2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

börek pişti ama maalesef kociş yok daha. heyecan dorukta kim gidiyorrr

Adım nilay 21yaşındayım ev hanımıyım 8aylık evliyim urfada yaşıyoruz eşim polis adı oğuz o da 23yaşında aslen malatyalıyım

merhaba kedieti7, yani nilaycım, ben de yeni katıldım buraya,aslında geçen yıldan giriyordum bu topiğe de, bu sıralar uğramamıştım.
eşinle de sorun yaşıyormuşsun bu site yüzünden onu da okudum eşinle kavga etmene gerek yok, o da evde olmadığı için farklı şeyler düşünüyor olabilir, haksız da olsa onun açısından da düşünmelisin. çünkü benim eşim de geceli-gündüzlü çalışıyor, başta benmki de sorun yapmıştı, napıyosun nette misin gene diye. ben onu da anlıyorum sert tepki vermemelisin bence, yani "sana ne girerim, sıkılıyorum ..." falan gibi. durumu sen ayarla artık kendinize göre eşin de bi süre sonra anlıycaktır yanlış anlamasına gerek olmadığını.. inş düzelir herşey canım

Adım nilay 21yaşındayım ev hanımıyım 8aylık evliyim urfada yaşıyoruz eşim polis adı oğuz o da 23yaşında aslen malatyalıyım

eşlerimiz aynı işi yapıyor benm de eşim sivaslı, malatyada da ablamız var gidip geliyorz bazen , biz de k.maraştayız

pekbi üzüldün :))))

ya sinir olmuştum ha bire ben güçlüyüm, şöyleyim böyleyim diyordu. geçen hafta zayıf ceyda'yı gönderdi. nihat'a gıcık olmasına rağmen onu karşısına almaya cesaret edemedi. bu hafta da bu kadar kendinden emin konuşup karşısına tefik'i alınca sinir olmuştum. içten içe diyordum gitse yüzü ne hal alır acaba diye. üzüldüğümü söyleyemicem yani...

kızlar ben kaçar biraz kocişin yanına gideyim :))
hepinize iyi geceler...

yarenaycım canmcım afiyet olsun sizede,ama busaatten sonra hamur işi ağır gelir

bys:80:

görüşürüz canım, iyi geceler. kocişi beklersem daha da geç yicem canım. akşam yemeği niyetine yiyorum zaten mecburen.

bak hala benim gibi birinin elenmiş olması diyo yaaaa... smslerde kadın-erkek savaşı olmuştur diyo başka birşey aklına gelmiyormuş. hırs hırs insanı yer bitirir fazlası...

sağol canım.normalde çok anlayışlıdır neden böyle bi tepki verdi neden bu kadar uzattı anlamadım her zaman yanımda destek olur takdir eder beni..bakalım yarın konuşcaz umarım hesabımı kapatmamı istemez

asena ve nihat beraber gitseydi adadan çok iyi olucaktı bütün oyunlarda hırs yapan, çemkirenler onlar...

inşallah canım, yolunda gider herşey
siteyi şöle bi gezdir eşine hem, burda kötü bişey yok de, yemek tarfilerini falan göster kalbe giden yol mide hesabı

nihat eğlendiriyor insanları onu eleyemezler bence. o ancak taner'le smse giderse elenir. bi de asena o kadar abarttı ki insanlar nihat'a sempati duymaya başladı

aynen ya, orijinal sözleriyle alay konusu oluyor ama milletimizin de hoşuna gidiyor ilginçtir ki tefik i de nihat fanları destekledi herhal taner ve nihat kamera karşısında en çok konuşan kişiler, halkı da etkilemeyi iyi biliyorlar

nihat iyi kitap okumuş ama. yani laf söylemeye gelince harika cümleler kuruyor. ama bu yarışmada çok yön değiştirdi, bi onla bi bunla

eşlerimiz aynı işi yapıyor benm de eşim sivaslı, malatyada da ablamız var gidip geliyorz bazen , biz de k.maraştayız

bu çevreden olmana ve eşinin polis olmasına çok sevindim..bu arada benim net gidip gidip geliyo benimki suikast düzenledi bağlantıya galiba..foto görünüyor mu bu arada??ne beceriksiz çıktım ayol ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…