2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

100 mü
Valla bizim 300..hazirandan sonra inşallah diyorum 330 dan fazla olmaz:18:

evet ya sacmalıga bak..550 demişti evlencemiz zaman tutcaktık ya..500e indi..

diyorki kadın ben size gecen yıl indirim yaptım 550 alıyormuş gibi yaptım diyor..
bu yıl hakkıda 600 diyor çüş...yani sinirlendik...ve inanırmısın kirayı birgün olsun gecikimedik....:78:

öyle şeymi olurmuş yaa..nedemek 550 alıyomuşum gibi yaptım
Sonuçta anlaşmışsınız 500 e..zammıda 500 üzerinden yapması gerek..
100 lira zam birden çok yaa

Bence yeni bi ev bakın biyandan..kadına da deyin veremeyiz 600 ü,çıkarız ozaman deyin..zormuoralarda ev bulmak

Ev sahipleri demiyolarki..ne güzel kiracı bulmuşum, evime temiz bakan, kirayı aksatmayan....buldularda bunuyolar
şimdi siz çıkarsanız ordan kaç ay boş kalcak belkide,hiç onu hesap etmiyor

Ev sahipleri demiyolarki..ne güzel kiracı bulmuşum, evime temiz bakan, kirayı aksatmayan....buldularda bunuyolar
şimdi siz çıkarsanız ordan kaç ay boş kalcak belkide,hiç onu hesap etmiyor

aynen salak birde beni seviyordu ama sinir oldum yani paragözlük yapmasına..kardeşim medam bu düşüncedeydin..bana baştan deseydin ben senin evini tumazdımki

ayrıca diyorki biz dedik olmaz kabul etmeyiz..diyor ozamn evde eşya varken kiracı getircekmiş evi gösterckmiş..eşimde dediki öyle bişeye müsade etmem ben yabancıları evi almam dedi..o da diyorki ee benim ev birkaç ay boş kalırsa ben napıcam diyor..bende ded,m allah yardımcın olsun o zaman dedim

bizim buralarda ev kolay bulunuyor..biz ev çok dediki..
ev sahibinin bir evi kiracının bin evi vardır dedik..

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah test yaptim 2. cizgi silik cikti.

sonrada belirginlesti bir cok yerden arastirdim gebesinizdir yaziyor....

sabah soktaydim suan bile inann inanasimgelmiyor.

sabah test yaptim 2. cizgi silik cikti.

sonrada belirginlesti bir cok yerden arastirdim gebesinizdir yaziyor....

sabah soktaydim suan bile inann inanasimgelmiyor.

aaa hayırlı ugurlu olsun sonunda gebe kaldın 2 çizgi pozitif demek zaten cnm

esimi aradimm isteydi oda aslinda aramiyacaktim okadar dayandim saat 1 e kadar sonra dedim yok benim bunu söylemem lazim aradim dedim baba oluyorsunnn durdu bir kac saniye gercekten mi dedi nezaman yaptin test niye söylemedin falan dedi, dedim tam emin degildim :)) Sonra bana ay sinem cok romantiksin insan böyle mi söyler dedi ay dedim napimm dayanamadim kii

ay bencedeyaaa ....
telde söylenirmi..bu kızım ..gözlerinde ki ışıltıyı merak eder insan be

sabah test yaptim 2. Cizgi silik cikti.

Sonrada belirginlesti bir cok yerden arastirdim gebesinizdir yaziyor....

Sabah soktaydim suan bile inann inanasimgelmiyor.

oleyyyy bu mesajını 100 kere 1000 kere beğenmk istiyoruummm
Inşallah gebesindir canımmmm
Ama fazla kaptırmadan bi kan testi yaptır yaa üzülmeyesin sonra

Ilahi sinem :))) sanada eşinede çok güldüm

Ama keşke tam emin olmadan sölemeseydin:44:

oleyyyy bu mesajını 100 kere 1000 kere beğenmk istiyoruummm
Inşallah gebesindir canımmmm
Ama fazla kaptırmadan bi kan testi yaptır yaa üzülmeyesin sonra

ayyy caniminicii tesekkürederimm valla ben soktayim halen inanim mi inan mi ikilemde kaldim ya insan emin olamiyor nebilim cok tuhaf bir hismis bu yaahu

kahretsin ki burada öyle hemen gidip kan testi yaptiramiyorsun yaptirsanda 1 hafta sonra sonuc geliyor

ay bencedeyaaa ....
telde söylenirmi..bu kızım ..gözlerinde ki ışıltıyı merak eder insan be

esim cok fazla duygusal belkide aglamistir. napim süper insan illa sevincini paylasmak istiyor aksami beklemek istemedim yasamda hersey anlik insanin aklina neler geliyor gec kalmak istemedim

2 gündür kasiklarimda hafif hafif agri oluyordu dedim herhalde erken adet olcam. bugünde sanki adet olcam yani o sekilde bir bel agrisi karin agrisi basladi.

Tebrik ederim:))) sinem..benim eşim de son zamanlarda çok dillendirir oldu ama ben hazır hissetmiyorum kendimi..nasıl cesaret ediyorsunuz..

Fatmanında kasıklarında batmalar oluyodu...
Inş. Gebesindir ama 1 hafta da çok uzun yaa...

Nezaman yaptın testi..sabah ilk wc de yapılırmış canım..çünkü test yapmadan 3-4 saat wcni tutcakmışın..ozaman idrarda daha net çıkarmış test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…