2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Off fıstıklar ne güzel herkesin çenesi açılmış sabah sabah oku oku bitmedi

nektarcım hayırlı olsun yeniişin tatlım nasıl bir yer girdiğin? pozisyonun ne maaşın ne kadar gibi sorular yöneltim ortamı güzele benziyor anlattığın kadarı ile. Umarım çok mutlu olursun canım iş çok önemli

Ehehe canım benim evet valla giremedim ama özledim sizleri buraya bi kere alışınca insan eksiklik hissediyor

Elficim bu seni kıskanan kişi senin arkadaşın değil dimi? yani aynı odada çalıştığın ama samimi olmadığın biri ise eğer hiç sallama derim. Hatta zarar vermediği sürece birinin senin yerinde olmak için çatlaması ve kıskanması güzel sen de eğer karşındaki art niyetli ise bunun tadını çıkar, fesat insanlar genelde kendi kendini yer

canım eşim bilg. mühendisi benim o yüzden az çok bilgim var, eğer bilgisayara takip amaçlı bi yazılım yüklemişlerse yazdıklarını da rapor olarak alabilirler eğer özel şeyler yazacak olursan donatılarda erişilebililik kısmında ekran klavyesi var ya ordan yazabilirsin sanal klavye ile. Ama işyerinde sanmıyorum bu kadar derin takip edeceklerini çünkü yasal da değil, hani banka şifren vs. de takip edilebilir bu yöntemle çünkü

canım benim ya ediyoruz evde olsanda sıkılırsın en azından işin var şimdi herşey daha iyi olur eski işine göre nasıl şartlar kıyasladığında

canım şartlar felan hiç bişi net değil
yol parası olayı felan herşey konuşulacak..

luxxorcum, ben de sanmıyorum okadar çok takip edileceğini
ediliyosa da napim, özel bişi yok bi buraya giriyorum :26:
ortamı sevdim canım evet, umarım şartlar da netlik kazanır..bakalım artık

evet son 1 saat

Alıntı yaparken üzerinde oynadım inş. bozuk gelmez renkli yazayım yinede

Canım o kız benim 5 yıllık arkadaşım ne yazıkki 5 yılda tanıyamamışım annem hiç sevmezdi onu beğenmiyordu hal ve hareketlerini kardeşim hiç sana uygun bi arkadaş değil derdi ama ben önemsemiyordum dediklerini ama haklılarmış. Hatta nikah şahidim olarak onu seçtim ama zararın neresinden dönersem kardır diyorum

Doğum günü içinde teşekkürler :)

son 1 saatttttttttttttt

ühhüüü

..
luxxorcum cnım iyi yoğuramamışsın demekki..benimkiler fazla dağılmadı yaa iyidiler :) sadece sıkıldığım için sonlarını kocaman kocaman yapmışım...eşim dalga geçmişti aşkım insan yicek bunları diye

halam da mesel tutturamaz yumurta kırar içine sıksın diye...ben hiç yumurta kullnmadım unla yoğurdum sadece tuttu:13:

ben yemeğe kaçar ...
sizlere iyi tatiller

hoşgeldin luxxor
ee neler yapıyosun azıcık anlat bakıyım

Hoşbulduk canım napayım fundacım işlerim çok yoğunlaştı yeni amirimiz iyi adamhoş adam derken bizi epeyce zorlamaya başladı haftaiçleri yoruluyorum artık. Onun dışında kilo artışım devam ediyor o yüzden bu pztden itibaren diyete başlamaya karar verdim akdeniz diyeti diye bir şey yapacağım daha önce de yapmıştım güzel kilo veriliyor ve aç kalmıyorsun. Artık hiçbi pantolonum olmuyor doğru düzgün sinir oldumDiş derdimden kurtuldum işte, bugün 3 günüm daha o tarafla bişi çiğneyemiyorum biraz ağrım var ama 10 güne kadar bişi kalmıo. Öyyle işte:82:Senden ne var ne yok?

