günaydın kızlarr
bizim müşterinin kampanyası sıkıştı yine. bugün ve yarınmesai kala durumumuz var. dün akşam ben çıkına kadar eşim de işten çıkmış. geldi beni aldı işyerinden. ne güzel bir duyguymuş böyle eşinin işten alması. elele çıktık işyerinden bu akşam Girne'ye gidecektik. umarım çok geç çıkmayız. özellikle yarın hiç çalışmak istemiyorum. çünkü biz bir tek pazar günleri görebiliyoruz birbirimizi adam gibi
yarenim inş çalışmazsınız canım yarın yaa, insan diğer hafta içi psikolojik olarak hazırlayamıyo kendini
Günaydın herkese
sabah sabah telefonda fırça yedim yaa
antalya akkapark avm arıyorum bi kadının ev telefonu çıkıyo
2. bastı fırçayı "evladım noluyo sabah sabah" diyeaslında kadın da haklı yani
allam yaa doğru da tuşluyorum ama:26:
ay Fundam numara doğru ama dosyadan bakıyorum anlamadım niye böyle oluyonektar canını sıkma zamanla alışırsın canımdaha işte yenisin olur bu tarz şeyler
günaydın herkese:80:
günaydın kızlarrrr
kıyamam yapazar günü mesai kabul etme yarenay
avm nin var kuzum, ama içindeki mağazaların yok :44:fundam adam daha 10 gün önce dedi birinizi çıkartcam, şimdi gel de kabul etme
nigarım netten baksan? yok mu numarası? belki değişmiştir yoksa niye ev çıksın ki:44::44:
super, evlilik yıldönümünüze nekadar az kalmıış
plan program yaptınız mı?
inş çok güzel geçer canıme evet az kaldı aşkmla 1 yıl evlilik doldurmaya
evlenme teklif etttigi yerde yine yemek yiyicez..ilk plan bu sonrası belli degil.canlı müzik istiyorm öyle bir yere götürsün beni:81::92:
poğaçam gelsin bi kahvaltı edip kendime gelim,Yarenaycım inş. çalışmazsın canım..
Nektarcım avm nin nette numarası varsa ara ordaki mağazanın tel nosu mutlaka vardır santralde
inş çok güzel geçer canım
hediye düşündün mü?
poğaçam gelsin bi kahvaltı edip kendime gelim,öyle yapim elfim
düşündüm tabi..bizde hediyeler gizli degil açık açık oluyor cnm..isteklere göre..
o bana kolye alıcakben hep istiyordmda
bende ona istedigi bişeyi alcam ..:82:
ben de fikir ediniyorum bu arada
benim henüz hiç bir fikrim yok, hepinizinki benden önce herkesden kopya çekebilirimne gibi senin ne zamn yıl dönümün canım:89:
benim henüz hiç bir fikrim yok, hepinizinki benden önce herkesden kopya çekebilirim23 ekim, 5 ay var..
ay Fundam numara doğru ama dosyadan bakıyorum anlamadım niye böyle oluyo
fundam adam daha 10 gün önce dedi birinizi çıkartcam, şimdi gel de kabul etme
nigarım netten baksan? yok mu numarası? belki değişmiştir yoksa niye ev çıksın ki:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?