Gitmiş bizimki sonunda
hayırrr burda eklentiye bakıyo
Canım sık dişini az kaldı tr ye geldiğinizde bol bol gezersiniz
bizim burdada öyle gezecek pek bi yer yokneyse kocamla beraberim oda yetiyo biz ne zorluklar çektik beraber olabilmek için
elficim fotolar çok hoş sırada neresi var
ay kıyamamohh istediğini iç nektarımben işe ilk başladığımda burdada öyleydi istediği içtim hopppp ay sonu acısı çıktı ücretliymiş ayın sonunda anca ayıktım :101:
geçmiş olsun elfim, sen çok yoruyosun kendini benceGünaydın Kızlar ne çok konuşmuşsunuz
dün gece çok kötüydüm ya eve gider gitmez yemek yiyip dayıya gittik k.validemin abisi büyük olduğu için baş sağlığına gitmemiz gerekiyordu aradan çıkaralım dedik dönüşte kendimi iyi hissetmiyordum eve girince hemen koltuğa attım kendimi eşim tansiyonumu ölçtü 9 a 6 çıktı çok düşmüştü kalbim sıkışıyordu sanki su içirdi hastaneye götüreyim dedi de istemedim ama yine olursa mutlaka gidicem resmen kalbim sıkışıyordu
fotoları küçülttüm grafiker arkadaşımız yarenay sayesindetşk ederim canım ekliyorum şimdi
ben de not alıyım bunları, ben de çok gezmedim istanbulufundacım sırada o kadar çok yer varki hele bi yaz gelsin 5 haziran pikniğe gidiyoruz o zamanda eklerim sonra kız kulesine gidicez leventte yeni açılan safir avm nin en üst katından istanbulu izliyorsun oraya gidicez daha aklıma gelmeyenlerde var not alacaktım unuttum. Ben eşimle tanışmadan önce öyle pek gezmezdim eşim seviyor gezmeyi
Benide alıştırdı istanbul doğumluyum kız kulesini görmedim düşün yani ne kadar pasifmişim
geçmiş olsun elfim, sen çok yoruyosun kendini bence
bi gece de ayağını uzat hiç bir şeye dokunmadan tembellik yap
ben de not alıyım bunları, ben de çok gezmedim istanbulu
kız kulesinde akşam vakti çay içmek hayallerimden bitanesi
inş bize de kısmet olur Elfim, Safir avm yi de merak ettim ben çokSanırım haklısın Nektarcım dün koşa koşa gittim eve bi yandan kuruyanları kaldırdım ki geç kalmayalım diye bugün dizi varya uzanır izlerim
Kız kulesinin içini gezmeyi çok istiyorum bende ya
Hisar üstü var bide Nektar.. İstanbul ayaklarının altında
inş bize de kısmet olur Elfim, Safir avm yi de merak ettim ben çok
bu akşam keyif yap evet, uzan dizi izle
fotolarınız harikaa
ay kıyamamnekadar ödedin ay sonunda
yok bizimkisi kesin ücretsiz :78:
geçmiş olsun elfim, sen çok yoruyosun kendini bence
bi gece de ayağını uzat hiç bir şeye dokunmadan tembellik yap
ben de not alıyım bunları, ben de çok gezmedim istanbulu
kız kulesinde akşam vakti çay içmek hayallerimden bitanesi
sen öyle san,hıhh
:82: Baktım gidiyorum
kova kova bi oldunuz yaa gidiyorum işte
ben gezmeyi eğlenmeyi çok severim yanlış bi yerdeyim galibaaraba alırsak bizimde gitmeyi planladığımız yerler var istanbula bende 3 kere gittim baya gezdim çok güzel bi şehir gezmek alışveriş yapmak için ama ben orda yaşamayı asla istemezdim bikere çok büyük bi şehir çok kalabalık herşey çok pahalı yani bana göre orda hayat zor gezip geleceksin
Yarenaycım ne yapmışsınız öyle 3 oda 1 salon bencede küçük bi eve çıkın nede olsa kısa süreli ordasınız geniş salonu olan + 1 yatak odası olan bi ev bile yeter size.
Ordaki kiralarda pahalıdır şimdi
sorma tatlım ya ev çok büyük rahat 150 m2 vardır yani. bir odaya hiç girmiyoruz bile. koridor var 8-9 metre uzunlukta. burda eşyalı evler çok problemli, öğrenciye yönelik döşüyorlar ve çok pahalı. biz 350 sterlin veriyoruz kira olarak bu ay 900 tl. yaptı yani, ben 1500 tl. alıyorum maaş. sen düşün artık. biz de senin dediğin tarzda küçük bir ev bakıyoruz. ama işte eşya olayı sakat burda. bakalım hayırlısı... :97::97:
Bizde sıkı bi şekilde ev bakmaya başladık bi kaç tane bulduk eşim önden gidip bakacak bugün artık kira vermek istemiyoruz ya her ay havadan gidiyor o para.
Süper sizin artış çok fazla okmeydanı civarlarında istediğin gibi rahat kiraya çıkabilirsin ama işte o eşyalara yazık bi düzen otutturdun şimdi hayda baştan al. En iyisi anlaşmaya varmak bi anda o kadar artış imkansız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?