6 olması çok güzel canım, biz yaz uygulamasına geçince 7 de çıkıcaz..şimdi 18:30hafta içi 6 da paydos cnm
aynen yarım günler çabuk geciyor.uzun zamandır yarın ilk kez yıllar sonra cmtsi çalışcm bismillah
aynen bende geçende bir markanın aldım hiç hoşuma gitmedi köfteden tiksindim resmen yaaa
pilav uğraştıyo ıslat bekle pişir çok acıktım en iyisi patates köfte kolagelsin kilolar
aferim sanaistanbul gibi bi yer için ve oyoğunluk için az tabi canım
asla hazır köfte almamkendi ellerimle yaptım
6 olması çok güzel canım, biz yaz uygulamasına geçince 7 de çıkıcaz..şimdi 18:30
en iyisi kıyma alıp kendin yapmak, evde yapılan köfteye bayılırım
ay ne ıslatması be ben kavurup yapıyorum pilavı
ben de bekletmiyorum suda, kavuruyorum ve pilav yapması bana en kolay geliyo
Yok belli olmaz, 600 den hesaplanır yarın.. Konuşunca değişecek yada işten ayrılıcam
çalışmam yani 600 e
Pirincini mi değiştirdin acaba canım :44:
bol eger princin az yaprsan her zaman lapa olur..çok yapınca olmuyor..
8:30 canımgüzel oldugu için tercih ettm bebegm ..sabah kaçta senin
benimkisi de bayılır, daha doğrusu et olan herşeyeeşim köfteye bayılır nektarım
zuzuş bende hem ıslatıp hem kavururum
ben kaçar kızlar:79::79:öpüyorum sizi
sen de mi haftalık alıyosun canım
tavuklu pilav salata, başka bişi yapamam valla 7 den sonra
YA KIZLAR BİŞE SORACAM BU İKİDİR PİLAV YAPARKEN pirinçler birbirine yapışıyo halbuki hep yaptığım gibi yapıyorum acaba neden öle oluyo?
yok canım maalesef. İzmir'deyken alıyordum haftalık. burda aylığa döndü. eşim de hep haftalık alırdı. o da burda aylığa döndü. ilk zamanlar çok karıştık bu yüzden.
bolum bence de pirincin markasından olabilir. ya da iyi yıkamadıysan yapışırlar. bi daha yaparsan fazladan yıka biraz. eğer yine yapışırsa markasından olabilir.
kızlarr bir İzmirli olarak birşeyi düzeltmek istiyorum. İzmir köfte zaten patatesli yapılır ve sulu olur. yani yanına patates kızartması falan olmaz. en iyi yandaşı pilavdır. salata olur, cacık olur, kola olur fark etmez.
bu arada sirken, laydy, 48ve58, arse, ajikal gelmez oldular yaaa
canım keşke çıkmadan etleri marine etseydin, en az 2-3 saat dolapta beklemesi lazım :26:
1 gece beklerse daha da süper ama
neyse belki yarın yaparsın
a.s zuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?