2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben sarı kantaron içiyorum :120: :120: :120:

neden...

burda kantron yağını yara berelerde yanıklarda falan sürüyolar hatta herşeye sürüyolar içiyolarda herşeye iyi geliyor kantron yağı..seviyorum ben..tabi içmesini değil :))

o ne kıs ne işe yarıyomuş?
sen sakın içme de zaten, hamilelere yasak

neden...

burda kantron yağını yara berelerde yanıklarda falan sürüyolar hatta herşeye sürüyolar içiyolarda herşeye iyi geliyor kantron yağı..seviyorum ben..tabi içmesini değil :))
çayını içiyorum ben bikere yağını değil

Sarı kantaronla ilgili yapılan deneylerde hastaların uyku sorunlarının, karamsar ruh halinin, korkuların ve de baş ağrısı, bitkinlik, yorgunluk gibi belirtilerinin düzeldiği görülmüştür.

doğal anti depresanmış mış

ayy evt ya yemekten sonra neden insan böle uyuşuyo akşam olsada eve gitsek..

ay canım yaa yazın bana hep oluyor...yemekten sonr bu vakitler şöle bi yaımsaat uyusam bişy istemicem :)) bazen okadar basıyoki böyle beynimin uyuştuğunu hissediyorum azcık uyusam ne iyi olur :))

geçen yaz ilk evlendiim aylar yani..otobüse alışkın değilim yaa..ay eve giderkn otobüste nasıl uykum gelirdi..yaa açamıyodum gözlerimi nasıl geriyodum göz kapaklarımı anlatamam :)) ama gene de yok açılmıyolar böyle aygınım baygınım gidiyodum eve :)))

hep izmirde görürdüm otobüslerde insanlar uyurdu, onlara çok gülerdim , ay başıma geldi geçen sene :)))

Zuzu aynen bi yarım saat bile yeter yemekten sonra uyumak için. Benimde ilk zamanlar yol biraz ters oldu daha serviste yoktu yolum uzundu aynı dediğin gibi otobüste uyuyordum resmen. Bende önce bunlar nasıl otobüste uyuyorlar diyordum ya ne kadar zorlasamda gözlerimi açamıyordum şimdi servis oldu da kurtuldum :)

banada çok oluyo yemekten sonra dediğin şöle yarım saat gözümü kapatsam yeter yatsam uyurmuyum bilmiyorum ama:))ayy bende o otobüstekilere hayret ederim nasıl derin derin uyurlar şaşırırım ben hayatta uyuyamam nekadar uykum olsada..

ayy kusura bakma kendi derdime düştüm seni soramadımne iş yapıyodun canım temmuzda evlenmiştin dimi bende temmuzda evlenmiştim bebek düşünüyomusun evlilik nasıl gidiyo bu kadar yeter:82:

ne kusuru canım turizmciyim otelde resepsiyondayım evet canım temmuz 10 da nikah haziran 26 düğün seneyi doldurduktan sonra yani temmuzda düşünüyoruz bakalım ne zaman kısmet olacak evlilik iyi gidiyor şuan bir sorun yok.

senin evlilik nasıl giidyor bebek varmı nerde yaşıyosun

bende tek ben öyleyim sanırdım bu aralar sürekli bi halsizlik yorgunluk var üzerimde zuzunun deyimi ile uyuşuğum

Bende hayret ederdim ama o uyku nasılda tatlı bi bilsen :)) Kaç ay boyunca uyudum öyle başımın düştüğünü bile biliyorum yani :))

ooo süpermiş bize yardımcı ol ozaman oteller hakkında bilgin varsabizde 1yılı geçsin düşünüyoruz alah herşeyin hayırlısını versin evlilik benimde iyi şuanda bi sorun yok şükür

Bende hayret ederdim ama o uyku nasılda tatlı bi bilsen :)) Kaç ay boyunca uyudum öyle başımın düştüğünü bile biliyorum yani :))

ay canım sen uyumuşsun resmen :)))

yok ben uyumamak için gözlerim suratım şekilden şekile giriyodu..ayy açamıyom yaaa nekadar kötü bişeydi inşallah bu sene olmaz :)))

ay canım sen uyumuşsun resmen :)))

yok ben uyumamak için gözlerim suratım şekilden şekile giriyodu..ayy açamıyom yaaa nekadar kötü bişeydi inşallah bu sene olmaz :)))

Hele ramazan ayında 2 kere masamda uyudum kızlar. Sahura kalkmak çok yoruyordu beni bide daha 1 aylık bile evli değildim. Sıcaktıda kafamı koydum uyumuşum her ikisindede aynı kişi gördü seslendi :) şu anda işlerimi yapayım diyorum uykum geliyor. Bende bi nescafe alıp geleyim bari. Taşınıcazda haftaya benim işler almış başını gidiyor yine.

ooo süpermiş bize yardımcı ol ozaman oteller hakkında bilgin varsabizde 1yılı geçsin düşünüyoruz alah herşeyin hayırlısını versin evlilik benimde iyi şuanda bi sorun yok şükür

sorduğunuz otelleri biliyorsam tabiki yardımcı olurum ama istanbul dışında otelleri bilmiyorum tatile gitmedim balayına bile çıkamadım

kendiinize gelin hafta sonu geldi sevinin:118::118::118::119::119::119::119::119::128:

sorduğunuz otelleri biliyorsam tabiki yardımcı olurum ama istanbul dışında otelleri bilmiyorum tatile gitmedim balayına bile çıkamadım

ay hergün oteldesin zaten :)))

neden gitmedin tatile..tabi sezonda izin alamazsın dimi ondn mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…