ortam nasıl canım
kocasının balıınapıyon
patronla aramda bir sorun çıkmadı şimdiye kadar ama ahmet dediğimiz arkadaş uzun yıllardır tanıyor patronu daha doğrusu ahmet'in babası. Hatta adam ameliyat olmuştu, hafta sonu ziyaret etmiş patron onu. Anlayacağınız biraz torpilli yani. Duygusal bağ var aralarında, çocukluğunu bilirim, elimde büyüdü muhabbeti. Patron daha önce ahmet'i zoraki işe aldığını söylemişti ama şimdi ne olur bilinmez...
kıbrısı hiçbir zamn sevmedm yavruvatan vs olarak görmyorum... burdaki vergilerle adamlara maaş veriorlar sonrada çıkıp konuşuyorlar bide.
zor bi durum yarenay geriye ablanla sen kalıyo ozamanhayırlısı olsun canını sıkma
Geberiyom koşturmaktan
Sen napıyon kocasına aşık
Neeee
.
ben de 2005'te gelip döndüğümde bir daha işim olmaz diyordum Kıbrıs'la ama büyük konuşmamak gerekiyormuş, öğrendim. umarım burdan dönüp Türkiye'ye yerleştiğimde tatil için bile gelmem. zaten çalışma izni, her sene sağlık raporu falan. dünyanın parası gidiyor. birçok konuda çok rahat ve medeni bir yer olmasına rağmen İzmir'den sonra yaşanabilecek birr yer değil
aynen öyle canım. benim bildiğim iş konusunda duygusal değil mantıklı düşünülür ama burda öyle değil maalesef. az önce gittik dedik nedir durum ne olacak biz de bilelim. çarşamba gününe kadar vakit istedi de düşünsün. çarşamba günü söyleyecekmişkafayı yedirtecek bize anlaşılan.
anammmmm kızlarrr ben geldimmmm,,
noluyo yaaaaaa biri bana özet geçsin, okuyamıyorum geçmişi , okadar vaktim yok,
daha yeni öğlen yemeği yiyorum odamda masaüstünde :))
süper anlat çabuk kızzz :82:
fatma sineme şaşırmadım , çünkü baya alıştırdı beni artık söyleye söyleye ben onu zaten yarı hamile gibi düşünüyodumhayırlısı inşallah rabbimden. analı babalı, sağlıklı doğsun.
yarenay senin işi arada takip ediyorum dualarımız tabiki ahmet n çıkması yönünde , sonuçta onu tanımadığımız için, kötülüğünü iyiliğini bilemem.
nigar ı da okudum işe girdiğini ama durum ne onu bilmiyodum.
süper sen anlat bakalım, ne iş yapyosun, nerde, imkanlar ne ?
kızlar çok gerildim, bunaldım..yazamıyorum - okuyamıyorum da
son 50 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?