bu kupayı hakettim beeeeeeeeeeen heyecanlandım hemen sizinle paylaşayım dedim
Geçenlerde bi sınava girmiştim ya ales, açıklanmış onun sonuçları 90 almışım allahım nasıl sevindim kızlarrrrr inş. bi işe yarar bu kadar yüksek puan. Şu pis ünv.ler bi kadro açsalar artık da başvursam yaaaa
Bu arada menümde saydıklarımın hepsini yaptımbi de funda su böreği demiş aşkolsun funda onu ben nası yapıyım offf canım da çekti haa çok severim
ayşe tebrikler valla helal olsun sanabravo canım, tebrikler...inşallah işe yarar
aç gözlü seni demek hepsini yaptın hee
canım yaa benimde daha duruyor ütüler, aslında bende yapsam iyi olur..pazar günü denize gitmek istiyor eşim..ablamlar falan hep birlikte denize gidebiliriz
funda dün sendin, bugünde ben..kahvaltıda dünden kalan biber kızartmasını yedim ayy nasıl susuyorum sabah sabah aldım şişeyi elime :)) sonum wc
ay ben de istiyorum denize gitmeyi yaacanım yaa benimde daha duruyor ütüler, aslında bende yapsam iyi olur..pazar günü denize gitmek istiyor eşim..ablamlar falan hep birlikte denize gidebiliriz
servisi kaçırdım bugün yaa
günaydın kızlar nasılsınız? size bir şey soracam mutlaka biliyorsunuzdur. İnternet üerinden orjinal parfüm alabilceğim güvenilir bir yer var mı?
Acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.
Ama ne olursa olsun gitmiyim dimi
elfiiii inanmıyorum sana
Ama funda çok güzel orası hem biz cumadan gidcez onlar pazar günü. Bi tek 1 gün karşılaşıcaz galiba yada 2 gün.
canım nere burası link gönderde bi bakıyım..canım sen nasıl istersen ama sonradan yine başın ağrımasın
Acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.
Ama ne olursa olsun gitmiyim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?