maaşallah kızlar:)süpersiniz
aklına gelen doğru
zuzucum drculuk oynuyo
yılmı nektarım benm bebem var evde cipsiz duramıyo biz her markete gittiğimizde baya bi alıp koyuyoruz akşamları tv izlerken yiyoz sonrda ben sivilceleniyom
cips benim de vazgeçilmezim o yüzden sivilce falan hiç eksik olmaz bende.
kızlarrr bu akşam bu kadar konuşmanın ardından herkes randevulaşır artık kocişiylepek bi çoşmuşunuz bugün
Ay şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
ay şu "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
yenii keşfettin kıs :))))
ben evde okuyorum arada..eşimede okuyorum çok komik olanları :)))
..
Kızlar para toplamaya gittim ya sucuğa döndümşakır şakır yağmur..6 olsunda gidiyim üstümü değişeyim...
Saç diplerimden sular damlıyo
Ay şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
zaten hastaydın şimdi hepten kapıcan şifayı
ay ben bi fırsat bulamıyorum orayı okumayaAy şu "Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" topiğini okudum güle güle öldüm ya:90:
:18: daha kötü hasta olmazsın inşKızlar para toplamaya gittim ya sucuğa döndümşakır şakır yağmur..6 olsunda gidiyim üstümü değişeyim...
Saç diplerimden sular damlıyo
patrona dedim ben 6da çıkıcam....
çalış diyo bana..ya oldu dedim daha çok hastalanayım..çıkr üstüne aç klimayı kapıyı kitle çalış diyo çıplak çalışcakmışım
yok yok iyice yedi bu kafayı
adamın hiç utanması çekinmesi yok yaa...yani yanlış anlamayın kötü niyetli değil ,abi krdeş gibi olduk patron eleman dışında ,ama patavatsız mı desem,boş konuşmamı desem,deliediyo böyle huyları beni
ay ben bi fırsat bulamıyorum orayı okumaya
:18: daha kötü hasta olmazsın inş
ay yok artık, saçmalamış resmen
Deseydin ki zaten pek çalışan yok herkes 19 mayıstan dolayı tatil. Ne olacak yani bugünlük 6 da çıksan ne cins ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?