2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar yaaaaaa dün oturma odama ayı kadar bi hamamböceği girdi koridordan :84::84::84: ya offf kesin mutfak camından falan girdi. Öldüm korkumdan eşim de evde diildi sehpanın koltukların üstünden atlayıp koridora çıktım zar zor, sonra da böcek ilacını buldum sıktım üstüne ama halimi anlatamam size buz kestim evde yaaaa. Sonra da kapıyı üstüne kapattım çıktım. Bütün gece tetikteydim ya bi daha çıkarsa diye. Tel gibi bişy yaptırcaz camlarımıza biz, ben duramıyorum böyle

benimde yatak odasının teli düşmüştü geçenlerde (allah tan birinin kafasına düşmemiş), açmıyorum böcek möcek girer diye..ya böle bi böcek var neydi adı kuyruğunda kıskacı var ince bişey kaynanam kulağagiren diyo
Onlardan girer diye korkumdan çok az havalandırıyom (

geçen yaz ben ne korkular yaşadım Bikeresinde çamaşırları topladım katlıyodum annaamm ne göreyim koskocaman çekirgeee Ben bi çığlık hemen eşimin yanına koştum Korkudan dilim sürşmüş çekirge yerine çekirdek var çekirdek var diye bağırıyomuşum

Yazın o çekirgelerden ve osurk böceklerinden bıktım yemin ederim..bi defada geceliğim içinden çıktı hemde ben giydim bktım sırtımda bi kabarıklık var bi çıkardım gecelikte böcekk
Nerdeyse bayılcaktım

bilgisayarın ekranına doğru üfledim
ayy ayşe çok iğrenç ben çok korkarımbende bi kere bekarken kendi evimizde görmüştüm evdekileri ayağa kaldırdım evi talan ettik böceği bulabilmek için ben ertesi gün sabaha kadar uyumadım annem buldum öldürdüm dedi beni kandırmış uyuyum diye

Hee dünde kaynanamlarda kertenkele çıkmış:26: Tam kapının ağzındaymış Bütün gün kapı açık kalmış ondan girmiştir diyo ((allah tan ben görmedim

ohh azcık iyi geldi ağzına sağlık

ayyy

bende cok korkuyorum kizlar ya böceklerden

onun icin hep temizlik yapiyorum hep süpürge aciyorum siliyorum

camasir suyunu eksik etmiyorum

bunlari yaptiginiz sürece olmaz

birde yag falan dökülürse hemen temizleyin aspiratörü falan

hamamböcegi yaga bird patatese geliyormus bilginiz olsun.

yaz aylarind adaha cok olurmus,

ısırgaç mı ne diyorlar burda da ona pis bi şey o da

ya ben de çok korkarım ama evde tek başımaydım ve o böceği mutlka yok etmem lazımdı. Kaçarsa hayatta uyuyamam giremem de oralara bi daha. O yüzden bütün cesaretimi topladım ve uzaktan da olsa spreyledm hayvanı iğrençti yaaa anlatamam. Bizim istanbuldaki evimizde ara sıra çıkardı ben de hatırlıyorum ama kocaman yaaa el insaf bu kadar byür mü bi böcek masalara falan çıkar ağlardım

çekirdek hakertenkele nasıl girmiş kız
bende hafta sonu balkona çıktım güvercin klimanın motorunu orya yuva yapmış bişey kıpırdadı bastım çığlığı bi baktım eşim yanımdane oldu aşkım korktum diyo bende korktum dedimapartmandakiler ne düşündü allah bilir

yağ ve patatesi hiç duymamıştım :26: ama yazın daha çok oluyor evet. Ben de açıkta falan asla bi yemek falan hiçbişey bırakmam hemen işim biter kaldırırım yemeğe falan gelmesinler diye

eşim benim çok korktuğumu biliyodu evlenmeden önce evi ilaçlatmıştı bu yıl yine ilaçlatalımdikkat et ayşe onlar çok hızlı ürerler:83:

az önce de yazmıştım. pilav taze fasulye ve cacık. Aslında ne zamandır makarna yemiyorum pilav da bikaç günlük yaa artık yemeyiz biz onu heralde. Makarna mı yapsam ben de. Dün yoğurtlu sarımsaklı dediniz ya canım çektiii üstüne de salçalı kıyma yapsam yalancı mantı gibi :26:

Akşama kızartma var heralde..patetes biber köfte Dediydi kaynanam :)

kaynımın d.günü ya değişebilirde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…