2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Dün nohut yaptım bugün yanına pilav yapıcam. Cacıkta var

Bu arada knorr un yeni tavuk suyu çıkmış ya onunla geçen pilav yaptım çok güzel oldu.
ben de alıcam ondan aklımda, alışveriş listeme eklim aklıma gelmişken

çiçeği koydum saksıya..boy olarak tam geldi ama saksı dibi dar yukarı doğru genişliyo yaa..biraz boş kaldı içi:)) kalıp gibi koydum toprağı..nerden bulcam ona toprak:26:
büyük alışveriş merkezlerinde satılıyo

Evet zuzum sıvı.

Nektarcım marmara foruma gitmiştik orda koskocaman carrefour var girdik pilav yaparak tanıtımını yapıyorlardı pilavdan yedim o kadar hoşuma gitti ki hemen eşime dedim alıyoruz :) Bide yanında tahta kaşık promosyondu :))

sıvı mı? :26: jöle halinde olan dimmi?
cumartesi migrosa bakim den de

Dün nohut yaptım bugün yanına pilav yapıcam. Cacıkta var

Bu arada knorr un yeni tavuk suyu çıkmış ya onunla geçen pilav yaptım çok güzel oldu.

onu annemde dedi çok güzel oluyomuş bende alamdım 1 kutu diğerinden var daha(
akşamda yaprak ıslatacam birazda tazesi var canım sarma istiyo sarma yapacam:))

fundacım ben taze fasulye yapıyorum..

Son düzenleme:
onu annemde dedi çok güzel oluyomuş bende alamdım 1 kutu diğerinden var daha(
akşamda yaprak ıslatacam birazda tazesi var canım sarma istiyo sarma yapacam:))

fundacım ben taze fasulye yapıyorum..

Bende yaprak aldım haşladım sonra sardım k.validem beğenmişti görümcemde beğenmiş. En kısa zamanda yine istiyoruz demişti bide çok bilmiş :)

Bende yaprak aldım haşladım sonra sardım k.validem beğenmişti görümcemde beğenmiş. En kısa zamanda yine istiyoruz demişti bide çok bilmiş :)
otursun kendi sarsın

ay ben de bu ara yaprak sarmaya niyetleniyorum ama niyette kalıyo
pazara gidersem taze taze alıyım :)))

:) duymadım..

sen insaf diye bi isim duydun mu

..

ay ben yaprakda çok sıkılıyorum yaa..annem sararken hep çağırırdı yanına bir iki sarar bırakırdım ne o yaa tektek uğraşamam..belim ağrıyo

Elfii, Zeynep Dizdar - Aşkın büyüsü şarkısını dinledin mi :)
dinlemediysen tavsiye edicem

Kalbimi seve seve sana veririm
Acıtma yeter ki ölebilirim
Öp desen öperim o dudağından
Yanarım ama güzelleşirim

müşteri aradı ismi kışmanmışinsaf ne bebende dayanamam zuzum parmaklarım bi garip olur biraz sarar kalkarım annem ben sararım der

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy yordunuz beni yaaaa. iki gündür sadece geçmişi okuyorum cevap yazmaya yoruluyorum o kadar yazıdan sonra
Kızlarr nabersiniz bakalım keyifler yerinde heralde elfi dışında. Cnm sıkmamaya çalış kendini ara ara bende de öyle bunalımlar oluyor oturup ağladığımı hatırlıyorum hatta. Hiçbi şey yapmak istemezdim sıkılırdım bunalırdım... sonra kendi kendine geçiyor nasıl oluyorsa. Süper bi eşin var onu düşün güçlü ol
Az önce geldim sayılır. Bi duşa girdim girmişken banyoyu temizledim fayanları duşakabini falan. Çamaşırları makinaya attım geldimmmm

canım hoşgeldin, yoğun galiba derslerin..hafta sonu evde mi olucaksın

biz burda neciyiz
ay sen çok bilmişsin ya o şarkıyı kesin biliyosundur diye sana ses etmedim :76: iyi dinle hadi izin veriyorum

canım hoşgeldin, yoğun galiba derslerin..hafta sonu evde mi olucaksın

ay sen çok bilmişsin ya o şarkıyı kesin biliyosundur diye sana ses etmedim :76: iyi dinle hadi izin veriyorum

yok tatlım pek yoğun sayılmaz ama dün mesela babamın yanındaydım. yine acile kaldırdık yüksek ateş vs. Adamcağız bi toplayamadı kendini. 10 gündür evde olduğundan beri iyiydi, dün sabah yine ateşlenmiş bi anda. h.sonu da dersim var 5 gibi evde olurum 2 gün de.

Dinledim ben zaten o şarkıyısen yeni mi duyuyon yoksamsen dinlede ezberle
Hoşgeldin alisha biz burda stresten birbirimize sataşıyoz işte sen neler yapıyon yine temizliğe girişmişin kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…