düğün için okadar çok izin verir mi canım, hem yenisiniz ya daha :44: inş sorun yaşamazsınız..Canım bilmiyorumki temmuz ayı olduğu için fiyat artıyomu acaba ben burayı çok beğendim ama burdada birsürü olumsuz yorum var:18::18:bizde patronla konuşmadık daha yarenay kendi kendimize izin verdik bakalım ne olacak
aaa ne güzeel, güle güle kullan canımFikrimühim sitesinde anket doldurmuştum schwarzkopf gliss şampuan+saç kremi+bakım kürü+tarak yollamışlar. Dün kurye aradı adres istedi sormayı unuttum nerden diye. Çok merakta ettim bugün geldi. Promosyonlukta değil şampuan 400 ml diğer kremler 200 ml :
ehe, aramızda turizmci vaar, tatil programlarımızı danışalım hazırtabiki canım ilk başlarda yazdım ama fazla giremedim bende geçen temmuzda evlendim istanbulda yaşıyorum turizmde çalışıyorum. başka ne söyleyeyim
yaşını unuttum :))) hee bide adetimizdir, foto eklemek..düğün fotondan bi kare eklermisinfazla meraklıyız da topicçe:78:
yaşını unuttum :))) hee bide adetimizdir, foto eklemek..düğün fotondan bi kare eklermisinfazla meraklıyız da topicçe:78:
sizlerin fotoları varmı bende sizleri göreyim tanıym
sizlerin fotoları varmı bende sizleri göreyim tanıym
Nektar bilmiyorum verirlermi:26:vermezlerse ayrılırım
Gel beraber kayalım zuzum
Hoş geldin enkidutanışamadık daha
hele önce biz seni bi görelim bakalım
selam kızlar size yine evden bildiriyorm sabah işe gittim geldim
endiku aramıza hoşgeldin. Benim de önerim ağva olacaktı arkadaşlar söylemişler zaten. Ben de gitmedim henüz ama giden arkadaşlar memnun kaldıklarını söylediler hep.
elfi okadar stresin patlaması işte yavaş yavaş çıkıyortakmamayı öğrenmen gerek..he bide hayır demesini
rüyada kan görürsen ,o rüya bozulurmuş süpercim
Hoş geldin enkidutanışamadık daha
ben o rüya tabirci kadınlara inanmıyorum, babannelerimiz, anneannelerimizin dediği geçerli bana göreyok cnm o dogru bişey degilmiş..rüya tabirci kadın tv de dediki kab kuvvet güçtür demişti..öyle bozulma faln yok demişti
ben o rüya tabirci kadınlara inanmıyorum, babannelerimiz, anneannelerimizin dediği geçerli bana göre
Ben de kan görmek rüyayı bozar diye biliyorum
hoşbulduk canım ben burdayım sorularınızı bekliyorum zuzuya yazmıştım önceki sayfalardan detay isterseniz özelden sorularınızı alabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?