2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hafta içi 6 da paydos cnm

aynen yarım günler çabuk geciyor.uzun zamandır yarın ilk kez yıllar sonra cmtsi çalışcm bismillah
6 olması çok güzel canım, biz yaz uygulamasına geçince 7 de çıkıcaz..şimdi 18:30
aynen bende geçende bir markanın aldım hiç hoşuma gitmedi köfteden tiksindim resmen yaaa

en iyisi kıyma alıp kendin yapmak, evde yapılan köfteye bayılırım

eşim köfteye bayılır nektarım
zuzuş bende hem ıslatıp hem kavururum
ben kaçar kızlar:79::79:öpüyorum sizi

super87 iyi akşamlar canımcım
valla bende ev köftesini severim bi deneyeyim dedim bi dahada hazır alıp yapmam
herkese iyi akşamlar kızlar bende biraz elemanlarıma bakayım

aynen nektar pilav yapmak en kolayı

sen de mi haftalık alıyosun canım

tavuklu pilav salata, başka bişi yapamam valla 7 den sonra

yok canım maalesef. İzmir'deyken alıyordum haftalık. burda aylığa döndü. eşim de hep haftalık alırdı. o da burda aylığa döndü. ilk zamanlar çok karıştık bu yüzden.

YA KIZLAR BİŞE SORACAM BU İKİDİR PİLAV YAPARKEN pirinçler birbirine yapışıyo halbuki hep yaptığım gibi yapıyorum acaba neden öle oluyo?

bolum bence de pirincin markasından olabilir. ya da iyi yıkamadıysan yapışırlar. bi daha yaparsan fazladan yıka biraz. eğer yine yapışırsa markasından olabilir.

kızlarr bir İzmirli olarak birşeyi düzeltmek istiyorum. İzmir köfte zaten patatesli yapılır ve sulu olur. yani yanına patates kızartması falan olmaz. en iyi yandaşı pilavdır. salata olur, cacık olur, kola olur fark etmez.

bu arada sirken, laydy, 48ve58, arse, ajikal gelmez oldular yaaa

:13: Evet yarenay bende yarı izmirli olaraktan Sana katılıyorum

Ve izmir köfteye bayılırım :))

annem onun değişik versiyonunu yapıyo..köfteler ve patetesler küçük oluyo..

biliyorum canım duymuştum onu da. birçok kişi onu karıştırır zaten İzmir Köfteyle.

yok cnm suda bekletiyorum zaten dedim acaba çokmu beklettim ondan oldu ikincide daha az beklettim yine oldu(belkide markadandaır.
bu arada evt dediğin gibi izmir köfteyi bende öle bilirim.

Onun arabasıvar güzel mi güzell
şoförüde var özel mi özellll

:))hehehe dışarda bu şarkıyı çalıyo biri :))

selamm kizlarr

ay inanin islerim anca bitti alisverise git gel esyalari yerlestir yemek yap mutfagi toparlabiitim valla bir dus aldim simdi oturuyorum, ferihanin baslamasini bekliyorum

esimde kardesiyle birseyleer yemis disarda bende yemek bosuna yaptim neyse yarina yeriz ins.

dometesli bulgr pilavi ve bezelye yemegi yaptim.

canım keşke çıkmadan etleri marine etseydin, en az 2-3 saat dolapta beklemesi lazım :26:
1 gece beklerse daha da süper ama
neyse belki yarın yaparsın

a.s zuzu

Walla yordunuz beni kızlar hiç bu kadar çok konuştunuzu görmemiştim eski anılar ortaya çıkınca herkes dökülmüş maşallah hepimiz ne kadar zor evlenmişizz Bizim de öyle oldu walla. taa ilk çıktığımız zamanlardan kıldı ailem eşime, derslerimi kötü etkiliyor falan diye hocalarım yetiştirmiş, o zaman baya olaylar çıkmıştı babam okuldan alırım bile demişti bi ara o sinirle. Öyle böyle yıllaaaar sonra evlendik gitti işte. Ne kadar uğraşsalar da evlendik...

Nigarcım unuttum ki tavuğu buzluktan çıkarmayı ben markete gittik pizza patates falan aldık onları yedik bugün. Yarına yapıcam tavuğu artık.

Yarenaycım giremedim gündüz yaa dersim 6 gibi bitti ama markete gittik falan, daha ancak geldik yemek yedik bi bakayım dedim.

Bebişlere isim de seçilmiş maşallah fundacım ela ve naz güzel bence. Öykü ve masal da güzel. Onların dışında benim aklımda eylül, sıla falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…