2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sabah evet ilk wc de yaptim cnm 5,30 da yaptim sabah :)

sabah evet ilk wc de yaptim cnm 5,30 da yaptim sabah :)

maşallah o saatte kalktın ve test mi geldi aklına ,hemen yaptın
Eşin o saattemi gidiyor işe

Istersen 4 saat tut wc ni bugün...4saat sonra gene yap bakalım nasıl çıkcak :)))
..
Ay ben çok tez canlıyım yaa,kendimde nasıl sabretcem bilmiyom

evet canim bugün esim erken gittii zaten dün aklimdaydi sabah yapicam diye ama ben gec kallarim diye düsündüm bende uyandim ondan sonrada zaten uyku tutmadi heyecan mi desem duygusallik mi desem tuhaf hissler yasadim bakim öyledeniyyim zuzuCaN

havada kapandi burada yagmur yagacak

aksama da esimin arkadsinin dogum günü var oraya davetliyiz aman simdi kim hazirlancak bir agirlik cöktü üstüme s saclarimi masa yapim dedim biraz.

Ya ben düzleştirmeyi anca öğrendim..maşayı hiç yapamam heralde
Ayna yanıltıyo beni :115:..

ayşegülcüm hoşgeldin canım bu arada:13:biz tanışamadık senle ben böyle arada sırada gelen bi insanım artık bu topikte önceden her gün girerdim

hoşbuldum luxxor, evet tanışamadık, ben kendimi anlattım, hatta fotomuzu da ekledim, uğradığın zaman bakarsın

ofis asistanı..
yol yemek veriyorlar..

yol yemek içnde 1250 alıcam yani şöyle olmuş olcak 1000 * maaş ..250 de yemek yola canım
maaş yol yemek süpermiş yaa, hayırlı olsun canım

biz daha 6 aylık kiracıyız henüz zam yapmadı ama bakalım bize nekedar yapıcak :26: 100 çokmuş yaa

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah test yaptim 2. cizgi silik cikti.

sonrada belirginlesti bir cok yerden arastirdim gebesinizdir yaziyor....

sabah soktaydim suan bile inann inanasimgelmiyor.
sinemcimmmm çok tebrik ederim canım
çok sevindim sizin adınıza

ay yoruldum oku oku allaaşkına siz hafta sonu bu kadar yazmazdınız çeneniz düşmüş maşallah muhabbetiniz bol olsun

Luxxor cnm 44 diye bi kilo mu olur yaa şaka mı bu ay hayatımda o kadar zayıf insan görmedim ben

Sinemcim inş. hamilesindir cnm şok oldum okuduğumda zaten istiyordun da hayırlısı olsun bir daha test al dene istersen walla çok merak ettim kesin sonucunu

Benim kafam bi dünya kızlar sabahtan beri o kadar dersi kaldıramadı bünyem bi anda :)) Yarın da yine 10.30 - 19.00 arası kolay gelsin banaaa

Kocişin doğum günüydü bu arada. Bugün bi şeyler alırım süpriz yaparım falan diyordum ama nerdeee kendimi eve zor attım. Abisi pasta almış güyaa süpriz yaptık ama eve bi anda o kadar kişi gelince eşim zaten anladı ki neyse bu seferlik böyle olsun napalım...

kızlar ne çok sohbet etmişiniz dün ya, oku oku bitmedi.

sinemmmmm çok sevindim canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini netleşince mutlaka haber ver bize.

süperim yeni işin hayırlı olsun, şartları da gayet iyi görünüyor, umarım ortamı beğenirsin.

biz de sabah sabah ne keyif yapmışız yatakta, kociş sıcak pide almaya gitti daha kahvaltı yapcaz bu saatte

tesekkür ederim canim pazarlari bizde gec kalkiyoruz yataktan 1 de ancca kahvalti yapiyoruz valla

Mrb kızlar dün ben de yoktum..bugün de burdan çıkmadım:)ben de iki gün erken kalkıyorum bi gün geç..hiç denge kalmadı bende..kocacım bi de işe gidiyor ben yine evdeyim..valla eşlerimize ve çalışanlara sabır...

merhabalar sinem, arkadaşın nicki şöyle sanırım: kedi eti yedi
iyi pazarlar herkese...

Ay Sinemcim nasıl sevindim anlatamam ya canım hayırlı olsun

tssk. canim inan bende soktayim haleen daha inanamadim
esim gitti bugün nöbetci eczaneden dijital bir test aldi cok hassas mis. kaachaftalik hamile oldugu yaziyor. onda tam ccikti 4 haftalik hamile oldugumda normal testlerde 3 tane yaptim 3nde de silik cikti.

kutlu olsun eşinin doğum günü canım, evde olduğun güne denk gelseydi bişiler hazırlardın yoğun gününe denk gelmiş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım, çook tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…