2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

düğün için okadar çok izin verir mi canım, hem yenisiniz ya daha :44: inş sorun yaşamazsınız..
ben 2 gün istemeye çekiniyorum perşembe-cuma cumartesi pazar da kendi tatilim bakalım biz napıcaz tatil işini

aaa ne güzeel, güle güle kullan canım

tabiki canım ilk başlarda yazdım ama fazla giremedim bende geçen temmuzda evlendim istanbulda yaşıyorum turizmde çalışıyorum. başka ne söyleyeyim
ehe, aramızda turizmci vaar, tatil programlarımızı danışalım hazır

selam kızlar size yine evden bildiriyorm sabah işe gittim geldim

endiku aramıza hoşgeldin. Benim de önerim ağva olacaktı arkadaşlar söylemişler zaten. Ben de gitmedim henüz ama giden arkadaşlar memnun kaldıklarını söylediler hep.

ben beğendim funda..görünüşü güzel, denize de sıfır :) havuzda kaydırak da var

havuzda kaydırak olsun bence. eğlenceli oluyor yoksa yüz yüz onu kışın kapalı havuzda da yaparsınız..

Nektar bilmiyorum verirlermi:26:vermezlerse ayrılırım
Gel beraber kayalım zuzum
Hoş geldin enkidutanışamadık daha

hoş bulduk canım evet ağvaya baktım çok güzel oteller var tam istediğim gibi ama akşam giidş sorun bakıcaz artık

elfi okadar stresin patlaması işte yavaş yavaş çıkıyortakmamayı öğrenmen gerek..he bide hayır demesini

rüyada kan görürsen ,o rüya bozulurmuş süpercim

yok cnm o dogru bişey degilmiş..rüya tabirci kadın tv de dediki kab kuvvet güçtür demişti..öyle bozulma faln yok demişti

yok cnm o dogru bişey degilmiş..rüya tabirci kadın tv de dediki kab kuvvet güçtür demişti..öyle bozulma faln yok demişti
ben o rüya tabirci kadınlara inanmıyorum, babannelerimiz, anneannelerimizin dediği geçerli bana göre
ben de kan görmek rüyayı bozar diye biliyorum

hoşbulduk canım ben burdayım sorularınızı bekliyorum zuzuya yazmıştım önceki sayfalardan detay isterseniz özelden sorularınızı alabilirim :)

ayy kusura bakma kendi derdime düştüm seni soramadımne iş yapıyodun canım temmuzda evlenmiştin dimi bende temmuzda evlenmiştim bebek düşünüyomusun evlilik nasıl gidiyo bu kadar yeter:82:

off çok sıkıldım bas bas bitmedi yaa ( kaç saattir

uykuda bastı ..kahve yaptım buyrun kızlar

böyle uçuş uçuş elbiseler olur..ayy uzun degişik olur belki ama üstleri açık bunların

Eklentiler

• $yyzz.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $byzz.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…