2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aman boşver canım sen de. bırak kendi kendine söylensin. görmüş işte burda kötü birşey olmadığını. onun canı sıkkındır da sana bulaşıyordur. hiç bozma keyfini.

Az önce aradı nettesin di mi diyor evet dedim yarın güzel bi kahvaltı hazırla konuşalım şu konuyu diyor deli yaa beni de deli etti

Az önce aradı nettesin di mi diyor evet dedim yarın güzel bi kahvaltı hazırla konuşalım şu konuyu diyor deli yaa beni de deli etti zaten gerçekten çok kızmış olsa nete şifre koyup giderdi.o gittiğinde çok sıkıldığımı söyledim telde sabah konuşuruz dedi

iyi olmuş canım. sen de yarın dersin beni bırakıp gidiyorsun canım sıkılıyor.
en azından kadın kadına olan bir sitede takılıyorum

ay valla senin de işin zormuş canım ya. benimki de gelmedi daha. az önce konuştum hala işyerinde, ne zaman çıkacağı da belli değil. börek yaptım birazdan fırına atcam. umarım sıcak sıcak yiyebilir:44:

Ayy inşallah yetişir..ilk başlarda gece krize giriyordum yalnızlıktan ve çok korkuyordum zamanla alıştım.düzen kalmadı zaten bende.sanırım o da kendini biraz suçlu hissediyor üste çıkmaya çalıştı dün.senin esin ne iş yapıyor canım?bi de kaç yaşındasın ve ismin yarenay mi?

benim de eşim haftada bir trakyaya gidiyor, o gece olmuyo işte
bazen 6 bazen 5 te geliyo..ilk zamanlarda ben de çok korkuyodum ama alışıyo insan
kayınvaliden yada annen yakın mı oturuyo sana kedieti7 :))

Son düzenleme:
bir de ismin ne, nickini yazmak bi garip oluyo
yarenaaay, gel kedişe de topik başvuru şeylerini sırala

Hayır canım benim ailem malatyada eşimin ailesi de kayseri de tayin buraya çıktı buraya geldik hoş onun annesiyle aynı şehirde yaşamak istemezdim beni pek sevmez de

canım benim adım ayşe ama yarenayı tercih ederim, 27 yaşındayım. eşim matbaada çalışıyor, ben de grafikerim. KKTC'de yaşıyoruz ama aslen İzmir'liyim.

bir de ismin ne, nickini yazmak bi garip oluyo
yarenaaay, gel kedişe de topik başvuru şeylerini sırala

ayyy doğru söylüyon nigarım ya unuttum bak ben onu

evet kedieti7, topic giriş şartlarımızı sayıyorum, adın, yaşın, mesleğin veeee en önemlisi düğün fotonnnnn. bu eksikleri tamamlayıp topikimizin değişmez elemanlarından biri oluyorsun.:13::13::13:

ama dikkat et eşin sorun olacaksa fotonu albüme koy hepimizin bakabileceği bir zamanda sonra sil eşin görmeden. şahsen benimki böyle şeyleri problem yapmadığı için albümüm sürekli açık.
unutma foto önemli :98::98:

Slm kızlar iki gündür evde kavga varve ben çok mutsuzum..iice b..ka sardık..yardım edin..sebep de kk..ama ben bu sitede sizle sohbet etmeyi bırakmıcam merak ettiklerimi bilmediklerimi öğrenmeye devam etcem

:26::26::26::26:

Az önce aradı nettesin di mi diyor evet dedim yarın güzel bi kahvaltı hazırla konuşalım şu konuyu diyor deli yaa beni de deli etti

:)) anlamış hatasını yumuşak davranıyor, sende ılımlı ol canım..güzel haberlerini bekliyoruz

....

kıss piştimi böreğin bende ıhlamur yaptım onu içiyorum biyandanda tevfik mi asena mı gitcek diye bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…