amin canım, benim için dua edin esas bugün ilk günüm gibi bişi..günaydın kızlarrr...
hayırlı haftalar herkese.
umarım haftaya başladığımız gibi güneşli geçer bütün haftamız
elfi sizmiydiniz yaa..biyere gitcektiniz,hayvanat bahçesimiydi:44:foto eklerim demişti kimdi ya:26:
Evet canım bendim. Gittik çok güzeldi ya eklicem foto gün içinde
:78:ay canm k.bkma yaa..emin olamadım bian geçici hafıza kaybı yaşadım
gene de bilmişim:13:
off elfii çok koşturmacalı geçmiş yaa
bende eşim işe gidince fırsattan istifade gelene kadar teömizlik yaptım :) mutfak ve y.odasının camlarını, penlerini sildim..y.odasının avizesini sildim çok tozluydu ,banyoyu yıkadım :)))
eşim diyo hftaay kökten temizlik yapalım ,ben camları silerim diyo :)) hadi bakalım
Kızlar günaydınn
Sinem hamileymiş sanırımçok sevindim canımcım
Cumartesi bende yine mide bulantısı baş dönmesi oldu dr gittim kan testi yaptırdım 0.156çıktı Eve geldim regl oldum 5 gün öne geldi
hafta sonu sabah pikniğe gittik kahvaltıya işyerinden arkadaşlarla okey oynadık öğlen eve geldim yemek hazırladım akşama misafirim vardı yemekli sohbet muhabbet derken güzel geçticumartesi dışarı işlerimizi hallettik gezdik o şekilde geçti hafta sonum
off elfii çok koşturmacalı geçmiş yaa
bende eşim işe gidince fırsattan istifade gelene kadar teömizlik yaptım :) mutfak ve y.odasının camlarını, penlerini sildim..y.odasının avizesini sildim çok tozluydu ,banyoyu yıkadım :)))
eşim diyo hftaay kökten temizlik yapalım ,ben camları silerim diyo :)) hadi bakalım
funda keşke bekleseydin test için 1gün daha :))))
Fundacım bebiş için erken diyordun gözün aydın diyim bari. Biraz kaptırmıştın sanki üzüldünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?