Ayy çıldırcam ya ben albümü oluşturdum bi hevesle:)ama foto ekleyemiyorum hata veriyor dönüyor:26:
börek pişti ama maalesef kociş yok daha. heyecan dorukta kim gidiyorrr
oovvvv asena gittti
nasıl ekledin ki:26:
Adım nilay 21yaşındayım ev hanımıyım 8aylık evliyim urfada yaşıyoruz eşim polis adı oğuz o da 23yaşında aslen malatyalıyım
pekbi üzüldün :))))
merhaba kedieti7, yani nilaycım, ben de yeni katıldım buraya,aslında geçen yıldan giriyordum bu topiğe de, bu sıralar uğramamıştım.
eşinle de sorun yaşıyormuşsun bu site yüzünden onu da okudumeşinle kavga etmene gerek yok, o da evde olmadığı için farklı şeyler düşünüyor olabilir, haksız da olsa onun açısından da düşünmelisin. çünkü benim eşim de geceli-gündüzlü çalışıyor, başta benmki de sorun yapmıştı, napıyosun nette misin gene diye. ben onu da anlıyorum sert tepki vermemelisin bence, yani "sana ne girerim, sıkılıyorum ..." falan gibi. durumu sen ayarla artık kendinize göre eşin de bi süre sonra anlıycaktır yanlış anlamasına gerek olmadığını.. inş düzelir herşey canım
sağol canım.normalde çok anlayışlıdır neden böyle bi tepki verdi neden bu kadar uzattı anlamadım her zaman yanımda destek olur takdir eder beni..bakalım yarın konuşcaz umarım hesabımı kapatmamı istemez
eşlerimiz aynı işi yapıyorbenm de eşim sivaslı, malatyada da ablamız var gidip geliyorz bazen , biz de k.maraştayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?