- 25 Mayıs 2010
- 2.981
- 5
- 108
Off fıstıklar ne güzel herkesin çenesi açılmış sabah sabah oku oku bitmedi
ortamı güzele benziyor anlattığın kadarı ile. Umarım çok mutlu olursun canım iş çok önemli
Ehehe canım benim evet valla giremedim ama özledim sizleri buraya bi kere alışınca insan eksiklik hissediyor
Elficim bu seni kıskanan kişi senin arkadaşın değil dimi? yani aynı odada çalıştığın ama samimi olmadığın biri ise eğer hiç sallama derim. Hatta zarar vermediği sürece birinin senin yerinde olmak için çatlaması ve kıskanması güzel sen de eğer karşındaki art niyetli ise bunun tadını çıkar, fesat insanlar genelde kendi kendini yer
canım eşim bilg. mühendisi benim o yüzden az çok bilgim var, eğer bilgisayara takip amaçlı bi yazılım yüklemişlerse yazdıklarını da rapor olarak alabilirler eğer özel şeyler yazacak olursan donatılarda erişilebililik kısmında ekran klavyesi var ya ordan yazabilirsin sanal klavye ile. Ama işyerinde sanmıyorum bu kadar derin takip edeceklerini çünkü yasal da değil, hani banka şifren vs. de takip edilebilir bu yöntemle çünkü
nektarcım hayırlı olsun yeniişin tatlım nasıl bir yer girdiğin? pozisyonun ne maaşın ne kadar gibi sorular yöneltimzuzum evet ben de öyle düşündüm, ilk günden pes etmiycem
bir de yarenay mı yazmıştı ne, o kız yapıyosa sen de yaparsın diye
onu tekrarladım durdum.. saat 10 gibi ben geçtim masaya, başta çok stres yaptım ama oldu yani..
hatta 20 tane mağaza müdürüne sms bile attım sistemden, sistem gitti bi ara 83 mağaza birden coştu arıyo, bayaa telefon bağladımpratik yaptım yani :18:
santral olayı tamam da başkan yardımcısının ve patronun asistanlığı da bende o kötü yaa, ayrı biri olması gerekiyoyok randevu al, randevu takip et bilmem ne
ceeeyerim seni görüşemedik canımcım sen bayadır giremedin ben buralardayım annen mardini beğenmişmi canım bizde fırsat bulup gitmek istiyoruz enteresan bi yermiş kardeşim gitmişti beğenmiş
yoo işimi seviyorum rahatım stresi yok sadece çalışma saatlerinde sıkıntılıyım 5 de çıksakmaraşı seviyomusun hafta sonu gezilecek yerler falan varmı alışveriş merkezi falan varmı??
Ehehe
Fundacım bende birinde bişey görünce dile getiririm beğenirim ama onunki hastalık derecesinde o söylemez beğendiğini göz ucuyla bakar çatlar.
Bi kere bi elbise giymiştim göz ucuyla bakyordu sonra bi abi dedi elbisen ne güzel defactodan aldım dedim gitmiş o gün elbiseyi denemiş ona olmamış kısa olduğu için ondan elbise uzun olmuş bunu bana çok sonra söyledi dedi bende denedim o elbiseyi bana yakışmadı
Elficim bu seni kıskanan kişi senin arkadaşın değil dimi? yani aynı odada çalıştığın ama samimi olmadığın biri ise eğer hiç sallama derim. Hatta zarar vermediği sürece birinin senin yerinde olmak için çatlaması ve kıskanması güzel sen de eğer karşındaki art niyetli ise bunun tadını çıkar, fesat insanlar genelde kendi kendini yer
canım beylikdüzü güzel yaa, elit kesimler oturuyo beylikdüzünün çoğu yerinde
düzenli, sessiz sakin
5 ay sonra da metrobüs bitiyo.. çalışmalar var her yerde..
ben seviyorum buraları
iş yerim kavaklıda, beylikdüzü
gel bu tarafa muhasebe açığımızı oluyomuş hep
bişi sorucam size
hani şu int nereye girdiğini görebiliyolar ya site olarak
ne yazdığın da döküman olarak görülüyo mu? bilen var mı
canım eşim bilg. mühendisi benim o yüzden az çok bilgim var, eğer bilgisayara takip amaçlı bi yazılım yüklemişlerse yazdıklarını da rapor olarak alabilirler eğer özel şeyler yazacak olursan donatılarda erişilebililik kısmında ekran klavyesi var ya ordan yazabilirsin sanal klavye ile. Ama işyerinde sanmıyorum bu kadar derin takip edeceklerini çünkü yasal da değil, hani banka şifren vs. de takip edilebilir bu yöntemle çünkü
çeneniz düşmüş sabah sabah...kızlar hava çok güzel, yarın kociş çlışmazsa balığa gidicez
bugün kardeşimin d.günü...elfii seninkininde d.günü demii :))
iyiki doğmuşlar
zuzu ve elfi kardişlerinizin doğum günüünü kutluyorumB arada zuzucum sarmısaklı köfte gibi dimi? Ayy ama sormayın yaa o kadar yaptım haşlarken hep dağıldı sinir oldum. Sarmısaklı köftede de dağılmıştı benim. Püf noktası ne bilmiyorum o kadar da yoğurdum
ayşegülcüm hoşgeldin canım bu arada:13:biz tanışamadık senle ben böyle arada sırada gelen bi insanım artık bu topikte önceden her gün girerdimen iyisi zaten işini sevmek, yoksa çekilmez
maraşı ortalama seviyorum, ortada benim için... eşim hiiiç sevmiyor, arkadaşlarım da nefret ediyor... kafa yapısı olarak gelişmemiş fazla, kapalı insanlar, bi kaç yıl öncesine göre çok iyi diyorlar bu durumunu amaalışveriş merkezi yok, bi tane açıldı ama halk rağbet etmeyince kapandı, buranın halkı belli başlı market ve öağazalara yöneliyor, diğerlerine hiç bakmıyor... gezecek yeri de piknik alanları var bayağı, başka bişeyi yok. bu nüfusa göre az etkinlik, az hizmet var maraşta... bi kaç seneye gidiciyiz zaten, çok takmıyorum ben, olanla yetinmeyi seviyorum
Ya inşallah akşam vaktimde çıkarım( kaadeşiimin d.gününe gitmek istiyorum
Dün annem ototbüste sarsılmış düşmüş
Ama çok komik anlatınca öldüm gülmekten
Ilk oturmuş sonra kalmış arakaya geçeyim demiş..o arada otobüs tam virajı dönüyomuş annemde kıyamam iki arka arkaya koltuğun arasına düşmüş:78:
Ayy babamda dün balıkta düşmüş denize yaaakayaya basayım demiş o da yosunluymuş..cumburlopp denize
Akşam gideyim hem babamıda görürüm, tabi 8 e 9a kalmazsam
Ayyy yazık ya geçmiş olsun ikisine de
Off burda var ya acayip yağmur yağıyor şu anda ve hava sanki gece imiş gibi karanlık kasvetli