ay rejim yapıcam diyo yaa incecik zatenben yatıp öleyim o zaman
:
ayşe nabereşin iş bulabildimi canım nasıl gidiyo bi sıkıntı yok dimi
sinem senin bebik ne yapıyo bulantın falan varmı
valla cnm o kadarını bile düşünemiyorum artık gelip gelemeyeceğim bile belli değilki..Yıldırma politikası
Işten çıkartcaksa da o kovsun,sakın kendi rızanla çıkma
Peki sen doğum izninde, o başlka birini alıcak yaa..sen gelince nolcak:26:
evt cnm ozaman bile ayrı bi stres olmuştum amin inşallah sorma ev kredimizde çok ayda 1500 ödüyoruz bide ayrı 250 tl ödediğimiz bi kredimiz var ben çıkarsam batarız resmen eşim zaten 1900 falan alıyo ayy allhım düşenmiyorum yaa..canım benim sen zaten bu gerginlikleri yaşayacaksın diye bebeği bile ilk başlarda kabullenemedin dimi hatırlıyorumda sürpriz olmuştu demi bebek allah yardımcınız olsun bebek rızkıyla gelirmiş hiç kaygı etme inşallah uğurlu gelir minik bebeğinizev kredisi ne kadar ödüyodunuz bolum
ayşe nabereşin iş bulabildimi canım nasıl gidiyo bi sıkıntı yok dimi
sinem senin bebik ne yapıyo bulantın falan varmı
yoğundum, biraz rahatım şu an ama evimi özledim canım yaahosbuldukkk canim
nasilsin ?
şımarık yaabu bolun müdürüne
bu zuzununkine
buda benimkineyazık kız benimki iyi:98:
tamam benim hedefim 5 kiloya öyle deme ama yaaa. Walla göbeğim çıktı yazın bi de bikininin lastikleri iyice sıkıyor fışkırıyor o zaman. Acil recimdeyiz canım ikimiz de
maşallah size sinemcimbenim bebek iyidir herhalde teyzosu
yarin dr. gidicez keseyi görmeye ins,gözükür kalp atislarini falan duyucaz bakalim hayirlis olsun
canim henüz bulantim baslamadi daha sadece adet sancisi gibi karnim agriyor fazla ayakta duramiyorum yoruluyorum hemen.
bugün 5+4 günlük olduk
benim bebek iyidir herhalde teyzosu
yarin dr. gidicez keseyi görmeye ins,gözükür kalp atislarini falan duyucaz bakalim hayirlis olsun
canim henüz bulantim baslamadi daha sadece adet sancisi gibi karnim agriyor fazla ayakta duramiyorum yoruluyorum hemen.
bugün 5+4 günlük olduk
iyilik walla. Eşim hala cafe arayışlarında. Bi tane bulmuşlardı ama apartmandakiler istememiş o dükkanın cafe olmasını. o yüzden olmadı hala arıyorlar bakalım...
koltuklarını güle güle kullan bu arada)
valla cnm o kadarını bile düşünemiyorum artık gelip gelemeyeceğim bile belli değilki..
evt cnm ozaman bile ayrı bi stres olmuştum amin inşallah sorma ev kredimizde çok ayda 1500 ödüyoruz bide ayrı 250 tl ödediğimiz bi kredimiz var ben çıkarsam batarız resmen eşim zaten 1900 falan alıyo ayy allhım düşenmiyorum yaa..
benim bebek iyidir herhalde teyzosu
bugün 5+4 günlük olduk
maşallah canım. Ayyy ilk defa doktora gidiceksiniz çok heyecanlısındır heralde
ay topikimizde 4829 beğeni olmuş
nekadar çok beğeniyoruz biz birbirimizi
Bolcum kötüdüşünme lütfen..bebeğini düşün ,o da etkileniyor :/
sinemm dr.sonra yaz buraya kıs :))
ay topikimizde 4829 beğeni olmuş
nekadar çok beğeniyoruz biz birbirimizi
yoğundum, biraz rahatım şu an ama evimi özledim canım yaa
şımarık yaa♥
tamam benim hedefim 5 kilo
maşallah size sinemcimyarın güzel haberlerini bekliyoruz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?