2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

geldim yarenayımaman ya çalışıyoz bi devlete kapağı atamadıksende daha bi gelişme yokmu belli olmadımı patron kim gitsin demedimi dahauyuz patronunuza gıcık oldum

valla canım sanırım bu vazgeçti birimizi çıkartmaktan, 10 gün strese soktu diye de konuşmaya çekiniyor. hiç konuşmaya niyeti varmış gibi görünmüyor. çekildi odasına misafirleriyle sohbet muhabbet...

Yarenaycım daha sorma bence sende kafandan at dediğin gibi vazgeçmiş olabilir yoksa 10 gün geçti çıkarsaydı çoktan çıkarırdı

ozaman sende takma canım hayırlısı olsun kendini daha fazla strese sokupta yıpratma

Son düzenleme:
valla elfim bende kafamdan atmaya çalışıyorum ama olmuyor. hadi bugün iş var yarın işler azalınca yine aynı stres başlayacak bence.

zu zuu zu zuuuu akşamda ilacını içmeyi unutma

Allah'tan 3 öğün yazmamışlar reçeteyi ilacı

sinem hoş geldin canım. napıyorsun? orda havalar nasıl??? yazcaktım ya sibel nerden çıktı

Son düzenleme:
Koca bi paket ruffles yedim dilim bile tuzdan yanıyor su içsem bağırsakları bozarım diye korkuyorum ay ne zorum vardı ya

evet cnm

haydi t.kahvesi içelim buyrun
ay ben bugün çay komasına giricem, bir sürü misafir geldi
her gelene çay istiyoruz, fazla getiriyolar geri gitmesin diye içiyorum ben de

Koca bi paket ruffles yedim dilim bile tuzdan yanıyor su içsem bağırsakları bozarım diye korkuyorum ay ne zorum vardı ya
ay, yıl oluyo cips yemeyeli
canım çekti şimdi tuzlu felan okuyunca

valla yarenay dr bugün zuzuya iğne vursun belki iyileşir
ay çok kötüsünüz aklıma bişi geldii :78: :78: :78:

hayatım dünyanın en zor mesleğini yapıyorum ev hanımlığı:)ama el işi yapıp satıyorum yaz geldi ya siparişler de gelmeye başladı:)

ay, yıl oluyo cips yemeyeli
canım çekti şimdi tuzlu felan okuyunca

Doymadım yemekte tatlı almaya gittim dedim bi cipste alayım migrosa gittim baktım neutrogena yoğun bakım kremi yarı fiyatına düşmüş 4.50 tl onuda aldım su aldım çikolata aldım supangle aldım 17 tl verdim geldim :)

hayatım dünyanın en zor mesleğini yapıyorum ev hanımlığı:)ama el işi yapıp satıyorum yaz geldi ya siparişler de gelmeye başladı:)

Ev işlerinden vakit bulabiliyormusun canım gerçekten ev hanımlığı çok zor düşünüyorum bi cumartesi temizlik yapıyorum haftaiçleri akşam çamaşır yıkıyorum yemekte bi şekilde oluyor ama evde olsam bu kadar sohbet edemezdim sizinle. Hergün orayıda temizliyim burayıda temizliyim diye uğraşırdım sanırım :)

aklına gelen doğru
zuzucum drculuk oynuyo
yılmı nektarım benm bebem var evde cipsiz duramıyo biz her markete gittiğimizde baya bi alıp koyuyoruz akşamları tv izlerken yiyoz sonrda ben sivilceleniyom

selammmlarrrrrrrrrrrr

ben geldimmm

nasil gidiyor bakaalim yawru kuslarim ???

iyidir canım, senin gebelik nasıl gidiyor

zu zuu zu zuuuu akşamda ilacını içmeyi unutma

valla yarenay dr bugün zuzuya iğne vursun belki iyileşir

tam bunu yazdım tel çaldı gülmekten karşıdakiyle konuşamadımadamda şaşırdı

ohh canıma değsin...
Funda ben yazıcaktım size de ayıbıma gittiydi artık
Eh söleyim bari lafı açılmışken
Eşim diyo gel bi iğne vurayım geçsin

ay çok kötüsünüz aklıma bişi geldii :78: :78: :78:

ne geldii

aklına gelen doğru
zuzucum drculuk oynuyo
yılmı nektarım benm bebem var evde cipsiz duramıyo biz her markete gittiğimizde baya bi alıp koyuyoruz akşamları tv izlerken yiyoz sonrda ben sivilceleniyom
aklıma gelen benle ilgili, buna benzer bişi
eşim benzer bişi der bana

4'ten sonrası hiç geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…