2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ben grip oluyorum galiba...
öksürüyorum hapşuruyorum boğazım ağrıyor:2::2:

ay canım ya bu iş de sana ağır geldi galiba...sabahları isteklimi gidiyosun işe:44:

çok kötüsün sanki hiç bi işi yapamıyorum gibi yazmış yaa
evet istekli gidiyorum, maaş konumu konuşursam daha istekli olucam
benim istediğim maaş yansımamış, ama konuşma cesaretini toplayamadım henüz
çıkıcam yoksa 90 tl yol 500 bana kalıyo olmaz yani bukadar yoğunluğa
600 diye kaydetmişler maaşımı

600 çok az canım asgari bile agi ile birlikte 630 tl. Cesareti boşver sen direk git konuş

de eki orda yanlışlıkla konulmuştur
:78: öyle biniyetim yoktu kıss..ay okumadan göndermişim canım benim
Ağır geldi derken, yorucu anlamında sölemiştim :)))

evet canım konuş bencede

Senin maaşın baya iyiymiş çalıştığın şirkete muhasebeci lazım mı taksim annemlere çok yakın kocamustafapaşayada tek otobüs :))

de eki orda yanlışlıkla konulmuştur
:78: öyle biniyetim yoktu kıss..ay okumadan göndermişim canım benim
Ağır geldi derken, yorucu anlamında sölemiştim :)))

evet canım konuş bencede
konuşucam bebekler :26:
eşim de değişmiyosa maaşın çık diyo, ve iş kolay değil yani
yorucu, stresli

konuşucam bebekler :26:
eşim de değişmiyosa maaşın çık diyo, ve iş kolay değil yani
yorucu, stresli

canım bence de o işe göre o maaş çok çok az. mutlaka konuş bence, konuşmazsan öyle devam eder. çıkmaya kalkınca da utanmadan bizi yarı yolda bırakıyorsun derler yüzsüz yüzsüz. sen istediğin maaşı yazmıştın sonuçta.

geldim eve düşünüyorum şimdi ne yemek yapsam die...

elfimmm paint vardır senin bilgisiyarda. resmi orda aç. resim menüsüne gir. orda uzat/eğ diye bir seçenek var. uzat bölümündeki yüzdeleri %50'ye falan düşür. farklı kaydet. görüntüyü bozmadan resmi küçültmüş olursun. grafiker arkadaşınızın bir kıyağı olsun bu da size

Geçmiş olsun canım ya sizde bişey yoktur inşallah

yok elfidacım bizde bişey yok şükür, ufak bi şok atlattık o kadar

canım geçmiş olsun ya. nasıl çıktın refüje? anladığım kadarıyla sizde birşey yok çok şükür. Allah tekrarını göstermesin.
evet iyiyiz teşekkürler refüj ,kaldırım gibiydi aslında , 2 yolu ayırıyordu, viraj vardı da, ben o sırada klima bozuldu mu die bakarken dalmışım, kütürt diye ses gelince ayıktık, arkadaş çığlık çığlığa tabi :44:

geçmiş olsun canım...
Arkadaşın bidaha binmez senin arabaya heralde :))

biner o zuzu gene bana güvenir, biz ne kazalar atlattık onla, refleksim iyidir

geçmiş olsun aplaa

evet burda ablaya apla diyolar, bi de ellerinde çaylarıyla geldiler ben lastiğe eğilmiş bakarken

Slm kızlar iki gündür evde kavga varve ben çok mutsuzum..iice b..ka sardık..yardım edin..sebep de kk..ama ben bu sitede sizle sohbet etmeyi bırakmıcam merak ettiklerimi bilmediklerimi öğrenmeye devam etcem

cuma yada cumartesi konuşucam canım
bu hafta geçsin önce, daha işi öğrenemedin maaştan bahsediyosun demesinler :26:

Slm kızlar iki gündür evde kavga varve ben çok mutsuzum..iice b..ka sardık..yardım edin..sebep de kk..ama ben bu sitede sizle sohbet etmeyi bırakmıcam merak ettiklerimi bilmediklerimi öğrenmeye devam etcem
aaa kk ne girdiğin için mi kavga ediyosunuz.. niye ki? buraya yazmanı istemiyor mu eşin? :26:

kedieti7 eşinin görmediği zamanlarda girsen canım? sürekli seni görüyor mu ki? yani huzursuz olmanızdansa o görmediği zamanlarda girsen daha iyi olmaz mı?

çok tatlısın zuzu yaa

ben de 2. beğendim çok :94:

Yarenaycım inşallah kimse gitmez ya

Evet süperde işe başlamış bugün hayırlı olsun

Naktarcım napıyor acaba alıştımı? Sabah bi geldi sonra kayboldu yoğun galiba
yoğunum evet
yönetimde iki dengesiz kişi var onlarla çalışmak zor olucağa benziyo
diğer herkes şeker gibi, çok sevdim ortamı
ama bu ikisi
ve maaşımı belirttiğim gibi 750 yapmazlarsa cumartesi çıkıyorum, bu tempoya bu maaş olucak gibi değil
ama ne tuhaflar yaa, niye çağırıyolar kio zaman ben hiç başlamazdım bu şekilde olucağını bilsem

bizim de yemek listesinde taze fasulye yazıyordu, nohut pilav turşu vardı

kedieti7 eşinin görmediği zamanlarda girsen canım? sürekli seni görüyor mu ki? yani huzursuz olmanızdansa o görmediği zamanlarda girsen daha iyi olmaz mı?

zaten o evdeyken girmiyorum 6da çıktı evden yeni girdim ben de..ona üye olduktan sonra söyledim daha dün konuştuk akşam yemekte söyledim hiç anlayıp dinlemeden bağırdı cagirdi sonra da kalktı sofradan arkadaşına maç izlemeye gitti..geldiğinde açtım laptopu yanına gittim siteyi de açtım kendin gez gör kötü birşey yok dedim biraz baktı ii dedi ama dünden beri en ufak birşeyde laf sokuyor seni o sitedeki arkadaşların dinlesin merak ettiysen onlara sor dinlemek istemiyorum gibi şeyler söylüyor kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…