Allah ım yta..şu grip halim geçmedi
burnum akıyo ,gözlerim akıyo:2:
aynen yarenay beni bi şekilde kandırıyoöyle bir geçer zamanki kaç kere yarım kaldı en sonunda dizide saçmalayınca izlememeye başladık
bakalım bugün ortaya çıkar ama seni çıkarmaz sanırım baksana söylediğine
günaydın kızlarrr. 10 a kurmuştum alarmı ama erken uyandım bi size bakıyım dedim.
Ayyy nerden başlasam alıntı da yapmadım :))
Yarenay inş. bgün konuşur patronun. Ve de bence çok güzel söylemişsin eminim anlamıştır
Elfim küslük pek hoş olmuyor barıştırman iyi olmuş ama kızların da dediği gibi bence fazla üstüne düşme o garip huylu kadının
Nektar ben de çıtçıtlı çıtçıtsız hiç atlet giymezdim sevmem de. Ama regl olunca karnım falan ağrıyor üşütmemek baabında kışın giyiyorum mecbur. Gerçi giyince ağrımıyor mu, yine ağyıor ama işte laf olsun....Zuzuşun dediği gibi bende göğüs olmadığı için düşürmüş kaldırmış pek farketmiyor Yazın da eğer üstüne giyeceğim badi çok kısa değilse asla atlet giymem. ay zaten sıcak kat kat giyinince daha fena oluyorum.
Randevu olayına gelinceeeee :78: Bizde de randevu olmuyor yaaa ne zaman denk gelirse...Daha doğrusu çoğu zaman eşim yanaşıyor ben istersem oluyor. Son bikaç gündür bende de bi istek vardı belki ilk defa ben yanaştım bu sefer
Sütyenlerimi ben makineye atmaya cesaret edemiyorum yaa bi kere bozuldu mu ondan hayır gelmiyor artık. O toplar var alsam mı acaba diyorum hep de unutuyorum. Ben çok marka aramam sütyende ama mecbur alttan destekli olanları alırım. Bi de göğüs aralarının çok açık olmamasına dikkat ederim.
benimde bi uzun çekmece dolusu var ama hepsinide giydim
Giy kız niye aldın giy iştegiyde sonrada başına gelenleri gör
yaaa ben bi kere uyanınca uykum kaçmışsa uyuyamam yatakta döner dururum onu da rahatsız ederim. Gece 4 e geliyordu o hala ayaktaydı aklında iş meseleleri falan var ya uyuyamamış bi türlü. O yüzden şimdi bıraktım uyusun
Eskiden çıkmayı takip ederdik ya işte, bu sene de 10. diye aklıma geldi yoksa artık ben de unuturum( beli de unutmaaaaam), artık evlilik yıldnümümüz var ne de olsa. Ama ondan da kopamıyorum asıl seceremizi o veriyor
sümüklü sümüklügribin diyon randevudanda vazgeçmiyon ama:89::89:
arse bacıda hiç gelmiyorki:82:
kızlar şu linke bir bakar mısınız? evlilik yıldönümümüz için düşünüyorum. tabii bizim yıldönümü pazartesi gününe geliyor ama hemen önceki cumartesi-pazar için planlıyorum. ne dersiniz??? Hotel Sempati
geçmiş olsun canım, bu havalar tehlikeli diye boşuna demiyolarAllah ım yta..şu grip halim geçmedi
burnum akıyo ,gözlerim akıyo:2:
sümüklü sümüklügribin diyon randevudanda vazgeçmiyon ama:89::89:
çook uygun yarenim , sakın kaçırmakızlar şu linke bir bakar mısınız? evlilik yıldönümümüz için düşünüyorum. tabii bizim yıldönümü pazartesi gününe geliyor ama hemen önceki cumartesi-pazar için planlıyorum. ne dersiniz??? Hotel Sempati
ne vardı elfim yemekte? bizim cevizli erişte yapmışlar yaa, ilk kez gördüm yiyemedim, tavuklu bezelyeli yemekten yedim azıcıkacıktım canım değişik değişik yemekler istiyor. yaprak sarması olsada yesem. Acaba yemekte ne var saat 1 olsada gitsem
beylikdüzünde mi NTowers canım? ben bilmiyorum orayı sanırım.. geliiinNektarcım sana komşu gelicez galiba. NTowers evlerine bakıyoruz bi hesap çıkarıcaz uyarsa siteden bi ev alıcaz
kızlar şu linke bir bakar mısınız? evlilik yıldönümümüz için düşünüyorum. tabii bizim yıldönümü pazartesi gününe geliyor ama hemen önceki cumartesi-pazar için planlıyorum. ne dersiniz??? Hotel Sempati
ne vardı elfim yemekte? bizim cevizli erişte yapmışlar yaa, ilk kez gördüm yiyemedim, tavuklu bezelyeli yemekten yedim azıcık
beylikdüzünde mi NTowers canım? ben bilmiyorum orayı sanırım.. geliiin
bizim yemek de bezelyeli patatesliydi, aynıymış evet..Erişte bizdede vardı domates çorbası sade erişte (yemedim) tavuk haşlama vardı (yarısını yedim) Bide Salata vardı hemen hemen aynı yemeklerimiz çünkü tavuk bezelye havuç haşlamaydı :) doymadım ya
Eşim beylikdüzüne gitti aslında haramidereye bağlı bu reklamlarda çıkıyor ya çocuklar duymasın daki Duygunun oynadığı reklam. Ama o kadar yok akşam bi oturup düşünücez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?