2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sirkencim ben ordan aldım parfüm güvenilir hemde orjinal ürünler merak etme güvenle alabilirsin.
elfi bencede hiç onlarla aynı yerde yapma.

Hem eşin telde balayı desin..balayı ind.dende yararlanın

Nerde okumuşutum hatırlamıyorum ama balayı indiriminden yararlanabilmek için evlilik tarihinin 6 aydan kısa süre olması gerekiyomuş.
Bizde malesef erken rezervasyon indirimi olmayacak :/ Eşimin tez savunması belli değil henüz.

Ben de rodos a gitmeyi çok istiyorum yavaş yavaş araştırmaya başladım hep güzel yorumlar okuyorum. eşime bahsettim ona da cazip geldi. Bakalım bu yaz rodos olursa süper olacak

Valla bilmiyorum ama biz göstermedik evl.cüzdanı..zaten yanımıza bile almamıştıkki:101:
Nolcak eşi desin..balayı yapmadık bu bizim ilk tatilimiz balkayımız desin :)))

Elfi alınmıyosun dimmi söylediklerimize?
samimiyetimize güvenerek yorum yapıyoruz ve senin iyiliğini istiyoruz hepimiz :)))

çok merak ediyorum sonuç ne olucak

Sonuçta illaki otelde karşılaşcaklar..abi şuraya gidelim buraya gidelim gelin yanımıza oturun:95:
Tatile kafa dinlemeye stres atmaya eğlenmeye gidilir..ee siz evi otele taşıyosunuz
Elfiimm eşinle yalnız gitt

Ama tabii mesela alanyanın denizi nasıldır suyu sıcaklığı nasıldır..bunlarıda araştırmak lazım..eylülde gidilirmi :)

Ama tabii mesela alanyanın denizi nasıldır suyu sıcaklığı nasıldır..bunlarıda araştırmak lazım..eylülde gidilirmi :)

cnm bizim düğünümüz 11 eylüldü geçen yıl 12 sinde alanyadaydık baya sıcaktı arkadaşım ekimde gitti yine havuza denize girdiler ama ekimde soğuyo.

tatilbudur.com açılmıyor bende

1 yıl dolmadan izin yok yaa..tatil sişteleride açılmıyo herall

şimdi eşimle konuştum ..bayram 30 ağustos ya kızlar ,patronla konuşcam ya bayram tatilini vericek 1 haftaya ozaman ankaraya gidicez...onu vermezse 17 eylülde ablamlarla balayına gidicez :)))

ama büyük ihtimal bayramda izin kullandırır...hem bayram tatilini hem benim iznimi birarada çıkartmak ister eminim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…