ay canım ya bu iş de sana ağır geldi galiba...sabahları isteklimi gidiyosun işe:44:
Ben grip oluyorum galiba...
öksürüyorum hapşuruyorum boğazım ağrıyor:2::2:
çok kötüsün sanki hiç bi işi yapamıyorum gibi yazmış yaa
evet istekli gidiyorum, maaş konumu konuşursam daha istekli olucam
benim istediğim maaş yansımamış, ama konuşma cesaretini toplayamadım henüz
çıkıcam yoksa 90 tl yol 500 bana kalıyo olmaz yani bukadar yoğunluğa
600 diye kaydetmişler maaşımı
600 çok az canım asgari bile agi ile birlikte 630 tl. Cesareti boşver sen direk git konuş
oh be allahıma şükür kurtuldum asgariden:26:
Evet istekli gidiyorum, maaş konumu konuşursam daha istekli olucam
dondurmaları ye sonra boğazım ağrıyor de.
Haziran gelmeden yemem ben
Senin maaşın baya iyiymiş çalıştığın şirkete muhasebeci lazım mı taksim annemlere çok yakın kocamustafapaşayada tek otobüs :))
konuşucam bebekler :26:de eki orda yanlışlıkla konulmuştur
:78: öyle biniyetim yoktu kıss..ay okumadan göndermişim canım benim
Ağır geldi derken, yorucu anlamında sölemiştim :)))
evet canım konuş bencede
evet istekli gidiyorum, maaş konumu konuşursam daha istekli olucam
konuşucam bebekler :26:
eşim de değişmiyosa maaşın çık diyo, ve iş kolay değil yani
yorucu, stresli
Geçmiş olsun canım ya sizde bişey yoktur inşallah
evet iyiyiz teşekkürlercanım geçmiş olsun ya. nasıl çıktın refüje? anladığım kadarıyla sizde birşey yok çok şükür. Allah tekrarını göstermesin.
geçmiş olsun canım...
Arkadaşın bidaha binmez senin arabaya heralde :))
geçmiş olsun aplaa
cuma yada cumartesi konuşucam canımcanım bence de o işe göre o maaş çok çok az. mutlaka konuş bence, konuşmazsan öyle devam eder. çıkmaya kalkınca da utanmadan bizi yarı yolda bırakıyorsun derler yüzsüz yüzsüz. sen istediğin maaşı yazmıştın sonuçta.
geldim eve düşünüyorum şimdi ne yemek yapsam die...
elfimmm paint vardır senin bilgisiyarda. resmi orda aç. resim menüsüne gir. orda uzat/eğ diye bir seçenek var. uzat bölümündeki yüzdeleri %50'ye falan düşür. farklı kaydet. görüntüyü bozmadan resmi küçültmüş olursun. grafiker arkadaşınızın bir kıyağı olsun bu da size
aaa kk ne girdiğin için mi kavga ediyosunuz.. niye ki? buraya yazmanı istemiyor mu eşin? :26:Slm kızlar iki gündür evde kavga varve ben çok mutsuzum..iice b..ka sardık..yardım edin..sebep de kk..ama ben bu sitede sizle sohbet etmeyi bırakmıcam merak ettiklerimi bilmediklerimi öğrenmeye devam etcem
çok tatlısın zuzu yaasorma yaa bende sinir oldum eşimde..hayır yanii sofra hazırlarken bize sordunuzmu,gelirmisiniz pazar kahvaltıya diye..pat diye al karına atla motora gel dedi yaaa
canım tutamadıkki :)) daha doğrusu eşim balık tutmasını bilmiyomuş onu öğrendim dün :)) zaten bi 15 dk.oltanın nasıl atıldığını çözmeye çalışmakla geçti :))) bi damla ekmek içi koyuyo çengle..atıyo hoopp iki dk. geçmiyo geri çekiyo :)) ya bi dur bi bekle demee
ordan döndük, bi oltacıya gittik öğrettineyse başka biyere gittik, orda da bikere olta attı gene çekti yokk:101:
yürüü yaa onumu beklicem ,alırım şurdan 1 kilo hamsi yeriz diyo bide
ben de 2. beğendim çok :94:kızlar eşim için şu saatleri beğendim..ama fiyatları nasıl bilmiyorum..öğlen casıo satan bi saatçi var genelkde ordan alırım...ona bi sorcam ,inşallah çok değildir(
Eki Görüntüle 195382 Eki Görüntüle 195383 Eki Görüntüle 195381
yoğunum evetYarenaycım inşallah kimse gitmez ya
Evet süperde işe başlamış bugün hayırlı olsun
Naktarcım napıyor acaba alıştımı? Sabah bi geldi sonra kayboldu yoğun galiba
bizim de yemek listesinde taze fasulye yazıyordu, nohut pilav turşu vardıbende sıkıntıdan geberiyomayy bide başım ağrıyoki sorma zuzum bugün yemekte kurufasulye pilav vardı beğenmedim iyi yapamamışlar acıktım bende tost yedim
hiç prof değilmiş sizin patronböyle salaklık olmaz çarşambaya kadar milleti çatlatacak
Laydy eşin ne diyor ,annenin ısrarları karşısında
Eğer anneci tipse işin zor gerçekten..anne biz gelmicez sorma artık diyemedimi
bizimde temmuz 25 de 1 yıl olacakay az kaldı ne alacaksam kocişime
kedieti7 eşinin görmediği zamanlarda girsen canım? sürekli seni görüyor mu ki? yani huzursuz olmanızdansa o görmediği zamanlarda girsen daha iyi olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?