süper yeni işin hayırlı olsun....
Adım nilay 21yaşındayım ev hanımıyım 8aylık evliyim urfada yaşıyoruz eşim polis adı oğuz o da 23yaşında aslen malatyalıyım
grip oldum canım..dün ıhlamur falan yaptım kendime..ilaç içtim idare ediyoz işte :)
öyle yatcak gibide değilim ama çok şükür..sadece dün hem yoruldum ,hem öksürmekten boğazım ağrıdı,eve geldim üstümü çıkarcam kollar kalkmıyoheryerim ağrıyodu
şimdi burnum akıyo bitek:2:
çok marifetli hatunsun,vesselam
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
kıyamam yaa canım benim,kolay gelsin sana..kahve falan iç uykun dağılsın
....
Günaydın buarada
Funda naber,konuşamadık dün hiç sankim:44:
geçmiş olsun zuzum konuştuk canım benim ama ben akşam hiç girmedim sizin sohbet akşam koyuymuş bilsem gelirdim
ayy saçlarım uzadı sonunda
ay canım yaa, keşke beklemeseydin eşini
telefonla arar, açardın kapıyıuykusuz kaldın
günaydın herkese
çok marifetli hatunsun,vesselam
kedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş
kıyamam yaa canım benim,kolay gelsin sana..kahve falan iç uykun dağılsın
sağol canım..özlemişim demekki sanki dün hiç konuşmadık gibi
maşallah de :))
super naber
nigarım valla en son hatırladığım saat 00,30 civarlarıydı. sonra da 2,30aşkıma demiştim sen telefonla ara gelirken uyanırım ben diye. yemek yaparken mutfağa götürmüş orda bırakmışım telefonu da. kapıyı çalınca uyandım Allah'tan. az önce konuştuk çıkıyormuş evden ama böreği unutmuş
ah canım bizim burda istediğin saatte içemiyorsun öyle çay kahve falan. tekstil firması gibiyiz saat 10'da ve 3'te içebiliyoruz ancak. bekliyorum işte.
sagol cnm nasılsın ya bayadır konuşmadık senle karnın büyüdüü ne zaman dogucak bebegin
valla artık pek ii değilim büyüdüm.. uyku denen bişey kalmadı... işde 23 ünde izne ayrılıyorum artık 25 in de de osmaniyeye gidicem dogum için normal dogum tarhi 19 haziran ama işde ne zaman gelir belli olmaz birde bebişim daha dönmedi kafası yukarda onuda bekliyoruz aslında.. dönmezse sezeryanda olabilirim.. herşein hayırlısı..sen nasılsın?
iyi ki duymuşsun kapıyı canım,nigarım valla en son hatırladığım saat 00,30 civarlarıydı. sonra da 2,30aşkıma demiştim sen telefonla ara gelirken uyanırım ben diye. yemek yaparken mutfağa götürmüş orda bırakmışım telefonu da. kapıyı çalınca uyandım Allah'tan. az önce konuştuk çıkıyormuş evden ama böreği unutmuş
ah canım bizim burda istediğin saatte içemiyorsun öyle çay kahve falan. tekstil firması gibiyiz saat 10'da ve 3'te içebiliyoruz ancak. bekliyorum işte.
buarada burda kafama uygun 1-2 arkadaş bulsam çok iyi olacak gep eşimle vakit geçiriyorum güzel hoşta ama böyle alışverişe falan çıkabileceğim sohbet edebileceğim arkadaşım yok bitane var onunda bebeği oldu doğru düzgün çıkamıyokayseriyi özledim ben yaa
maşallah maşallah senin nazarın değer şimdicanım benim
yarenay valla sana hayranım ya çok sabırlısın çok hamaratsın bide sanırım çok güçlüsün
valla artık pek ii değilim büyüdüm.. uyku denen bişey kalmadı... işde 23 ünde izne ayrılıyorum artık 25 in de de osmaniyeye gidicem dogum için normal dogum tarhi 19 haziran ama işde ne zaman gelir belli olmaz birde bebişim daha dönmedi kafası yukarda onuda bekliyoruz aslında.. dönmezse sezeryanda olabilirim.. herşein hayırlısı..sen nasılsın?
fundam valla aynı durumdayız. benim de ablam dışında kimse yok kafamızın uyduğu. onun da bebişi var. ben ona uyamıyorum o da bana. eşim de işten geç çıkıyor. geçen gün dedim ben hayatımın hiç bir döneminde böyle yalnız kaldığımı hatırlamıyorum. dün msnden arkadaşlarımla görüştüm hepsini ne kadar özlemişim. gurbette olmak çok zor yao yüzden seni çok iyi anlıyorum.
canım insan zorda kalınca mecburen güçlü oluyor sanırımyoksa ben de ailem de benden bu kadarını beklemezdi. hamaratlık konusunda da iş başa düşünce böyle oluyor. başka çaremiz yok ki. hoş ben seviyorum mutfakta olmayı ama zaman olsun rahat rahat çalışayım, farklı şeyler deneyim istiyorum. ama çalışınca olmuyor.
fatmam oğluşunun doğum günü benim kına gecem olacak normal olursa demek kihakkında hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah canım. dualarımız seninle ve oğluşunla
sağolasın cnm bnim... bu hafta son inş.fundam valla aynı durumdayız. benim de ablam dışında kimse yok kafamızın uyduğu. onun da bebişi var. ben ona uyamıyorum o da bana. eşim de işten geç çıkıyor. geçen gün dedim ben hayatımın hiç bir döneminde böyle yalnız kaldığımı hatırlamıyorum. dün msnden arkadaşlarımla görüştüm hepsini ne kadar özlemişim. gurbette olmak çok zor yao yüzden seni çok iyi anlıyorum.
canım insan zorda kalınca mecburen güçlü oluyor sanırımyoksa ben de ailem de benden bu kadarını beklemezdi. hamaratlık konusunda da iş başa düşünce böyle oluyor. başka çaremiz yok ki. hoş ben seviyorum mutfakta olmayı ama zaman olsun rahat rahat çalışayım, farklı şeyler deneyim istiyorum. ama çalışınca olmuyor.
fatmam oğluşunun doğum günü benim kına gecem olacak normal olursa demek kihakkında hayırlısı nasılsa öyle olur inşallah canım. dualarımız seninle ve oğluşunla
zuzu markafonide fosilin süper saatleri var bakarsan fiyatlarıda uygun
iyi ki duymuşsun kapıyı canım,
ben bi defa öyle telefonumu başka odada bırakmışım, eşim kapıda saat gece 3 çalıyo çalıyo duymuyomuşum
15 dk beklemiş, ev telefonunu arayınca duydum, korkmuş bana bişi mi oldu diye
bizim çay ve kahve bakımından iyi burası, çikolata, kapuçino felan sınırsız
canım üye değilimki ben ona:26:
Dün soramadım koşturmaktan,bugün yemeğe çıkınca ilk işim sormakolucak
kağıdayazmıştım dünkü 3 saatin modellerini kaybolmuş cebimde
fundam uygun mu bari fiyatları? bizim burda da sadece çay ve türk kahvesi var. çay da ucuz birşey zaten tadı yok hiç.
canımm uygun çay 150 tl kahve 500 türk kahvesi sanırım 750 soda var meyve suyu var öyle..bende bardağımı getirdim sıcak su alıyorum mutfaktan bitki çayı içiyorumarada türk kahveside içiyorum canım çok isterse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?