Anladım canım, ya gerçekten arkadaşlıklar belli olmuyor hiç, ben ortaokuldaki ve lisedeki en yakın arkadaşımı çok saçma bi sebeple kaybettim üniversitede grubumuz vardı çok yakın 5 kişiydik onlar da benden uzaklaştı.. İşyerimdeki en samimi gördüğüm arkadaşlarım vardı 1 senedir onlarla da ilişkimiz yüzeyselleşti görüşmüyoruz merhabalar dışında.. Ben bu tesadüfler başıma çok gelince kendimden şüphe ettim epeyce müddet bende bişi vardır diye ama inan bana iyi bir arkadaşın olması çok önemli ve değerli bişi fakat insanlar o kadar kolay sebeplerle arkadaşlığına zarar verebiliyor ki.. Kafana takma tatlım

Ay zuzuucum baya da yoğurdum yaa:2: kaç dakika yoğuruluyor bu meret?

Son düzenleme:

luxxorcum kaç kilo oldun canım ben şuan 52 deyim..diş ağrısı zor canım benim inşallah biran evvel tamamen sağlığına kavuşur rahat rahat yer içersin..yazın verirsin canım kilo bol bol su içbide yeşil çay acayip kilo verdiriyo
Bende bildiğin gibiyim canım okuduysan rahatsızlandım 2 gün mahvoldum bi ara hamilelikten bile şüphelendim..bakalım regl tarihim yakın hasta olmazsam test yapıcam çünkü mide bulantım devam ediyosende sorun yoktur çekemiyolardırr emin ol çünkü aynı durum benim başımdada var

tatlım ben şu an 51deyim 50,6-50,7 filan da gösterio arada ama 51 i gördüm 2 kez baskülde:26: düğünümde 44tüm yaa dediğin gibi yaza doğru mu yapsam zaten tatilimiz eylülde
Ayy fundacım yok canım o kadar okumamışım çok geçmiş olsunistiyomuydunuz çocuk peki? Allah gönlüne göre versin hastalık olmasın da çocuk olsun istiyorsanız inşallah

iyiyim sagol sen nasılsın cnm

tek vesait taksimde cnm..
çalışma saati sabah 8 akşam 6 cumtsi öglene kadar..

Ay ben de mesaiye başlayaıourum gibi görünce başlayamıyorum diye yorumlayıp ne oldu dedim hayırlı uğurlu olsun süpercim artık seni sahalarda göreceğiz demekki

Ay ben de mesaiye başlayaıourum gibi görünce başlayamıyorum diye yorumlayıp ne oldu dedim hayırlı uğurlu olsun süpercim artık seni sahalarda göreceğiz demekki

evet ama ilk günler çok sık giremem ortama alışıyım da bir önce...:98:

ay zuzuucum baya da yoğurdum yaa:2: Kaç dakika yoğuruluyor bu meret?

Valla canım dk.tutmadım...elime iyi delince tamm dedim..yani avuunda rahatça yuvarlayıp şekil veriyosan (avucunda dağılmadan) tamamdır..ben öyle yaptım...hee dağıldı ama çok az yani tencereyi süzünce çok az bulgur vardı dibinde
çokmu kaynattın acaba sen..ben bi 10dk kaynattım tamm :)

Superhayırlı olsun canım..pozisyonun ne olucak
maaş ne veriyolar
yol yemek ne durumda

Superhayırlı olsun canım..pozisyonun ne olucak
maaş ne veriyolar
yol yemek ne durumda

ofis asistanı..
yol yemek veriyorlar..

yol yemek içnde 1250 alıcam yani şöyle olmuş olcak 1000 * maaş ..250 de yemek yola canım

Son düzenleme:
kızlar ne dicem yaa... size..sizinde nerdeyse 1 yıl olcak kirada oturalı..kira zamlarınız ne kadar artıcak bizim bir yıl oldu bu ay ve çok zam verdiya 100 tl zam yaptı 600 tl oldu kira

evden çıkabiliriz o çok zammı oluryaa

Son düzenleme:
100 mü
Valla bizim 300..hazirandan sonra inşallah diyorum 330 dan fazla olmaz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…