2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfii gelmemiş..foto da eklick unuttuğumuzu sanmaa

Bende kaçayım acık iş yapayım öğlen olmadan:80:

öğleden sonra gelürüm Fiyatlarla birlikte

Günaydın Kızlar ne çok konuşmuşsunuz

dün gece çok kötüydüm ya eve gider gitmez yemek yiyip dayıya gittik k.validemin abisi büyük olduğu için baş sağlığına gitmemiz gerekiyordu aradan çıkaralım dedik dönüşte kendimi iyi hissetmiyordum eve girince hemen koltuğa attım kendimi eşim tansiyonumu ölçtü 9 a 6 çıktı çok düşmüştü kalbim sıkışıyordu sanki su içirdi hastaneye götüreyim dedi de istemedim ama yine olursa mutlaka gidicem resmen kalbim sıkışıyordu

fotoları küçülttüm grafiker arkadaşımız yarenay sayesinde tşk ederim canım ekliyorum şimdi

sen daha gitmedinmihadi iş başınaben yanımda çikolata getirmiştim onu yedim yoksa bende çabuk acıkıyorum

gidemedim apla Kopamıyom sizden :)))
çarpıdan kapatınca merak ediyom yazdınızmı diye giriyom hemen..
Busefer çıkış yapıp, geçmişide silcem

Hadi bys:80: Busefer kesin

geçmiş olsun canım..bişeymi olduki tansiyonun düştü ...
Tansiyon düşünce tuzlu ayranmı içilirdi, limon mu:44:

Hadi ekle de öyle gideyim,

geçmiş olsun elfi orda canını sıkıcak bişeymi oldu biri bişeymi söylediki daraldın ben üzülünce sinirlenince oluyorum bazen öylezuzu hani gidiyodunsen git bak biz burda neler paylaşıcaz

elfi baktım resimlere, yüzünüzden belli oluyor ne kadar güzel bir gün geçirdiğiniz burda gidilecek o kadar az yer var ki

Ekledim sonunda kendimizi pek çekmedik ya ne edek değişik hayvanlar görünce onları çektik öyle :)))

biz de aynıyız. genelde foto çeken ben olduğum için kendi resmim çok azdır. bazen eşim kızıyor, flört döneminden bile doğru düzgün fotoğrafımız yok bu yüzden diye:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…