Başım ağrıyor, gözlerim yanıyor(off içime bi sıkıntı doğdu yaa (
zuzu dur sana bi okuyup üfleyim nazar değmiştir
kızlar yaaaaaa dün oturma odama ayı kadar bi hamamböceği girdi koridordan :84::84::84: Ya offf kesin mutfak camından falan girdi. öldüm korkumdan eşim de evde diildi sehpanın koltukların üstünden atlayıp koridora çıktım zar zor, sonra da böcek ilacını buldum sıktım üstüne ama halimi anlatamam size buz kestim evde yaaaa. Sonra da kapıyı üstüne kapattım çıktım. Bütün gece tetikteydim ya bi daha çıkarsa diye. Tel gibi bişy yaptırcaz camlarımıza biz, ben duramıyorum böyle
bilgisayarın ekranına doğru üfledim
Ayy ayşe çok iğrenç ben çok korkarımbende bi kere bekarken kendi evimizde görmüştüm evdekileri ayağa kaldırdım evi talan ettik böceği bulabilmek için ben ertesi gün sabaha kadar uyumadım annem buldum öldürdüm dedi beni kandırmış uyuyum diye
benimde yatak odasının teli düşmüştü geçenlerde (allah tan birinin kafasına düşmemiş), açmıyorum böcek möcek girer diye..ya böle bi böcek var neydi adı kuyruğunda kıskacı var ince bişey kaynanam kulağagiren diyo
Onlardan girer diye korkumdan çok az havalandırıyom(
geçen yaz ben ne korkular yaşadımBikeresinde çamaşırları topladım katlıyodum annaamm ne göreyim koskocaman çekirgeee Ben bi çığlık hemen eşimin yanına koştum Korkudan dilim sürşmüş çekirge yerine çekirdek var çekirdek var diye bağırıyomuşum
Yazın o çekirgelerden ve osurk böceklerinden bıktım yemin ederim..bi defada geceliğim içinden çıktı hemde ben giydim bktım sırtımda bi kabarıklık var bi çıkardım gecelikte böcekk
Nerdeyse bayılcaktım
bilgisayarın ekranına doğru üfledim
ayy ayşe çok iğrenç ben çok korkarımbende bi kere bekarken kendi evimizde görmüştüm evdekileri ayağa kaldırdım evi talan ettik böceği bulabilmek için ben ertesi gün sabaha kadar uyumadım annem buldum öldürdüm dedi beni kandırmış uyuyum diye
ayyy
bende cok korkuyorum kizlar ya böceklerden
onun icin hep temizlik yapiyorum hep süpürge aciyorum siliyorum
camasir suyunu eksik etmiyorum
bunlari yaptiginiz sürece olmaz
birde yag falan dökülürse hemen temizleyin aspiratörü falan
hamamböcegi yaga bird patatese geliyormus bilginiz olsun.
yaz aylarind adaha cok olurmus,
iyyyy
ben bu böcek olaylarindancok tiksiniyorum kizlar
kapatalim konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?