Akşama kızartma var heralde..patetes biber köfteDediydi kaynanam :)
kaynımın d.günü ya değişebilirde :))
az önce de yazmıştım. Pilav taze fasulye ve cacık. Aslında ne zamandır makarna yemiyorum pilav da bikaç günlük yaa artık yemeyiz biz onu heralde. Makarna mı yapsam ben de. Dün yoğurtlu sarımsaklı dediniz ya canım çektiii üstüne de salçalı kıyma yapsam yalancı mantı gibi :26:
ben davetteyim şekerlerakşam yemekmi yapacaksınız kolay gelsin
ayyy noluyor bana her okuduğumu canım istiyorrr. Biber kızartması istedim şimdi debenim fasulye yalan mı olcak bugün yoksa???
ayyy noluyor bana her okuduğumu canım istiyorrr. Biber kızartması istedim şimdi debenim fasulye yalan mı olcak bugün yoksa???
fundiş beni gaza getirme çıkıveririm walla şimdi kayınvalideme
o bendede var hamileliğimi düşünemiyorum heran aşeriyo gibiyim zaten
az önce de yazmıştım. Pilav taze fasulye ve cacık. Aslında ne zamandır makarna yemiyorum pilav da bikaç günlük yaa artık yemeyiz biz onu heralde. Makarna mı yapsam ben de. Dün yoğurtlu sarımsaklı dediniz ya canım çektiii üstüne de salçalı kıyma yapsam yalancı mantı gibi :26:
Bende anneanneme sordum ne yapıcaksın diye süpriz diyo. İnş. içli köfte yapar :)
makarna yap yaaa..makarnayı çok severim..fasulyenin yanına cuk oturur
Ben pilavı sadece kuru fasulye (bezelye eh işte) onların yanına seviyom sadece...
Ama makarnayı çok severim..sarımsaklı yoğurt üzerine salçalı sos
makarna yap yaaa..makarnayı çok severim..fasulyenin yanına cuk oturur
Ben pilavı sadece kuru fasulye (bezelye eh işte) onların yanına seviyom sadece...
Ama makarnayı çok severim..sarımsaklı yoğurt üzerine salçalı sos
temizliğimi bitirdim kızlar :)))) Bakalım bundan sonraki temizlik kaç hafta sonra olacak
Benim de buzluğumda bezelyeler vardı anane yapmış bizim için. O paketlerden birini pişirecem. Donunun çözülmesi gerekiyor mu??? Etleri soğanla soteleyince bezelyeyi de kavurmam gerekir mi???
Yardım ediiiiiin
kız walla gidicem şimdi hepsini yapıcam haa nasıl da canım istedi. Fasulyemi alıp geliyorum ayıklıyım bi kenarda. Sonra da makarna yapıcam. Ve de biber kızartıcam üstüne sarımsaklı yoğurt allaaaaaaaaaaaah tutmayın beni acıktım mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?