kalmadım canım, servis zaten ilk beni alıyoişe geçmi kaldın pekibuarada alışabildinmi nigar işe maaş işini konuşacaktın ne oldu canım
günaydın kızlar nasılsınız? size bir şey soracam mutlaka biliyorsunuzdur. İnternet üerinden orjinal parfüm alabilceğim güvenilir bir yer var mı?
zuzuş yine telefonumu unuttum inanırmısın, şaka gibiyine tlf. mu unuttun yoksa :))
gel canım, burda gireriz birlikte :))
burda da bazı yerler güzel..bazı yerler(açık denizler) yaz ortasında bile buz :)) ama iyi oluyor güneşte yanıyosun iyice..bi atıyon kendini suya..cossss
ben demiştim dimmi yine yumuşarsın, birlikte tatil yaparsınız diye :26:Acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.
Ama ne olursa olsun gitmiyim dimi
ben deelfiiii inanmıyorum sana
acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.
zuzuş yine telefonumu unuttum inanırmısın, şaka gibi
döndüm geri aldım
Ayvalığa gelme planım var zaten benim, en çok merak ettiğim yerlerden biri bakalım napıcaz bu yaz :98:
netten çok alışveriş yaptım ama burdan bişi almadımDü tekin acarda sordum Davidoff cool water 100 ml parfüm 128 liraydı strawberry de 76 lira
Lancome hypnose sense e 180 küsür fiyat verdiler burda 126 lira.
Oldukça hesaplı geldi ama güvenilir mi işte??? Nektar sen hiç burdan alışveriş yapıyor musun?
otele giriş ve çıkış tarihlerini yazarmısın..bikaç yere bakıcam
Ayşee, hakkaten bravo sana 90 süperrr,
tebrikler canım
yarenim, hafta içi iş mi yapılır yaa
ben çok yorgun oluyorum, yemeği ve mutfağı toparlamayı anca yapıyorum
Günaydınlar herkese
bravo canım, tebrikler...inşallah işe yarar
aç gözlü seni demek hepsini yaptın hee
canım yaa benimde daha duruyor ütüler, aslında bende yapsam iyi olur..pazar günü denize gitmek istiyor eşim..ablamlar falan hep birlikte denize gidebiliriz
funda dün sendin, bugünde ben..kahvaltıda dünden kalan biber kızartmasını yedim ayy nasıl susuyorum sabah sabah aldım şişeyi elime :)) sonum wc
Acil yardım istiyorum bem böyle tembel tembel otururken görümcem tatil için çok güzel bi yer bulmuş eşimde orayı çok beğenmiş. Bizde gitsek orda görüşmeyiz bile onlar odasında biz odamızda falan dedi. Kesinlikle olmaz dedim şimdide birlikte yer bakıyoruz mesaj atıyor oraya bak buraya bak bende bi kaç tane bulup bakması için mesaj attım ama bişeyi itiraf ediyorum bende beğendim görümcemin yerini.
İkinci link attığn yer daha güzel. Ne güzel ya siz ayarlayabiliyorsunuz bir de biz ayarlasaydık tatilimizi...
Sabah öğlen akşam yemekleri dışında olan şeyler bu.KUŞ ADASINDAKİ OTELDE AKŞAM YEMEĞİ NERDE:26:
10:00-11:00 Geç kahvaltı
14:00-18:00 Pastane
16:00-18:00 Çay saati (kuru pasta ve kek ile)
23:30-00:30 Gece yemeği
Hemen bi yorumlara bakıcam eşim bende acil cvp bekliyor ben burdayım :)))elfim valla canım beğeneceğin başka yerler de bulursun bence. hiç böyle bir risk alma. bence öyle birşey yapar ki o çatışan 1 gününüz yüzünden tatil boyunca moralin bozulur. ne kadar kalmayı düşünüyorsunuz? bir de yorumlarına baktın mı hiç otelin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?