herkese mrblar
Ay kızlar anca yetiştim çamaşır asıp yemek yapayım diye bi çıktım. Kırmızı mercimek çorbası, o dediğim mirik köftesini yaptım bi de saçlarımı şekillendirdim bi baktım bu saat olmuş
Bu arada eşim de bugün 8de çıkacakmış işten artık eve gelmesi 9u bulur tam da annemlerin gelcei gün
bu arada eşim de bugün 8de çıkacakmış işten artık eve gelmesi 9u bulur tam da annemlerin gelcei gün
ooo luxxor naqber canimm ???
annenler mi gelecek ne güzelll
Neyse ben eve gideyim..bu arada eşim gelmiş eve..
Doktor yatırmamış...
Ben kaçayımda iş yapayım,evden girebilirsem girerim..malum kaynım amely.oldu ya,k.validede otururuz bayaa
Neyse ben eve gideyim..bu arada eşim gelmiş eve..
Doktor yatırmamış...
Ben kaçayımda iş yapayım,evden girebilirsem girerim..malum kaynım amely.oldu ya,k.validede otururuz bayaa
ahh canlarim yaa saglik olsun birde güzel yanindan bakin bosverinn.
üzülme canım...köftelerin nasıl oldu foto çkip koyarmısın bide tarif
Ay ben kaçtım evde okurum:80:
Iyi akşamlar
ay yok kızzz ne kocişi iş kadını oldum artıkın benkız nereye kaçıyon yakocişin evde bizi unuttun dimi
luxxor hoşgeldin ve de geçmiş olsun kurtuldun sonunda. Sizin izin alıp kayınvalidenlere gitmeniz de iyi olmuş. Onlar size gelmeyecek nasıl ağırlayacağım diye düşünüyordun sorun ortadan kalkmış oldumerhaba canlarım ne var yok? ben dün dişimi çektirdim dün ve bugün evdeyim o yüzden rapor aldım dinleniyorumÇok şükür artık diş sorunum olmaması dileğiyle. Bu akşam annem ve kardeşim gelecekler yemeğe, ben de demin soframız programında bi tarif gördüm sivas yöresinin çok hoşuma gitti mirik köftesi diye onu deneyeceğim inşallah güzel yaparım. Haziranın ilk haftası eşimin izni var ben de 1 hafta yıllık iznimden alacağım kayınvalidemlere gideceğiz. Onlar gelecek demiştim ya vazgeçmişler çünkü çok yakın olacaktı tarihler onlar dönecek biz gidecektik. bu yönden bence daha iyi oldu. eşime şimdiden tembihliyorum bak beni evde dahi yalnız bırakma diye geriliyorum napim
ayy pardon zuzu bilmiyordum topik kuralınıhemen bahsediyim
adım Ayşegül. Muğlalıyım, 84 doğumluyum, ingilizce öğretmeniyim. Kahramanmaraş'ta görev yapıyorum. eşim Sivaslı, polis memuru, aynı şehirdeyiz haliyle ,burda tanıştık zatenhmm başka ne anlatıyim acaba :44: foto da sonra ekliyim artık, eklemeyi beceremiyorum çünkü
merhabaaa
sen yenimin canim ilk gördüm seni de ?
bir de kızlar tarifinde kadın içine kıtmda koyuyor ama orjinalinde kıymasız olduğunu söylüyor dolyısıyla ben de kıymasız yaptım bu ayrıntıyı da vereyim:86: hepinize iyi akşamlar arkadaşlar ben son hazırlıklarımı yapayım sizleri öpüyorum yarın görüşmek üzre
merhaba alishia,
meslektaş olduğumuzu öğrendim kızlardan
ismin nedir? adaş sayıldığımıza göre ayşenur falan olabilir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?