2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kocasının balıınapıyon

Geberiyom koşturmaktan
Sen napıyon kocasına aşık

Neeee
.

kıbrısı hiçbir zamn sevmedm yavruvatan vs olarak görmyorum... burdaki vergilerle adamlara maaş veriorlar sonrada çıkıp konuşuyorlar bide.

ben de 2005'te gelip döndüğümde bir daha işim olmaz diyordum Kıbrıs'la ama büyük konuşmamak gerekiyormuş, öğrendim. umarım burdan dönüp Türkiye'ye yerleştiğimde tatil için bile gelmem. zaten çalışma izni, her sene sağlık raporu falan. dünyanın parası gidiyor. birçok konuda çok rahat ve medeni bir yer olmasına rağmen İzmir'den sonra yaşanabilecek birr yer değil

zor bi durum yarenay geriye ablanla sen kalıyo ozamanhayırlısı olsun canını sıkma

aynen öyle canım. benim bildiğim iş konusunda duygusal değil mantıklı düşünülür ama burda öyle değil maalesef. az önce gittik dedik nedir durum ne olacak biz de bilelim. çarşamba gününe kadar vakit istedi de düşünsün. çarşamba günü söyleyecekmiş kafayı yedirtecek bize anlaşılan.

Geberiyom koşturmaktan
Sen napıyon kocasına aşık

Neeee
.

bende sıkıntıdan geberiyomayy bide başım ağrıyoki sorma zuzum bugün yemekte kurufasulye pilav vardı beğenmedim iyi yapamamışlaracıktım bende tost yedim
hiç prof değilmiş sizin patronböyle salaklık olmaz çarşambaya kadar milleti çatlatacak

anammmmm kızlarrr ben geldimmmm,,

noluyo yaaaaaa biri bana özet geçsin, okuyamıyorum geçmişi , okadar vaktim yok,
daha yeni öğlen yemeği yiyorum odamda masaüstünde :))

arse hoşgeldin canım. kısa özet;

sinem hamile.

nigar ve süper yeni işlerine başladı.

benim işin ne olacağı belli değil. ofisteki 3 kişiden 1'i çıkartılacak. sonuç için çarşamba gününü bekliyoruz.

geri kalan herkeste durumlar aynı.

elffffiiii foto bekliyoruz halaaaaa

Nektar ücretini alamıyo diye işten çıktı ki bi miktar parası halen içerde....
Geçenlerde ,senden önce o da yeni bi işe girdi

çıldırıcam kızlar yaa:84:

Vergi dairesine gitcem işim uzun...halen çıkamadım..ordan biraz mesafede yetkili servis var yazarkasa evraklarını alıp,onlarla ilgili işlem yaptırcam..
Ee saat 4 ü geçiyo Nezmaan gitcem hem oraya hem v.dairesine,bide dairede işim de uzun..memurlarda son dakka gelince uyuzluk yapıyo..
Geçenlerde servis şefi bana dedi,son dakkaların vazgeçilmez kızı Sakın bana yazarkasa var deme dedi (allahtan ogün yoktu)
ama şimdi var....
Allah ım bu uyuz patronda karısıyla kavga eder benden çıkartır ne desem bğırıyoo:95::95:

fatma sineme şaşırmadım , çünkü baya alıştırdı beni artık söyleye söyleye ben onu zaten yarı hamile gibi düşünüyodum hayırlısı inşallah rabbimden. analı babalı, sağlıklı doğsun.

yarenay senin işi arada takip ediyorum dualarımız tabiki ahmet n çıkması yönünde , sonuçta onu tanımadığımız için, kötülüğünü iyiliğini bilemem.

nigar ı da okudum işe girdiğini ama durum ne onu bilmiyodum.

süper sen anlat bakalım, ne iş yapyosun, nerde, imkanlar ne ?

Fotoların boyutu büyük bi program bulup küçültmem lazım bugünde acil işler var yarına kalacak galiba

imkanlar güzel cnm taksimde.kurumsal şirket 25 yıllık şirket
1250 maaş içinde yol ymek var

Son düzenleme:
Geberdimmm..yazarkasa servisinden 5e 5 kala çıktım gerizekalı yazarkasacı eleman yoktu serviste,bizim kasada hazır değilmiş,boşuna gittim yani bide aradım hazır demişti eşşoğlueşşek
Ordan gel derneğe koştur bian ayaklarım birbirine dolanıp düşücem sandım
Geberdim yaa..hiç bi iş de yapamadım bunların yüzünden...
Içimden nekadar küfür varsa hepsini saydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…