2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarrr...

hayırlı haftalar herkese.

umarım haftaya başladığımız gibi güneşli geçer bütün haftamız

günaydın kızlarrr
hava çok güzel ,millet tşört giyiyor,ben halen uzun kollu ince badi
ama cuma,cumartesi dondurma yedim..şimdi öhüöhüü öksürüyorum boğazım yırtılıyo nerdeyse

yarenay maşallah o saate kadar uyumuşunuz ne güzel :)
biz saat 10 du daha uyuyoduk babanesi aradı kahvaltı hazırlamış,çabuk karını al gel dediduydum
eşim ama babane yatıyoz kemküm dedi ama yokk atla motora gelin hadi dedi
bi gittik ki yapmışlar khvaltılarını hem bizi kahvaltıya çağırıyolar hemde beklemiyolar
eşim de sinir oldu..e siz yapmışınız bekleseydiniz bari dedi..e napalım sofrada aradık dedi yaa töbe töbee eşimle ben yedik onlarda çay içti sadece

neyse bizde yedik hiç oturmadık hemen kalktık...eşim işe gitti ben temizlik yaptım 3 te geldi...sonrada balığa gittik tutamadan geldik:104:

elfi sizmiydiniz yaa..biyere gitcektiniz,hayvanat bahçesimiydi:44:foto eklerim demişti kimdi ya:26:

Kızlar günaydınn
Sinem hamileymiş sanırımçok sevindim canımcım
Cumartesi bende yine mide bulantısı baş dönmesi oldu dr gittim kan testi yaptırdım 0.156çıktı Eve geldim regl oldum 5 gün öne geldi
hafta sonu sabah pikniğe gittik kahvaltıya işyerinden arkadaşlarla okey oynadık öğlen eve geldim yemek hazırladım akşama misafirim vardı yemekli sohbet muhabbet derken güzel geçticumartesi dışarı işlerimizi hallettik gezdik o şekilde geçti hafta sonum

Bende cumartesi eve gidip işlerimi bitirecektim sözde 3 makine çamaşırım vardı yatağımı değiştirecektim yorganı falan kaldıracaktım. Baktım hava çok güzel annemde çağırdı gittim annemlerde biraz oturdum görümcemin bebeğini kontrole götürdük sonra görümcem dediki halama gitmek istiyorum aslında sizde gelseniz yok dedim önce baktım çok istiyor eşimi aradım bizi götür dedim k.Validem de iş çıkışı oraya gidecekti akşama kadar orda oturduk yemeğimizi bile orda yedik eve gelince eşimle yorganı kaldırdık yatağı değiştirdik
pazar günüde 08:30 da kalktık duşumuzu aldık kahvaltımızı yaptık hazırlandık tabi bu arada ev leş gibi. Biraz toparladım evi birlikte gideceğimiz arkadaşlar hazır değillermiş fırsat bu fırsat deyip evi süpürdüm sonra gittik çok eğlendik 5 te evdeydik 11 de çıktık 5 te döndük ayaklarım hala ağrıyor eve gelince dehemen işlerimi hallettim toz aldım çamaşır yıkadım 2 makine. Misafir geldi birlikte yemek yedik çaydı falan derken baya yoruldum

ay zuzum harbiden ayıp etmişler ya. madem beklemeyecekler niye kaldırıyorlar sizi yataktan. cumartesi akşamı bizim orda yine eğlence vardı, kociş erken geldi ablamlarla beraber yürüyüşe çıktık.
sonra ablamlar bize geldiler. önce kahve içtik, acıkınca da makarna partisi yaptık. kocişin halı saha maçı vardı saat 10'da biz oraya gittik, ablamlar da bebişi uyutmaya gittiler. sonra maç dönüşü 2'ye kadar tv izledik sabah da o yüzden kalkamadık. eşimin annesi aradı saat 10,30 gibi, uyandık onlarla konuştuk, sonra yatak keyfine devammm. sonra da pazara falan gittik zaten gün bitiverdi

zuzum ben hayatta balık tutamam, hayvanlara karşı aşırı hassasım çünkü. çırpınırken göremem balığı

elfim bekliyoruz fotoları. İzmir'de açılana gidecektik bizde güya nişanlıyken nasip olmadı koşturmadan. inşallah yazın tatile gidince kesinlikle götürcem kocişi sürükleye sürükleye

nigarım Allah yardımcın olsun.dualarımız seninle

off elfii çok koşturmacalı geçmiş yaa

bende eşim işe gidince fırsattan istifade gelene kadar teömizlik yaptım :) mutfak ve y.odasının camlarını, penlerini sildim..y.odasının avizesini sildim çok tozluydu ,banyoyu yıkadım :)))

eşim diyo hftaay kökten temizlik yapalım ,ben camları silerim diyo :)) hadi bakalım

Off bizim camlar berbat ya bide çok büyük camlar küçük olsa eşimde yardım eder silerdik ama imkansız haftaya pazar bizede kadın gelecek bugün arıyacam inş. müsaittir cam açamıyorum ya öyle görmek istemiyorum

sorma yaa bende sinir oldum eşimde..hayır yanii sofra hazırlarken bize sordunuzmu,gelirmisiniz pazar kahvaltıya diye..pat diye al karına atla motora gel dedi yaaa

canım tutamadıkki :)) daha doğrusu eşim balık tutmasını bilmiyomuş onu öğrendim dün :)) zaten bi 15 dk.oltanın nasıl atıldığını çözmeye çalışmakla geçti :))) bi damla ekmek içi koyuyo çengle..atıyo hoopp iki dk. geçmiyo geri çekiyo :)) ya bi dur bi bekle demee

ordan döndük, bi oltacıya gittik öğrettineyse başka biyere gittik, orda da bikere olta attı gene çekti yokk:101:
yürüü yaa onumu beklicem ,alırım şurdan 1 kilo hamsi yeriz diyo bide

Fundacım bebiş için erken diyordun gözün aydın diyim bari. Biraz kaptırmıştın sanki üzüldünmü?

senin için temizlik yatak odası ve banyo olmuş zuzumen çok oraları kullanıyosunuz sanırımayy benimkide diyo camın dışına çıkamıyorum ya ben ..ben çıkar silerim dedi bende kadın tutucam dedim tamam ozaman dedi

funda keşke bekleseydin test için 1gün daha :))))

Fundacım bebiş için erken diyordun gözün aydın diyim bari. Biraz kaptırmıştın sanki üzüldünmü?

yok canım üzülmedim korkuyodum antibiyotik kullanıyodum bide genitale lazer yaptormıştım çok korktumallah korusun ya bide hazır değilim kızlar daha..
zuzu bekliycektim ama cumartesi beni görmeliydin bulantı baş dönmesi halsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…