2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yemek dediğinizde aklıma geldi öğlen yemeğe indim aşağıdaki bi abi var onların masasına oturuyorum onlarla yemek yiyordum hep. Yemeği indim baktım bu yanımki almış yeni ekülünüde o masaya oturmuşlar bu kadarmı kıskanç olunur ya .. Eşime dedim bu manyak yine benle uğraşıyor bizde onunla uğraşırız dur geliyorum dedi. Geldi baya kaldı yanımda :))))

taze fasulyeye bayılırıımmm Domatesli falannn ohhh

makarna yap yaaa..makarnayı çok severim..fasulyenin yanına cuk oturur

Ben pilavı sadece kuru fasulye (bezelye eh işte) onların yanına seviyom sadece...
Ama makarnayı çok severim..sarımsaklı yoğurt üzerine salçalı sos

kız walla gidicem şimdi hepsini yapıcam haa nasıl da canım istedi. Fasulyemi alıp geliyorum ayıklıyım bi kenarda. Sonra da makarna yapıcam. Ve de biber kızartıcam üstüne sarımsaklı yoğurt allaaaaaaaaaaaah tutmayın beni acıktım mı ne

temizliğimi bitirdim kızlar :)))) Bakalım bundan sonraki temizlik kaç hafta sonra olacak

Benim de buzluğumda bezelyeler vardı anane yapmış bizim için. O paketlerden birini pişirecem. Donunun çözülmesi gerekiyor mu??? Etleri soğanla soteleyince bezelyeyi de kavurmam gerekir mi???

Yardım ediiiiiin

neyse kizlar

muhabbete doyum olmuyor ben cikim yapim yemegimi daha derslerim falan var

olari yapim zaten aksam olur aksama da kaynanama gidicez

kayinpederim türkiyeye gidiyor yarin,

öpüldünüzzz

bye............

ben bezelyeyi patates havuç ve etle yapıyorum nefis oluyobezelyeyi en son ekle hemen pişer zaten kavurmana gerek yok

Yap canm afiyet bal şeker olsun....

Bende durduk yerde bişeyler ister canım :)) patronum bile diyor ..ben senin hamile halini düşünemiyorum diye :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…