2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizim burdada öyle gezecek pek bi yer yokneyse kocamla beraberim oda yetiyo biz ne zorluklar çektik beraber olabilmek için
elficim fotolar çok hoş sırada neresi var

bizim burdada öyle gezecek pek bi yer yokneyse kocamla beraberim oda yetiyo biz ne zorluklar çektik beraber olabilmek için
elficim fotolar çok hoş sırada neresi var

fundacım sırada o kadar çok yer varki hele bi yaz gelsin 5 haziran pikniğe gidiyoruz o zamanda eklerim sonra kız kulesine gidicez leventte yeni açılan safir avm nin en üst katından istanbulu izliyorsun oraya gidicez daha aklıma gelmeyenlerde var not alacaktım unuttum. Ben eşimle tanışmadan önce öyle pek gezmezdim eşim seviyor gezmeyi
Benide alıştırdı istanbul doğumluyum kız kulesini görmedim düşün yani ne kadar pasifmişim

ben de bekarken heeeep gezerdim, eşimle de flört döneminde çok gezdik hatta bi ara offf gidecek yer kalmadı diye şikayet ediyorduk. sonra buraya geldik

ohh istediğini iç nektarımben işe ilk başladığımda burdada öyleydi istediği içtim hopppp ay sonu acısı çıktıücretliymişayın sonunda anca ayıktım:101:
ay kıyamam nekadar ödedin ay sonunda
yok bizimkisi kesin ücretsiz :78:
geçmiş olsun elfim, sen çok yoruyosun kendini bence
bi gece de ayağını uzat hiç bir şeye dokunmadan tembellik yap

ben de not alıyım bunları, ben de çok gezmedim istanbulu
kız kulesinde akşam vakti çay içmek hayallerimden bitanesi

Sanırım haklısın Nektarcım dün koşa koşa gittim eve bi yandan kuruyanları kaldırdım ki geç kalmayalım diye bugün dizi varya uzanır izlerim

Kız kulesinin içini gezmeyi çok istiyorum bende ya
Hisar üstü var bide Nektar.. İstanbul ayaklarının altında

inş bize de kısmet olur Elfim, Safir avm yi de merak ettim ben çok
bu akşam keyif yap evet, uzan dizi izle

fotolarınız harikaa

ben gezmeyi eğlenmeyi çok severim yanlış bi yerdeyim galibaaraba alırsak bizimde gitmeyi planladığımız yerler varistanbula bende 3 kere gittim baya gezdim çok güzel bi şehir gezmek alışveriş yapmak içinama ben orda yaşamayı asla istemezdim bikere çok büyük bi şehir çok kalabalık herşey çok pahalı yani bana göre orda hayat zor gezip geleceksin

ozaman bol bol iç30 tl ödedim nektarım ama baya içmiştim

sen öyle san,hıhh

:82: Baktım gidiyorum

kova kova bi oldunuz yaa gidiyorum işte

canım canım ya biz seni kovar mıyız? senin patron da uyuz ya boşu boşuna ondan laf yeme diye söylüyoruz. karısıyla kavga falan etmiştir yine belki

bu konuda aynı fikirdeyiz canım. bence de ist. gezip görülecek bir yer ama yaşanacak bir yer değill.

süper bizim kira artışı henüz yok sanırım önümüzdeki ay konuşuruz. ama biz zaten çok veriyoruz kira o yüzden ev bakıyoruz bu aralar. şöyle hem daha küçük hem de daha uygun bir ev buluruz inşallah. ev 3 oda 1 salon. temizliği de yorucu oluyor. kirası da çok geliyor. bakalım taşınırız umarım en kısa sürede.

Yarenaycım ne yapmışsınız öyle 3 oda 1 salon bencede küçük bi eve çıkın nede olsa kısa süreli ordasınız geniş salonu olan + 1 yatak odası olan bi ev bile yeter size.

Ordaki kiralarda pahalıdır şimdi

Bizde sıkı bi şekilde ev bakmaya başladık bi kaç tane bulduk eşim önden gidip bakacak bugün artık kira vermek istemiyoruz ya her ay havadan gidiyor o para.

Süper sizin artış çok fazla okmeydanı civarlarında istediğin gibi rahat kiraya çıkabilirsin ama işte o eşyalara yazık bi düzen otutturdun şimdi hayda baştan al. En iyisi anlaşmaya varmak bi anda o kadar artış imkansız yani

sorma tatlım ya ev çok büyük rahat 150 m2 vardır yani. bir odaya hiç girmiyoruz bile. koridor var 8-9 metre uzunlukta. burda eşyalı evler çok problemli, öğrenciye yönelik döşüyorlar ve çok pahalı. biz 350 sterlin veriyoruz kira olarak bu ay 900 tl. yaptı yani, ben 1500 tl. alıyorum maaş. sen düşün artık. biz de senin dediğin tarzda küçük bir ev bakıyoruz. ama işte eşya olayı sakat burda. bakalım hayırlısı... :97::97:

Ee yarenaycım sen kira parasına çalışıyon ne kalıyor size ay cnm ya birikim nasıl yapacaksınız bu durumda

AYnen taşınmak sorun ondan korkuyoruz ya..napcaz bilmiyorm..bizmkide 2+1 normal bir ev küçk degl ufak degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…