yok omadı canım, yarın konuşucam :44:iyi bari burdan paranı rahatlıkla alabiliyosun..aa belli oldumu maaşın bu arada
:13: bir de hiç parasız kalmıyosunEn karlısı haftalık zaten...seneye vurunca daha çok para ediyo :)))
tipleri aynı adana kebap acılı oluyourfa kebap acısız ama urfada birsürü kebap çeşidi var mesela patlıcanlı kebap sonra kazan kebabı falan filan..
akşama izmir köfte yapacam yanına ne yapım
sen de mi haftalık alıyosun canımay ben çok severim haftalığı. hep haftalıkla çalıştım şimdiye kadar. çok bereketli olur.
tavuklu pilav salata, başka bişi yapamam valla 7 den sonraKızlar akşamki menüleriniz nedir?
pilav uğraştıyo ıslat bekle pişir çok acıktım en iyisi patates köfte kolagelsin kilolar
ay ne ıslatması be ben kavurup yapıyorum pilavı
ay ne ıslatması be ben kavurup yapıyorum pilavı
canım köfteyi hazır mı alıyosun?pilav uğraştıyo ıslat bekle pişir çok acıktım en iyisi patates köfte kolagelsin kilolar
bi pilav tarifide senden alalımhepimiz farklı yapıyoz
1 e kadar olması güzel oluyo, nasıl geçtiğini anlamıyo insan
hafta içi kaça kadarsın super
canım köfteyi hazır mı alıyosun?
ben hiç hazır köfte sevmiyorum yaa, geçen aldık 1 paket yiyemedim
atıcam hatta onu duruyo dolapta :44:
hangi marka alıyosun ?
ben de bekletmiyorum suda, kavuruyorum ve pilav yapması bana en kolay geliyoay ne ıslatması be ben kavurup yapıyorum pilavı
yok belli olmaz, 600 den hesaplanır yarın.. konuşunca değişecek yada işten ayrılıcamnektar sormana gerek yok nasıl olsa yarın belli olur
YA KIZLAR BİŞE SORACAM BU İKİDİR PİLAV YAPARKEN pirinçler birbirine yapışıyo halbuki hep yaptığım gibi yapıyorum acaba neden öle oluyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?