiş olsun kurtuldun sonunda. Sizin izin alıp kayınvalidenlere gitmeniz de iyi olmuş. Onlar size gelmeyecek nasıl ağırlayacağım diye düşünüyordun sorun ortadan kalkmış oldu

hoşgeldin tekrar ayşegülcüm hem adaş sayılırız hem de meslektaşız.

bir de kızlar tarifinde kadın içine kıtmda koyuyor ama orjinalinde kıymasız olduğunu söylüyor dolyısıyla ben de kıymasız yaptım bu ayrıntıyı da vereyim:86: hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben son hazırlıklarımı yapayım sizleri öpüyorum yarın görüşmek üzre

ya bu bildiğimiz fıstık köfte heralde..

merhaba alishia,
meslektaş olduğumuzu öğrendim kızlardan
ismin nedir? adaş sayıldığımıza göre ayşenur falan olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…