2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlarr

bizim müşterinin kampanyası sıkıştı yine. bugün ve yarın mesai kala durumumuz var. dün akşam ben çıkına kadar eşim de işten çıkmış. geldi beni aldı işyerinden. ne güzel bir duyguymuş böyle eşinin işten alması. elele çıktık işyerinden bu akşam Girne'ye gidecektik. umarım çok geç çıkmayız. özellikle yarın hiç çalışmak istemiyorum. çünkü biz bir tek pazar günleri görebiliyoruz birbirimizi adam gibi

yarenim inş çalışmazsınız canım yarın yaa, insan diğer hafta içi psikolojik olarak hazırlayamıyo kendini
Günaydın herkese
sabah sabah telefonda fırça yedim yaa
antalya akkapark avm arıyorum bi kadının ev telefonu çıkıyo
2. bastı fırçayı "evladım noluyo sabah sabah" diye aslında kadın da haklı yani
allam yaa doğru da tuşluyorum ama :26:

günaydın kızlarrrr
kıyamam yapazar günü mesai kabul etme yarenay

nektar canını sıkma zamanla alışırsın canımdaha işte yenisin olur bu tarz şeyler

günaydın kızlarrrr
kıyamam yapazar günü mesai kabul etme yarenay

fundam adam daha 10 gün önce dedi birinizi çıkartcam, şimdi gel de kabul etme

nigarım netten baksan? yok mu numarası? belki değişmiştir yoksa niye ev çıksın ki:44::44:

Günaydın Kızlar

Beni de bugün eşim bıraktı işyerine burda işi varmış dedi gitme servisle. Yolda simit poğaça aldık geldik burda kahvaltı yaptık bi yandan tatil için yer baktık şimdi gitti eşim. öğlen ets ye gidicez bugün tatil işini çözücez inş.

super, evlilik yıldönümünüze nekadar az kalmıış
plan program yaptınız mı?

e evet az kaldı aşkmla 1 yıl evlilik doldurmaya

evlenme teklif etttigi yerde yine yemek yiyicez..ilk plan bu sonrası belli degil.canlı müzik istiyorm öyle bir yere götürsün beni:81::92:

Yarenaycım inş. çalışmazsın canım..
Nektarcım avm nin nette numarası varsa ara ordaki mağazanın tel nosu mutlaka vardır santralde

e evet az kaldı aşkmla 1 yıl evlilik doldurmaya

evlenme teklif etttigi yerde yine yemek yiyicez..ilk plan bu sonrası belli degil.canlı müzik istiyorm öyle bir yere götürsün beni:81::92:
inş çok güzel geçer canım
hediye düşündün mü?

Yarenaycım inş. çalışmazsın canım..
Nektarcım avm nin nette numarası varsa ara ordaki mağazanın tel nosu mutlaka vardır santralde
poğaçam gelsin bi kahvaltı edip kendime gelim, öyle yapim elfim

inş çok güzel geçer canım
hediye düşündün mü?

poğaçam gelsin bi kahvaltı edip kendime gelim, öyle yapim elfim

düşündüm tabi..bizde hediyeler gizli degil açık açık oluyor cnm..isteklere göre..

o bana kolye alıcak ben hep istiyordmda
bende ona istedigi bişeyi alcam ..:82:

benim henüz hiç bir fikrim yok, hepinizinki benden önce herkesden kopya çekebilirim 23 ekim, 5 ay var..

planlar açısından degilmi::d valla canım o gün en çok neyle mutlu olucaksanız öyle yaşayın..
zaman su gibi gecti ah ah:98:

Son düzenleme:
ay Fundam numara doğru ama dosyadan bakıyorum anlamadım niye böyle oluyo

fundam adam daha 10 gün önce dedi birinizi çıkartcam, şimdi gel de kabul etme

nigarım netten baksan? yok mu numarası? belki değişmiştir yoksa niye ev çıksın ki:44::44:

ordan sorabileceğin biri varsa sor deki böyle böyle oluyo
yarenay özelliklemi yaptı acaba sizin bu patron ne vicdansızmışzaten bi hafta sonlarımız var valla ben bugün bile çalışmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…