2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inanın artık tahmin de edemiyorum ne yapar, kimi çıkarır. tek istediğim netleşsin. çıkcaksam bileyim, kalacaksam bileyim. evde iş yapasım bile gelmiyor bu yüzden ya. ev darma duman oldu bu hafta.

ben de o toplardan kullanıyorum canım çok memnunum. hiç korkmuyorum makinaya atarken. zaten ben hayatta elimde yıkayamam. ay bi de onunla mı uğraşcam ya. ben çamaşırları makinaya attığıma şükür ediyorum

benimde bi uzun çekmece dolusu var ama hepsinide giydim
Giy kız niye aldın giy iştegiyde sonrada başına gelenleri gör

ben birkaç kere giydim, çıkması 3 saniyeyi geçmedi. o yüzden giymiyorum artık. bir tane kırmızı cicim var yazın hep onunla uyurum ben. zaten hep doğaçlama oluştuğu için hazırlanacak vaktim olmuyor ki

maşallah canım ya. 10 sene dile kolay

fatma uğramadı galiba bugün. merak ettim bak. hamile topiklerinde mi acaba???

kızlar şu linke bir bakar mısınız? evlilik yıldönümümüz için düşünüyorum. tabii bizim yıldönümü pazartesi gününe geliyor ama hemen önceki cumartesi-pazar için planlıyorum. ne dersiniz??? Hotel Sempati

benim de hoşuma gitti. bu daha önce de çıkmıştı hatta, o zaman düşünmüştüm yıldönümümüzde denk gelir mi acaba diye. gönlüm temizmiş demek ki

acıktım canım değişik değişik yemekler istiyor. yaprak sarması olsada yesem. Acaba yemekte ne var saat 1 olsada gitsem

benim annemin yaptığı sarmam duruyor dondurucuda. ne zamandır yapcam hep başka birşey yapıyorum. bu hafta sonu yapayım bari.

bu akşam bezelye yemeği ve pilav yapcam bennnn

Nektarcım sana komşu gelicez galiba. NTowers evlerine bakıyoruz bi hesap çıkarıcaz uyarsa siteden bi ev alıcaz

Allah ım yta..şu grip halim geçmedi
burnum akıyo ,gözlerim akıyo:2:
geçmiş olsun canım, bu havalar tehlikeli diye boşuna demiyolar

sümüklü sümüklügribin diyon randevudanda vazgeçmiyon ama:89::89:

banyoda daha da üşütmüş olabilirsin evet :))

çook uygun yarenim , sakın kaçırma

acıktım canım değişik değişik yemekler istiyor. yaprak sarması olsada yesem. Acaba yemekte ne var saat 1 olsada gitsem
ne vardı elfim yemekte? bizim cevizli erişte yapmışlar yaa, ilk kez gördüm yiyemedim, tavuklu bezelyeli yemekten yedim azıcık

Nektarcım sana komşu gelicez galiba. NTowers evlerine bakıyoruz bi hesap çıkarıcaz uyarsa siteden bi ev alıcaz
beylikdüzünde mi NTowers canım? ben bilmiyorum orayı sanırım.. geliiin

ne vardı elfim yemekte? bizim cevizli erişte yapmışlar yaa, ilk kez gördüm yiyemedim, tavuklu bezelyeli yemekten yedim azıcık

beylikdüzünde mi NTowers canım? ben bilmiyorum orayı sanırım.. geliiin

Erişte bizdede vardı domates çorbası sade erişte (yemedim) tavuk haşlama vardı (yarısını yedim) Bide Salata vardı hemen hemen aynı yemeklerimiz çünkü tavuk bezelye havuç haşlamaydı :) doymadım ya

Eşim beylikdüzüne gitti aslında haramidereye bağlı bu reklamlarda çıkıyor ya çocuklar duymasın daki Duygunun oynadığı reklam. Ama o kadar yok akşam bi oturup düşünücez

yemeğimi yedim geldimmmm... offf belim ağrıyor bugün benim ya. neden anlamadım. şu tatil bi gelse artıkkkk

bizim yemek de bezelyeli patatesliydi, aynıymış evet..
erişte de tutmuş, çorbamız yayla çorbasıydı ve 4. olarak yoğurt
her gün yoğurt var zaten nerdeyse

inş uygun olur canım, bi araştırın bakalım
reklamını hatırladım :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…