2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bendede yorgunluk halsizlik var heryerde uyuyabiliyorum yastığa kafamı koyayım hemen uyuyorum ama doktora gittim kan tahlili yaptırdım kansızlık çıktı buna dikkat edin kansızlık halsizlik yorgunluk yapar dedi çok çabuk yorulursun çabuk hastalanırsın dedi bundanmış

ay hergün oteldesin zaten :)))

neden gitmedin tatile..tabi sezonda izin alamazsın dimi ondn mı

evet canım haftada 1gün iznim var onu bile eşimle aynı gün kullanamıyorum senede 2hafta izin oda kışın düğün yaz sezonu olduğundan oteller yoğundu eşimde turizimci bide otel müdürü olunca mümkün olmuyor 1haftada düğün yaptık orduya git gel düğünden 3gün sonra işe başaldık yani otelden çıkma şansım olmuyor

anladım canım zor iş...ama eşinle aynı meslektenmişsin enazından birbirinize karşı dahada anlayışlı olursunuz aynışeyleri yaşıyosunuz biyerde :) Allah yardımcınız olsun...

...

ben şişemi bitirdim, az daha unutuyodum yazmayı :))

soğuk bişeyler içip geldim:76:canım benim maşallah kanım çok iyi çıkmıştıeşinle aynı yerdemi çalışıyosunuz peki

ayyy nasıl karışık işler bugün ya. sabahtan beri ne yaptın deseler sayamam şimdi ama çok fena iş çıkarttım bugün. aferin bana ben de türk kahvesi söyledim onu bekliyorum. bu arada sularımız geldi nihayet. ve ben de gönül rahatlığıyla 1 şişe suyumu bitirdim (0,5 lt)

dışarıda harika bir yağmur var. rüzgar yok, fırtına yok, hava sıcak, yağmur süper, çok da romantik. kocişime mesaj atayım hemen, bayılırız böyle havalara

arkadaşlar ben çıkıyorum şiftim bitti arkadaşım geldi şifti devredicem yarın görüşürüz hepiinze iyi akşamlar kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…