2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfida sakınnnn böyle bir hataya düşme. Bütün tatil yerleri her zaman güzel olur; bunu aklından çıkarma. Sen de alternatif yerler bak. 1-2 gün karşılışırız diyorsun ama bir bakmışsın ki tatillerini onlar uzatmışlar ya da eşin sizinkini son dk onlarla aynı güne çekmiş olabilir.

işe geçmi kaldın pekibuarada alışabildinmi nigar işe maaş işini konuşacaktın ne oldu canım
kalmadım canım, servis zaten ilk beni alıyo
ondan erken bile geldim işe ama minibüsle kötü oluyo yaa sıkışık felan
konuştum tatlım 700 oldu, performansa göre 750 yapıcaklar.. çalışim diyorum evde dururken onu da veren yok :26:

günaydın kızlar nasılsınız? size bir şey soracam mutlaka biliyorsunuzdur. İnternet üerinden orjinal parfüm alabilceğim güvenilir bir yer var mı?

İndirimli Parfüm, Cilt Bakımı ve Makyaj - StrawberryNet var sirken :))
zuzuş yine telefonumu unuttum inanırmısın, şaka gibi
döndüm geri aldım
ayvalığa gelme planım var zaten benim, en çok merak ettiğim yerlerden biri bakalım napıcaz bu yaz :98:

ben demiştim dimmi yine yumuşarsın, birlikte tatil yaparsınız diye :26:
ben hayatta kabul etmezdim şahsen, ama siz bilirsiniz tabi canım
elfiiii inanmıyorum sana
ben de

Dü tekin acarda sordum Davidoff cool water 100 ml parfüm 128 liraydı strawberry de 76 lira

Lancome hypnose sense e 180 küsür fiyat verdiler burda 126 lira.

Oldukça hesaplı geldi ama güvenilir mi işte??? Nektar sen hiç burdan alışveriş yapıyor musun?

zuzuş yine telefonumu unuttum inanırmısın, şaka gibi
döndüm geri aldım
Ayvalığa gelme planım var zaten benim, en çok merak ettiğim yerlerden biri bakalım napıcaz bu yaz :98:

:))))
gel canım misafir ederim ben seni

...
Elfii ben sana ne diyim bacım
Biz ablamlara kuşadasında otl ayarladık çok güzel..eşim geçen kuşadasındaydı yaa..tam otelin yanındaymış :) baktım dışardan çok güzel gerçekten dedi :))
başka güzel oteller yok sankim..
Hem hiçte herkes kendi odasında geçirmez..e havuzda karşılaşınca nolcak, ya siz gitceksiniz onların yanına yada onlar gelicek

İkinci link attığn yer daha güzel. Ne güzel ya siz ayarlayabiliyorsunuz bir de biz ayarlasaydık tatilimizi...

netten çok alışveriş yaptım ama burdan bişi almadım
arkadaşım makyaj malzemesi aldı 2 kez, eksiksiz geldi ürünleri :26:

KUŞ ADASINDAKİ OTELDE AKŞAM YEMEĞİ NERDE:26:

10:00-11:00 Geç kahvaltı
14:00-18:00 Pastane
16:00-18:00 Çay saati (kuru pasta ve kek ile)
23:30-00:30 Gece yemeği

elficim bu tarz okadar çok tatil yerleri varki boşver başka yerler bak
NEKTAR İYİ YAPMIŞIN CANIM EVDE OTURSAN İYİCE SIKILACAKTIN

Ayşee, hakkaten bravo sana 90 süperrr,
tebrikler canım

yarenim, hafta içi iş mi yapılır yaa
ben çok yorgun oluyorum, yemeği ve mutfağı toparlamayı anca yapıyorum

Günaydınlar herkese

nigarım napayım 2 haftadır hastalık falan derken hiç birşey yapamadım zaten. o yüzden iyice kirlendi ev, gözüme batıyor. ufak ufak yapayım rahatlatayım dedim. mecburen yapıyorum. bu akşam yine 1 makina çamaşırım var yıkanacak.

bu arada ayşeyi tebrik etmeyi unutmuşum. canım tebrikler, umarım işe yarar.

iyidir canım ne güzel işte. su temizlesin vücudunu.

elfim valla canım beğeneceğin başka yerler de bulursun bence. hiç böyle bir risk alma. bence öyle birşey yapar ki o çatışan 1 gününüz yüzünden tatil boyunca moralin bozulur. ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz? bir de yorumlarına baktın mı hiç otelin?

İkinci link attığn yer daha güzel. Ne güzel ya siz ayarlayabiliyorsunuz bir de biz ayarlasaydık tatilimizi...

Erken rezervasyonlar bitmeden sizde ayarlayın bence.

KUŞ ADASINDAKİ OTELDE AKŞAM YEMEĞİ NERDE:26:

10:00-11:00 Geç kahvaltı
14:00-18:00 Pastane
16:00-18:00 Çay saati (kuru pasta ve kek ile)
23:30-00:30 Gece yemeği
Sabah öğlen akşam yemekleri dışında olan şeyler bu.

Hemen bi yorumlara bakıcam eşim bende acil cvp bekliyor ben burdayım :)))

Erken rez. 30 mayısa kadar mikatur da...
Tatilbudur dan bak kuşadası otellerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…