Fatmanında kasıklarında batmalar oluyodu...
Inş. Gebesindir ama 1 hafta da çok uzun yaa...
Nezaman yaptın testi..sabah ilk wc de yapılırmış canım..çünkü test yapmadan 3-4 saat wcni tutcakmışın..ozaman idrarda daha net çıkarmış test
sabah evet ilk wc de yaptim cnm 5,30 da yaptim sabah :)
maşallah o saatte kalktın ve test mi geldi aklına ,hemen yaptın
Eşin o saattemi gidiyor işe
Istersen 4 saat tut wc ni bugün...4saat sonra gene yap bakalım nasıl çıkcak :)))
..
Ay ben çok tez canlıyım yaa,kendimde nasıl sabretcem bilmiyom
ayşegülcüm hoşgeldin canım bu arada:13:biz tanışamadık senle ben böyle arada sırada gelen bi insanım artık bu topikte önceden her gün girerdim
maaş yol yemek süpermiş yaa, hayırlı olsun canımofis asistanı..
yol yemek veriyorlar..
yol yemek içnde 1250 alıcamyani şöyle olmuş olcak 1000 * maaş ..250 de yemek yola canım
biz daha 6 aylık kiracıyız henüz zam yapmadı ama bakalım bize nekedar yapıcak :26: 100 çokmuş yaakızlar ne dicem yaa... size..sizinde nerdeyse 1 yıl olcak kirada oturalı..kira zamlarınız ne kadar artıcak bizim bir yıl oldu bu ay ve çok zam verdiya 100 tl zam yaptı 600 tl oldu kira
evden çıkabiliriz o çok zammı oluryaa
sinemcimmmm çok tebrik ederim canımkizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah test yaptim 2. cizgi silik cikti.
sonrada belirginlesti bir cok yerden arastirdim gebesinizdir yaziyor....
sabah soktaydim suan bile inann inanasimgelmiyor.
maaş yol yemek süpermiş yaa, hayırlı olsun canım
biz daha 6 aylık kiracıyız henüz zam yapmadı ama bakalım bize nekedar yapıcak :26: 100 çokmuş yaa
sinemcimmmm çok tebrik ederim canım
çok sevindim sizin adınıza
kızlar ne çok sohbet etmişiniz dün ya, oku oku bitmedi.
sinemmmmm çok sevindim canım, inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişininetleşince mutlaka haber ver bize.
süperim yeni işin hayırlı olsun, şartları da gayet iyi görünüyor, umarım ortamı beğenirsin.
biz de sabah sabah ne keyif yapmışız yatakta, kociş sıcak pide almaya gitti daha kahvaltı yapcaz bu saatte
Mrb kızlar dün ben de yoktum..bugün de burdan çıkmadım:)ben de iki gün erken kalkıyorum bi gün geç..hiç denge kalmadı bende..kocacım bi de işe gidiyor ben yine evdeyim..valla eşlerimize ve çalışanlara sabır...
Ay Sinemcim nasıl sevindim anlatamam ya canım hayırlı olsun
kutlu olsun eşinin doğum günü canım, evde olduğun güne denk gelseydi bişiler hazırlardın yoğun gününe denk gelmişKocişin doğum günüydü bu arada. Bugün bi şeyler alırım süpriz yaparım falan diyordum ama nerdeee kendimi eve zor attım. Abisi pasta almış güyaa süpriz yaptık ama eve bi anda o kadar kişi gelince eşim zaten anladı kineyse bu seferlik böyle olsun napalım...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini canım, çook tebrik ederimtssk. canim inan bende soktayim haleen daha inanamadim
esim gitti bugün nöbetci eczaneden dijital bir test aldi cok hassas mis. kaachaftalik hamile oldugu yaziyor. onda tam ccikti 4 haftalik hamile oldugumda normal testlerde 3 tane yaptim 3nde de silik cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?