2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay ben gidip pazar para toplayım müşterilerden azcık...bugün haftalık günüm

aklına gelen doğru
zuzucum drculuk oynuyo
yılmı nektarım benm bebem var evde cipsiz duramıyo biz her markete gittiğimizde baya bi alıp koyuyoruz akşamları tv izlerken yiyoz sonrda ben sivilceleniyom

cips benim de vazgeçilmezim o yüzden sivilce falan hiç eksik olmaz bende.

kızlarrr bu akşam bu kadar konuşmanın ardından herkes randevulaşır artık kocişiyle pek bi çoşmuşunuz bugün

ay şu "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:

yenii keşfettin kıs :))))
ben evde okuyorum arada..eşimede okuyorum çok komik olanları :)))

..

Kızlar para toplamaya gittim ya sucuğa döndüm şakır şakır yağmur..6 olsunda gidiyim üstümü değişeyim...
Saç diplerimden sular damlıyo

Zaten hastaydın şimdi hepten kapıcan şifayı

patrona dedim ben 6da çıkıcam....
çalış diyo bana..ya oldu dedim daha çok hastalanayım..çıkr üstüne aç klimayı kapıyı kitle çalış diyo çıplak çalışcakmışım
yok yok iyice yedi bu kafayı

adamın hiç utanması çekinmesi yok yaa...yani yanlış anlamayın kötü niyetli değil ,abi krdeş gibi olduk patron eleman dışında ,ama patavatsız mı desem,boş konuşmamı desem,deliediyo böyle huyları beni

dipnot : yazıdaki çıplak, tabiri caizse

Son düzenleme:
Ay şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
ay ben bi fırsat bulamıyorum orayı okumaya
Kızlar para toplamaya gittim ya sucuğa döndüm şakır şakır yağmur..6 olsunda gidiyim üstümü değişeyim...
Saç diplerimden sular damlıyo
:18: daha kötü hasta olmazsın inş

ay yok artık, saçmalamış resmen

Son düzenleme:
Deseydin ki zaten pek çalışan yok herkes 19 mayıstan dolayı tatil. Ne olacak yani bugünlük 6 da çıksan ne cins ya

ay ben bi fırsat bulamıyorum orayı okumaya

:18: daha kötü hasta olmazsın inş

ay yok artık, saçmalamış resmen

evet bende öyle dedim..yok artık,ben almayım

Deseydin ki zaten pek çalışan yok herkes 19 mayıstan dolayı tatil. Ne olacak yani bugünlük 6 da çıksan ne cins ya

aklıma gelmedi..
sadece fikir vermiş, hasta olmayım diye..töbe töbe yaa
ben senden çözüm istemedimki...gidicem dedim ,haber verdim...erken izin almadım..normal mesaimde çıkıcağımı söledim

Zuzu şu adama tavrını koy ya tamam sende muhtaç olabilirsin ama o sana daha çok muhtaç bütün işleri sen yapıyosun evrakları bile sen topluyorsun şimdi tam KDV zamanı bi bıraksan adam perişan olur tamam gidenin yeri her zaman dolar ama alışma süreci işi öğrenme süreci bir sürü iş...

Biraz tavrını koy x abi benim gitmem lazım ben bu halde çalışamam diceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…