2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ayşe tebrikler valla helal olsun sanakıyamam gel benim dolapta var beraber yiyelimzuzu ozaman bugünkü kupa sana gider

canım yaa benimde daha duruyor ütüler, aslında bende yapsam iyi olur..pazar günü denize gitmek istiyor eşim..ablamlar falan hep birlikte denize gidebiliriz
ay ben de istiyorum denize gitmeyi yaa ama istanbulda daha 2 hafta girilmez bence, su iyice ısınmalı

günaydın kızlar nasılsınız? size bir şey soracam mutlaka biliyorsunuzdur. İnternet üerinden orjinal parfüm alabilceğim güvenilir bir yer var mı?

yine tlf. mu unuttun yoksa :))

gel canım, burda gireriz birlikte :))
burda da bazı yerler güzel..bazı yerler(açık denizler) yaz ortasında bile buz :)) ama iyi oluyor güneşte yanıyosun iyice..bi atıyon kendini suya..cossss

Iki yudum su içtim hemen wc ye tşındım yaa...
Bu su acayip çalıştırıyo benim bağırsakları :)

Acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.

Ama ne olursa olsun gitmiyim dimi

elfiiii inanmıyorum sana

haklisin elficim insan bas basa olmak ister esiyle beraber. hak veriyorum sana ister istemez birlikte olursunuz yani gjitseniz beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…